Announcement

Collapse
No announcement yet.

ISCHGL

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mokujin
    Γεια σου Γιάννη !!!!!!!!!
    Το γαλατακι του Γιάννη από την Αγελάδα όλα τα λεφτά καθώς και το διαμέρισμα.
    Να τον ακούτε τον Γιάννη ξέρει πολλά για Ischgl και περίχωρα

Γεια σου ρε Κωστα καμικαζι[i]
    "

Comment

• Για σου Γιάννη, μη μου πεις ότι είσαι στην Αυστρία????

Ελπίζω να είσαι καλά, αν μπορέσω φέτος θα έρθω και πάλι στο Ischgl, λίγο ζόρικα με πιέζουν η δουλιές, αλλα θα δούμε .Edited by: dinki
      Kaimak inn

Comment

• Originally posted by dinki

Γεια σου ρε Ντινο!!οχι και απο τωρα ρε.....τι να κανω? πετροσκι?[i] θα ανεβω την πρωτοχρονια οικογενειακως και εγω θα παραμεινω μεχρι τελικης πτωσηςΣας περιμενω με τον Βασιλη.....εχετε εκρεμμοτητες εκει μην ξεχνατε.Οι δουλειες δεν τελιωνουν ποτε....Ξεκλεψε λιγο χρονο να σκισουμε τις πουδρες της Αλεμανιας ρε φιλε

Για σου Γιάννη, μη μου πεις ότι είσαι στην Αυστρία????

Ελπίζω να είσαι καλά, αν μπορέσω φέτος θα έρθω και πάλι στο Ischgl, λίγο ζόρικα με πιέζουν η δουλιές, αλλα θα δούμε .
        "

Comment

• Γιάννη μας ενδιαφέρει 2κλινο 50-60 € μια εβδομάδα μέσα στον Φεβρουάριο, σχετικά κοντά στο Ischgl, δεν έχουμε ξαναπάει κ λόγω των περιγραφών σου έχουμε κολλήσει

Αν έχεις κάποια πρόταση...
          Your Life Maybe Isn't Easy But Its Yours

Comment

• Originally posted by kOSZ
            Γιάννη μας ενδιαφέρει 2κλινο 50-60 € μια εβδομάδα μέσα στον Φεβρουάριο, σχετικά κοντά στο Ischgl, δεν έχουμε ξαναπάει κ λόγω των περιγραφών σου έχουμε κολλήσει

Αν έχεις κάποια πρόταση...
            Στην τιμη αυτη που διαθετεις υπαρχουν απειρα καταλυμματα,και δεν θα δυσκολευτεις να βρεις.
            Μονο που δεν θα ειναι μεσα στο ischgl αλλα 5-20 χιλ.εξω.
            Υ.Γ Δεν νομιζω οτι στις περιγραφες μου εκθειαζω το ischgl.Και αυτο το κανω συνειδητα γιατι πιστευω οτι οπου και να παει καποιος στις Αλπεις θα ευχαριστηθει σκι.Προσωπικα επειδητα εχω γυρισει τα περισσοτερα χ.κ της Αυστριας κατεληξα στο ischgl( υποκειμενικη κριση) αλλα κανω και τα πεταγματα μου[i] στα γυρω που ειναι εξ ισου υπεροχα.
            "

Comment

• εγω το πιστευω οτι το Ischgl ειναι το νο1 στην Αυστρια...
              αν βεβαια θες τρελο of-piste τοτε ισως καπου αλλου...

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• αν βεβαια θες τρελο of-piste τοτε ισως καπου αλλου...[/QUOTE]

Λες να ειρθαι η ωρα μου για of-piste?[i] Axxxx μαλον για of-ski πλησιαζει
                "

Comment

• σιγα βρε..

Snow is on my D.N.A.-ζητειται δουλεια στις Δολομιτικες Αλπεις

Comment

• Παιδιά το Ischgl είναι ένα φανταστικό χιονοδρομικό. Πέρυσι πήγα εκεί σχεδόν αρχάριος και έπειτα από 1 εβδομάδα έφυγα αρκετά καλός. Φοβερές εικόνες ειδικά το κατέβασμα στο Samnaum στην Ελβετία.

Για φέτος θα παίξει στο Zel am See. Ελπίζω να είναι εξίσου καλά και εκεί.

Comment

• παντου καλα ειναι αρκει να μην εισαι μιζερος

εγω το ischgl πρωτη φορα πηγα το 88 νομιζω και παντα λεω οτι ειναι ενα απο τα ποιο καλοστρωμενα χιονοδρομικα της ευρωπης (ο γιαννης μπορει να πει και μια κουβεντα επ αυτου)
                      απο το 88 εχω παει πανω απο 10 φορες και φετος θαναι η 11
                      γιαννη εχω μια συλλογη καλη απο παλια pass μηπως τα δημοπρατησω να βγαλω τα εξοδα lol
                      ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Originally posted by kostasbmw
                        παντου καλα ειναι αρκει να μην εισαι μιζερος

εγω το ischgl πρωτη φορα πηγα το 88 νομιζω και παντα λεω οτι ειναι ενα απο τα ποιο καλοστρωμενα χιονοδρομικα της ευρωπης (ο γιαννης μπορει να πει και μια κουβεντα επ αυτου)
                        γιαννη εχω μια συλλογη καλη απο παλια pass μηπως τα δημοπρατησω να βγαλω τα εξοδα lol
                        +1 και θα προσθετα.....με καλη παρεα,και καλη ορατοτητα.Κωστα φυλαξε τα πασσα θα κανουμε αιθουσα τροπαιων[i]
                        "

Comment

• Originally posted by TURMS
                          ασχετο παντως...γιατι ischgl και οχι st anton ή lech?
                          Γιατί χιονοδρομικώς είναι μία κατηγορία παραπάνω.

Comment

• Originally posted by kostasbmw
                            παντου καλα ειναι αρκει να μην εισαι μιζερος

Από τότε ίσως να υπάρχουν 2-3 ίδια λιφτ.

Τελικά πότε θα έρθεις;

Comment

• mil
                              επειδη κατα 99% θα παω κολοραντο φεβρουαριο μαλλον τον παρτιο προς το τελος θα γινει το ντου
                              και μην ξεχνας οτι ο γιαννης θα ερθει μαιο στην ελλαδα γιατι θαναι μακρυς ο χειμωνας οποτε εχουμε καιρο
                              ορεινα μαντρια αρκαδιας

Comment

• Πω πω τρίπλα που μου έκανες!!!!

Comment

Working...
                                X