Ειναι πλεον γεγονος οτι οδευουμε για τα καλα για την Ανοιξη. Σημερα πηγενωντας σπιτι το μεσημερακι για μαμ παρατηρησα στον δρομο οτι σε ολα τα χωραφια ανθισαν οι μαργαριτες. Βεβαια δεν ειναι πολλες ακομα αλλα σε τρεις τεσσερις μερουλες θα ανθισουν σχεδον ολες. Αυριο θα κοιταξω να εχω και φοτοEdited by: dirfi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ανθισαν οι μαργαριτες
Collapse
X
-
Δεν ξερω αλλα ειναι κριμα πλεον. ΠΧ εχω μοχθησει αρκετα να φτιαξω στον κηπο του σπιτιου μου ενα μικρο λιβαδι απο τουλιπες που πηρα προπερσι απο Ολλανδια που ειχα παει. Ηδη πεταξαν βλασταρια και ειναι ετοιμες σε καμμια 10 μερες να ανθισουν. Οταν βγαινουν το θεαμα ειναι μοναδικο(πιστεψε με). Αν κανει κατι λοιπον θα τσαντιστω πολυ ασχημα και θα με χαλασει να μου τις καψει ο καιρος. Και στο λεω εγω που το κανω απο χομπι. Σκεψου τους αγροτες και τους ανθρωπους που ζουν απο αυτη την δουλεια
Comment
-
Οτι και να γινει...ο χειμωνας τελειωσε! Βεβαια το παρελθον μας εχει διδαξει οτι ο Μαρτιος, κανει θαυματα...αλλα πλεον εχω απογοητευθει και δεν ελπιζω σε τιποτα! Δεν μπορει να φυγει ετσι αδοξα ο χειμωνας...χωρις καν μια καλη χιονοστρωση στην Πτολεμαίδα για παραδειγμα.Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Καλα Αγγελε δεν εχουν φυγει ετσι χειμωνες και χειμωνες? Ο πρωτος ειναι η ο τελευταιος? Και για το Μαρτη που λεμε. Εμεις εδω εχουμε να λεμε μονο για του 87 και κανεναν αλλο. Κοιτα τωρα το μετεο και παρακαλα να βγει μπας και δουμε ασπρη μερα τουλαχιστον την Κυριακη αν και οπως σουτ ειπα σε αλλο ποστ πολυ χλωμο το κοβω.[i]"
Comment
-
Οντως εχει καλο χιονι...αν σκεφτεις οτι εχει να χιονισει απο την Κυριακη! Χθες που γυριζα απο Β Ευβοια, ειχε στρωμενο χιονι απο τα 1000μ και πανω...
Γιαννη...δεν θυμαμαι χειμωνα να εφυγε ετσι! Το '96 που δεν ειχαμε σχεδον καμια χιονοπτωση και τον Γεναρη και τον Φλεβαρη, ο Μαρτιος απο τις 10 και μετα εβαλε μεχρι και 80 ποντους στην Στενη! Το εχω γραμμενο σε ημερολογιο!
Παπαρουνες, αλλα και μαργαριτες στα δικα μου τα μερη!
Δεν το βλεπω και εγω για κατι καλο Γιαννη...δεν ειναι κλασσικος καιρος προσηνεμων. Αλλου για αλλου παει ο υετος...Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment

Comment