Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISCHGL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• τελικα κ εγω μαλλον θα πεταχτω για ενα 4ημερο εκει τον μαρτιο...τι να πεις...φετος η χρονια ειναι ο δολοφονος γυρναει στον τοπο του εγκληματος"

Φιλε Γιαννη το τραγουδι μου ακουγεται καθολου στα arpes ski?????

"

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• γιαννη
      προσεχε τους σκιερ που θα σου ερθουν 23 με 30
      να τους λες να πηγαινουν σιγα για να τους προλαβαινεις λοοοοοοοοοοοοολ
      πατσα εχει εκει?? λολ
      ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Originally posted by kostasbmw
        γιαννη
        προσεχε τους σκιερ που θα σου ερθουν 23 με 30
        να τους λες να πηγαινουν σιγα για να τους προλαβαινεις λοοοοοοοοοοοοολ
        πατσα εχει εκει?? λολ
        Kωστα επειδη ψιλιαζομαι τι προκειταινα γινει ...απο σημερα μπαινω σε ειδικο προγραμμα προετιμασιας για να τους αντιμετωπισω[i]τουλαχιστον να πεσω ηρωικα ....μη μου παρουν και τα μπατον!!(τα σωβρακα δλδ)
        "

Comment

• Originally posted by TURMS
          τελικα κ εγω μαλλον θα πεταχτω για ενα 4ημερο εκει τον μαρτιο...τι να πεις...φετος η χρονια ειναι ο δολοφονος γυρναει στον τοπο του εγκληματος"

Φιλε Γιαννη το τραγουδι μου ακουγεται καθολου στα arpes ski?????
          αχ αυτο το απρε σκι θα μας καταστρεψει...θα παμε για σκι την επομενη μερα και θα μας λυθει ο αφαλος και θα μας πεσει ο κ---ς
          "

Comment

• Originally posted by mil
            Που είσαι χαμένος βρε Γιάννη.

Εγώ ήρθα στις 04/01 στο συνηθισμένο ραντεβού, το πάρτυ ήταν σε εξέλιξη, αλλά δεν σε βρήκα πουθενά. Μάλλον μεγάλωσες και ξεκουραζόσουν.....[i]
            Αλεξη οντως εκεινες τις ημερες ειχα κουρασθει γιατι χτυπησα σε μια μερα 1600 χιλ και την αλλη καπακι στον αγωναΘα συναντηθουμε οταν ξαναερθεις!
            "

Comment

• Γιαννη θα σε παρει η μπαλα μαζι μας και θα τρεχεις και συ σαν τρελος
              ειπαμε σκι μεχρι τελικης πτωσεως

mc conkey ακουει???
              la grave....

Comment

• Καλή χρόνια στην πΑρεα και κυρίως στον ειδικό από ότι κατάλαβα Γιαννη. Φέτος πιστεύω θα αξιωθω να δω κι εγώ το φοβερό χινοδρομικο και αγαπημένο πολλών που ξέρουν πολλά...θα είμαι Μοναχο 26Φεβ. -2Μαρτ. Και σκέφτομαι να το επισκεφθώ. Είναι με αυτοκίνητο γύρω στο δίωρο;Μου αρέσει πολύ το σκι εκτός πίστας. Νομίζω έχω να δω πολλά ωραία εκει. Γιάννη θα χαρώ να γωριστουμε και να μου προτείνεις κάποιες Καλές διαδρομές εκτός πίστας ίσως να σκιαρουμε και παρέα. ’λλη καλή πρόταση από Μόναχο; Έχω παει Seefeld Kitbuhel KiSteihorn-Kaprun Bad gastein Obertauer. To Sallbach αξίζει για εκτός πίστας; Καλή χρονια!Θάνος
                Παρτε με απάνω στα βουνά τι θα με φάει ο κάμπος!!

Comment

• Originally posted by apiachas
                  Καλή χρόνια στην πΑρεα και κυρίως στον ειδικό από ότι κατάλαβα Γιαννη. Φέτος πιστεύω θα αξιωθω να δω κι εγώ το φοβερό χινοδρομικο και αγαπημένο πολλών που ξέρουν πολλά...θα είμαι Μοναχο 26Φεβ. -2Μαρτ. Και σκέφτομαι να το επισκεφθώ. Είναι με αυτοκίνητο γύρω στο δίωρο;Μου αρέσει πολύ το σκι εκτός πίστας. Νομίζω έχω να δω πολλά ωραία εκει. Γιάννη θα χαρώ να γωριστουμε και να μου προτείνεις κάποιες Καλές διαδρομές εκτός πίστας ίσως να σκιαρουμε και παρέα. ’λλη καλή πρόταση από Μόναχο; Έχω παει Seefeld Kitbuhel KiSteihorn-Kaprun Bad gastein Obertauer. To Sallbach αξίζει για εκτός πίστας; Καλή χρονια!Θάνος

Comment

• Originally posted by gianis50
                    Originally posted by mil

Εγώ ήρθα στις 04/01 στο συνηθισμένο ραντεβού, το πάρτυ ήταν σε εξέλιξη, αλλά δεν σε βρήκα πουθενά. Μάλλον μεγάλωσες και ξεκουραζόσουν.....[i]
                    Αλεξη οντως εκεινες τις ημερες ειχα κουρασθει γιατι χτυπησα σε μια μερα 1600 χιλ και την αλλη καπακι στον αγωναΘα συναντηθουμε οταν ξαναερθεις!

Ούτε για τα χρόνια πολλά δεν σε βρήκα!

Αρχές Φεβρουαρίου θα τα πούμε. Ετοιμάσου."

Comment

• Originally posted by mil
                      Originally posted by gianis50
                      Originally posted by mil

Ούτε για τα χρόνια πολλά δεν σε βρήκα!

Αρχές Φεβρουαρίου θα τα πούμε. Ετοιμάσου.
                      που να ακουσω το τηλ οταν κανω σκι ρε αλεξη....βαζω και το γουοκμαν τι νομιζεις.... ανεβηκε ο βλαχος Σε περιμενωωωωωωωω
                      "

Comment

• Υπάρχει ένα εισιτήριο από ακύρωση για το Σάββατο 30/1 για Μόναχο με επιστροφή 6/2 στα 90€

Είχαμε κανονίσει 6, αλλά ο ένας δεν μπόρεσε να πάρει άδεια και ακύρωσε.

Αν ενδιαφέρεται κανείς pm me.

Comment

• Πώς τα πήγες Δημήτρη με το Yukon? Ενημέρωσέ με...

Comment

• Σκοτώνει το Yukon Μίλτο. Το δοκίμασα μία Παρνασσό, άλλος άνθρωπος νιώθω. Έβαλα τα κλασικά settings, regular 0 μοίρες πίσω 15 μπροστά και πραγματικά πάει τραίνο.

Μία ερώτηση μόνο, μαχαίρια έχεις τροχίσει, γιατί 1-2 φορές μου φάνηκαν σα να μη πιάνουν όπως θα έπρεπε και έφευγα subitos

Σε ρωτάω γιατί μπορεί να είναι και δικό μου θέμα, επειδή δεν το έχω συνηθίσει.

Η ουσία είναι ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες. Θα το τεστάρω πιο σκληρά Αυστρία πλέον.

Γιάννη, βλέπω καλό καιρό Κυριακή,Δευτέρα, Τρίτη χιονάκι, Τετάρτη χαρτοπετσέτες και Πέμπτη πούδρες. Ελπίζω να μην σε κούρασαν οι προηγούμενοι γιατί ερχόμαστε με ορμές. [i]
                            "

Comment

• Στο είχα πει Δημήτρη!!! Είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόσουν στο βουνό από άποψη προδιαγραφών (μήκος, effective edge κλπ). Σχετικά με τις μοίρες, το σανίδι είναι στις 89° base edge και 88° side edge και detuned σε tip /tail. Πρόκειται για πιο επιθετικό setup που παίζει ΚΑΙ σε σκληρό/παγωμένο χιόνι και κρατάει πολύ καλά σε «δυνατές» στροφές.

Σίγουρα θέλει 2-3 φορές για να το βρεις (θέλει άλλο πάτημα από το σανίδι που είχες) αλλά:

1. Κάνε έναν έλεγχο στα μαχαίρια μήπως έχουν οξείδωση (σέρνεις το δάχτυλό σου κατά μήκος της λάμας και καταλαβαίνεις με την αφή τυχόν εξογκώματα) και τα καθαρίζεις με ψιλή διαμαντόπετρα.

2. ’λλαξε setup στις δέστρες. 24° μπροστά, 6° ή 9° πίσω. Θα με θυμηθείς (που λέει και ο Πάριος)[i]

Εύχομαι καλό ταξίδι σε σένα και στην παρέα σου, με το καλό να γυρίσετε να μας πείτε τα νέα σας!

ΥΓ. Sorry για το off-topic

"

Comment

• Γιάννη, βλέπω καλό καιρό Κυριακή,Δευτέρα, Τρίτη χιονάκι, Τετάρτη χαρτοπετσέτες και Πέμπτη πούδρες. Ελπίζω να μην σε κούρασαν οι προηγούμενοι γιατί ερχόμαστε με ορμές. [i]
                                [/QUOTE]

Κοπιαστε και σας περιμενω φουλ προπονημενος......με εκαναν οι snowclubιτες αστερι
                                "

Comment

Working...
                                X