Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISCHGL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Κανενα νεο εχουμε απο τα παληκαρια μας που βρσκονται ηδη και θα βρισκονται εως και σαββατο 15/01 στο φιλο μας τον gianis50,60,70....πως περνατε γενικοτερα, αφου εχετε internet εκει γιατι δεν μας γραφετε και δεν μας δειχνετε κατι τις ολους εμας τους αρρωστους χιονοστερημενους.....[i]

ΥΓ.Πσιτ νεαρουλη μη και ξεχασεις τις κορδελες, μην πατησεις το ποδι σου στο Ελλαδισταν!!
    "
    Την υγειά μας ρε....
    www.skimag.gr

Comment

• Originally posted by spider.gr
      Κανενα νεο εχουμε απο τα παληκαρια μας που βρσκονται ηδη και θα βρισκονται εως και σαββατο 15/01 στο φιλο μας τον gianis50,60,70....πως περνατε γενικοτερα, αφου εχετε internet εκει γιατι δεν μας γραφετε και δεν μας δειχνετε κατι τις ολους εμας τους αρρωστους χιονοστερημενους.....[i]

ΥΓ.Πσιτ νεαρουλη μη και ξεχασεις τις κορδελες, μην πατησεις το ποδι σου στο Ελλαδισταν!!
      καλα πως ειχα την εντύπωση οτι θα πας και συ Σταθη?"

Comment

• Τον μπερδεψε ο προεδρος με το δελεαρ του περιφερειακου δρομου στο πισοδερι και εμεινε εδω[i]"
        ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by gavis
          Τον μπερδεψε ο προεδρος με το δελεαρ του περιφερειακου δρομου στο πισοδερι και εμεινε εδω[i]
          τι , του εδειξε παλιες φωτο με 1,5μ χιονι?"

Comment

• Εγω φιλαρακι καλο μετραω 11 και αποψε και δεν περνανε με τιποτα ομως Χρηστο, δεν εχει και εδω τιποτα για να τσουλισουμε και γινετε το μετρημα ατελειωτο σου λεω!!!
            Και εχω βγαλει και ετησια στο ΧΚΚ αλλα απο οτι φαινετε θα ερθουμε να μας κερασεις καφεδακια γιατι απο σκι μαλλον πρεπει να αρχισω να μετραω για τον επομενο ψευτοχειμωνα!!![i]

Προχθες Γιαννη καποιος εβαλε καπου μια φωτο απο την κεντρικη στο Πισοδερι και καραψαρωσα λεμε, εδω ημουν ετοιμος να σε παρω τηλ., για να ανηφορησω αρων αρων!!
            Edited by: spider.gr "
            Την υγειά μας ρε....
            www.skimag.gr

Comment

• Originally posted by KAPTEN
              Originally posted by gavis
              Τον μπερδεψε ο προεδρος με το δελεαρ του περιφερειακου δρομου στο πισοδερι και εμεινε εδω[i]
              τι , του εδειξε παλιες φωτο με 1,5μ χιονι?

οχι του πε οτι ειναι 5χλμ μονοδρομος και ολο κατηφορα........."
              ....ο τρελος του χωριου

Comment

Εγω φιλαρακι καλο μετραω 11 και αποψε και δεν περνανε με τιποτα ομως Χρηστο, δεν εχει και εδω τιποτα για να τσουλισουμε και γινετε το μετρημα ατελειωτο σου λεω!!!
                Και εχω βγαλει και ετησια στο ΧΚΚ αλλα απο οτι φαινετε θα ερθουμε να μας κερασεις καφεδακια γιατι απο σκι μαλλον πρεπει να αρχισω να μετραω για τον επομενο ψευτοχειμωνα!!![i]
                αστα να πανε φετος με το χιονι,ελα να πιουμε καφεδακι και να το κοψουμε ποδαράτο μεχρι την κορυφή.

λιγες μερες ακομα υπομονη,κανε και καμια κατεβασια για εμας τους ατσούλιτους "

Comment

• Θα τραβηχτει και βιδεο που θα λεω οτι αυτη η κατεβασια θα ειναι για τα φιλαρακια μου τον καπετανιο και τον Γιαννο τον Gavis....[i]"
                  Την υγειά μας ρε....
                  www.skimag.gr

Comment

Θα τραβηχτει και βιδεο που θα λεω οτι αυτη η κατεβασια θα ειναι για τα φιλαρακια μου τον καπετανιο και τον Γιαννο τον Gavis....[i]

"

Comment

• Originally posted by KAPTEN
                      Originally posted by spider.gr
                      Θα τραβηχτει και βιδεο που θα λεω οτι αυτη η κατεβασια θα ειναι για τα φιλαρακια μου τον καπετανιο και τον Γιαννο τον Gavis....[i]

κατι τετοια ελεγε και ο Γιατρος (j.s)και εχουμε μεινει εκπληκτοι με τα .....ΤΟΣΟ ...μεγαλα βιντεο που ανεβαζει"
                      ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Originally posted by gavis
                        Originally posted by KAPTEN
                        Originally posted by spider.gr

κατι τετοια ελεγε και ο Γιατρος (j.s)και εχουμε μεινει εκπληκτοι με τα .....ΤΟΣΟ ...μεγαλα βιντεο που ανεβαζει
                        καλα εσυ τι θες ταινια σε τριλογία "

Comment

• Αν παμε για δουλεια εκει Γιαννη μου τοτε θα σου γυρισω ολοκληρο βιντεοκλαμπ....[i]"
                          Την υγειά μας ρε....
                          www.skimag.gr

Comment

Αν παμε για δουλεια εκει Γιαννη μου τοτε θα σου γυρισω ολοκληρο βιντεοκλαμπ....[i]

Mprabo re σταθη γιατι εμεις ονο ποδηλατο θα κανουμε μονο"
                            ....ο τρελος του χωριου

Comment

• Στο Ισγκλ πήγαμε 4 άτομα 5-12 Φεβρουαρίου 2011.

Η παρουσία του Γιάννη συνεχώς μαζί μας είτε στις πίστες, είτε στα μαγαζιά, είτε στα απρε-σκι ήταν το σημαντικότερο στοιχείο της εκδρομής μας αυτής. Ο ίδιος επέμενε ότι ο καιρός που όντως ήταν σούπερ και δεν χάσαμε ούτε μια ημέρα ηλιοθεραπείας ήταν το Ακαι το Ω αλλά εγώ που δεν είχα ξαναπάει διαφωνώ! Ο άνθρωπος πάει 20 χρόνια εκεί. Και απο εκεί 20 χρόνια τώρα, έχει οδηγήσει σ'όλη την ευρύτερη περιοχή από Ανκόνα μέχρι Μόναχο και Ζυρίχη, ξέρει κάθε καρεκλάκι σε κάθε λίφτ, κάθε πίστα, κάθε εστιατόριο, κάθε δρόμο και κυκλοφοριακή συμφόρηση, προηγείτο παντα στις πίστες και είχε πάντα υπ' όψιν του που είναι ποιός, έπαιρνε φωτός, έβλεπε πινακίδες και γενικά ήταν ένας οδηγός ο οποίος σου ενέπνεε εμπιστοσύνη. Πέρα από το ότι είναι σούπερ τυπάς, ασφαλώς.

Παράδειγμα: Την Τρίτη είχε στο Ζέε νυχτερινό. Την Τρίτη ο Γιάννης50 σηκώθηκε η ώρα 4 για να οδηγήσει μέχρι το Μόναχο και πίσω, μας βρήκε στις πίστες στο Ζέε στις 2, με οδήγησε στην καταπληκτική πίσω πίστα 10, αφού μου είπε πότε να δώσω ώθηση λόγω ανηφορίτσας, μας οδήγησε πίσω στο σπίτι και μετά από 2 ώρες και ενώ η υπόλοιπη παρέα ήταν νοκ-άουτ πήγαμε μαζί πίσω στο Ζέε, κάναμε νυχτερινό με αυτόν να προηγείται και να βεβαιώνεται ότι θα την πάω την καταπληκτική μάυρη πίστα και αφού μείναμε και λίγο ακόμη για το σόου φύγαμε γύρω στις 9 για το σπίτι. Εκεί, μπήκε στο πισί, μίλησε με αυτούς που έστειλε το πρωί πίσω, μίλησε με την Αλέκα και μετά αποσύρθηκε. Κουράστηκα να τα γράφω τα της Τρίτης! Το σπίτι είναι οικία Αυστριακής οικογένειας. Ο νοικοκύρης είναι γαλακτοπαραγωγός και κάθε πρωί είχαμε βιολογικό γάλα! Μου πήρε 38 χρόνια αλλά τώρα ξέρω τι γεύση έχει το γάλα! Το σπίτι είναι πολύ καθαρό, πολύ ζεστό, έχει τα λουτρά του, το ζεστό νερό του συνεχώς και τις κουζίνες του όπου μαγειρεύεις ότι θές όποτε θές, δεν είναι ανάγκη να φας έξω καμμία ημέρα, μπορείς καλλιστα να γλυτώσεις 20 ευρώ τρώγοντας σπίτι, γκε-κε; Σούπερ μάρκετ δόξα τω θεώ η Αυστρία έχει!!

Κίνηση για τα χιονοδρομικά δεν απαντήσαμε, ούτε πρόβλημα στο παρκάρισμα, αυτά μάλλον πάνε με την σαιζόν, μια φορά η δική μας σαιζόν από αυτά ήταν απηλλαγμένη.

Τα κέντρα στην κοιλάδα (κοιλάδα Silvretta) είναι κυρίως 4: Το Ζέε- See 33 χλμ πίστες (10 λεπτά), το Κάππλ 40 χλμ πίστες (20 λεπτά), το Ίσγκλ 241 χλμ πίστες (25 λεπτά) καιτο Γκαλτούρ - Galltuer 40 χλμ πίστες (30 λεπτά). Λέω κυρίως 4 διότι λιφτάκι είχε και δίπλα στο σπίτι το οποίο είναι στο χωριό Tobadill, προς το Landeck όπου επίσης υπάρχει χιον. κέντρο. Πίστες, δάσκαλοι, λειτουργία, πάρτυ, ποιότητα χιονιού, αναβατήρες, χιονοστρωτήρες λειτουργούν με αυστριακή ακρίβεια. Τιμές: 6 ημέρες πάσο για τα 4 κέντρα 236 ευρώ + 5 εγγύηση = 241. Νυχτερινό στο Ζέε 7,5. Γεύμα στις πίστες (λουκάνικο με πατάτες τηγανιτές) 6. Δείπνο: Πίτσα 8-10, αρνάκι 17, τ-μπον στο χωριό 17, στο Ίσγκλ 22, καφές 2, σοκολά βιενουά 2, μπύρα 2,60, νερό μέχρι 3,20 ακριβό. Πέδιλα ενοικίασα για μίση ημέρα ολοκαίνουργια για 15 ευρώ.

Την τελευταία ημέρα μας πήγε στο Μόναχο. Μας πάρκαρε, μας έδειξε που είναι το μετρό, έφυγε για το αεροδρόμιο και μας κάλεσε εξηγώντας πάρκινγκ, όροφο και θέση και που θα βρούμε το κλειδί, το οποίο φυσικά ήταν εκεί που μας είπε. Ο άνθρωπος το κατέχει.

Θα ξαναπήγαινα σαν-βουάρ, ευχαριστώ Γιάννη!

Comment

• arxigos!

pws itan apo kosmo kai apo poiotita xionioy?

an exeis xrono anevase kammia foto!

filika!
                                ΔΩΣΕ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΛΑΟ...

Comment

Working...
                                X