Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ανθισαν οι μαργαριτες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ανθισαν οι μαργαριτες

Ειναι πλεον γεγονος οτι οδευουμε για τα καλα για την Ανοιξη. Σημερα πηγενωντας σπιτι το μεσημερακι για μαμ παρατηρησα στον δρομο οτι σε ολα τα χωραφια ανθισαν οι μαργαριτες. Βεβαια δεν ειναι πολλες ακομα αλλα σε τρεις τεσσερις μερουλες θα ανθισουν σχεδον ολες. Αυριο θα κοιταξω να εχω και φοτοEdited by: dirfi

etsi einai alla που ξερεισ τι μπορει να κανει ο μαρτης
    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Δεν ξερω αλλα ειναι κριμα πλεον. ΠΧ εχω μοχθησει αρκετα να φτιαξω στον κηπο του σπιτιου μου ενα μικρο λιβαδι απο τουλιπες που πηρα προπερσι απο Ολλανδια που ειχα παει. Ηδη πεταξαν βλασταρια και ειναι ετοιμες σε καμμια 10 μερες να ανθισουν. Οταν βγαινουν το θεαμα ειναι μοναδικο(πιστεψε με). Αν κανει κατι λοιπον θα τσαντιστω πολυ ασχημα και θα με χαλασει να μου τις καψει ο καιρος. Και στο λεω εγω που το κανω απο χομπι. Σκεψου τους αγροτες και τους ανθρωπους που ζουν απο αυτη την δουλεια

Comment

Οτι και να γινει...ο χειμωνας τελειωσε! Βεβαια το παρελθον μας εχει διδαξει οτι ο Μαρτιος, κανει θαυματα...αλλα πλεον εχω απογοητευθει και δεν ελπιζω σε τιποτα! Δεν μπορει να φυγει ετσι αδοξα ο χειμωνας...χωρις καν μια καλη χιονοστρωση στην Πτολεμαίδα για παραδειγμα.
        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

εχεισ δικιο μεγαλο
          σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

ποια πτολειμαδα ουτε μια καλη κακλοκαιρια τιποτα φετοσ τιποτα υπομονη ο επομενοσ νοεμβρησ ειναι πολυ κοντα

Comment

Καλα Αγγελε δεν εχουν φυγει ετσι χειμωνες και χειμωνες? Ο πρωτος ειναι η ο τελευταιος? Και για το Μαρτη που λεμε. Εμεις εδω εχουμε να λεμε μονο για του 87 και κανεναν αλλο. Κοιτα τωρα το μετεο και παρακαλα να βγει μπας και δουμε ασπρη μερα τουλαχιστον την Κυριακη αν και οπως σουτ ειπα σε αλλο ποστ πολυ χλωμο το κοβω.[i]"

Comment

η διρφησ εχει χιονι καλο η το τρωει ο νοτιασ σιγα σιγσ

Comment

μια χαρα ασπρη και κουκλα ειναι. Απο τα 1300 και πανω πρεπει να εχει πανω απο μισο μετρο

Comment

μπραβο αντωσ πολυ τυχεροι αμφιβαλλω αν υπαρχει περιοχη στην ελλαδα με 1300 υψομετρο που να εχεςι εστω και πασπαλα

Comment

Οντως εχει καλο χιονι...αν σκεφτεις οτι εχει να χιονισει απο την Κυριακη! Χθες που γυριζα απο Β Ευβοια, ειχε στρωμενο χιονι απο τα 1000μ και πανω...

Γιαννη...δεν θυμαμαι χειμωνα να εφυγε ετσι! Το '96 που δεν ειχαμε σχεδον καμια χιονοπτωση και τον Γεναρη και τον Φλεβαρη, ο Μαρτιος απο τις 10 και μετα εβαλε μεχρι και 80 ποντους στην Στενη! Το εχω γραμμενο σε ημερολογιο!

Παπαρουνες, αλλα και μαργαριτες στα δικα μου τα μερη!

Δεν το βλεπω και εγω για κατι καλο Γιαννη...δεν ειναι κλασσικος καιρος προσηνεμων. Αλλου για αλλου παει ο υετος...
                      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Δεν ειναι θεμα υετου αλλα θερμοκρασιας. Το μετεο αυτη την φορα εχει πεσει πολυ εξω. Αν και δεν πρεπει να λεω κακα λογακια για το μετεο που θα μας βαλει σταθμο πανω [i]"

Comment

Το ειπες και το πρωι...θα βαλει σταθμο στην Στενη;; Ειναι αληθεια;; Το αλλο με τις ανεμογεννητριες το ακουσες;
                          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Θα σου τα πω απο κοντα. Τις λεπτομεριες απο κοντα. Ακομα ολα ειναι στον αερα και παιζονται στο παρα πεντε. Το ποιο μεγαλο προβλημα ειναι η dsl που σε λιγο καιρο θα λυθει και αυτο

Comment

Originally posted by καλαματιανος
                              μπραβο αντωσ πολυ τυχεροι αμφιβαλλω αν υπαρχει περιοχη στην ελλαδα με 1300 υψομετρο που να εχεςι εστω και πασπαλα
                              Στο Πήλιο έχει από τα 1000 μέτρα πασπάλα.
                              <a href="" target="_blank">

meteovolos.gr
                              Pilio

Comment

Working...
                              X