τι λεσ τωρα ρε ξερολατι1300 να ξερεισ οτι απο καστελλα μαλλον περισσοτερο κρυο εχω
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Ανθισαν οι μαργαριτες
Collapse
X
-
καλα αστο εισαι αλλου εσυ δεν ξανασχολουμαι μαζι σου γιατι θα με βγαλλεισ εξω απο τα ρουχα μου και θα σε βρισω με συνεπεια να με διαγραψουν απο το αγαπημενο μου φορουμ καληνυχτα παντωσ[i]"σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ , ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ....
ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΟΛΟΓΙΕΣ.....ΚΟΜΜΕΝΑ!Παραδοσιακός Ξενώνας "Χοροστάσι" στον Παρθενώνα (Σιθωνία) και σε υψόμετρο 320μ.Για διακοπές δίπλα στο βουνό και την θάλασσα ταυτοχρόνως.
Η Χαλκιδική....στα "πόδια" σας
WWW.HALKIDIKIPARTHENON.GR
Comment
-
Ενας τοσο ανυπαρκτος χειμωνας ισως οδηγησει κ σε μια μικρη ανοιξη"που θα δωσει γρηγορα τη θεση της στο καλοκαιρι εστω κ θερμοκρασιακα.Originally posted by DirfisΚατι ξερουν λοιπον τα λουλουδακια, που βγηκαν απο τοσο νωρις! Αντε να ερθει η ανοιξη, να σταματησουμε να εχουμε ελπιδες!
Οι υποψιες χιονιαδων...βλαπτουν σοβαρα την υγεια, του χιονοφιλου!
"sigpic
Comment

Comment