...κρίσιμη η επόμενη βδομάδα για το Χ.Κ.Κ....Δευτέρα/Τρίτη/Τετάρτη με το ΝοτιοΔυτικό έρχονται ζέστες και βρόχα...ας ελπίσουμε στα λιγότερο χειρότερα... [i] "
It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..
Re min dinetai simasia sto sf einai ektos topou kai xronou...Oles oi metriseis pou dinei exoun polu megalutero sfalma apo to anekto.... Edited by: Monk
Δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση απο την προσμονη να κανεις αυτο που σε τρελαινει
εκτιμηση καλαμτιανου.χιονι θα πεσει την κυριακη χελμο απο τα 2000 την τριτη .την τεταρτη βοχα ολη την μερα μεχρι και τα 2355.την πεμπτη βροχα αλλα μετα θα χιονζιει παο τα 2000.αν βγουν οι βροχες τοτε ενα πενητναποντο θα το λιωσει.και η βαση θα κινδινεψει.ψηλα που εχει οντα 2 μετρα δεν θα γινει και τιποτα.το κλαο θα ειναι να μην πεσουν οι βορχες και να την βγαλουμε με συννεφια.παντως ελπιζουμε σε εκπληξεις οπως πτωση της θερμοκρασιας 3 βαθμων στα 850 με αποτελεσμα να μην εχουμε προβλημα
σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και απο ότι δείχνει το SF έρχονται δείσκολες μέρες και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου καλά!θα φύγει πολύ χιόνι απο βάση και ίσως και πιο πάνω!θα χρειαστούμε καλή χιονόπτωση για να μπορούμε να ευχαριστηθούμε το βουνό πάλι....
παιδια δεν ξερω αλλα με τις θερμοκρασιες που εχουμε θαρρω πως η βαση των καλαβρυτων θα ξεχιονιστιε τελιως.μιας και εκει καμια μερα δνε θα ριξει καθαρο χιονι και ολο και θα λιωνει ειτε με καθαρη βροχη ειτε με χιονονερο
σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δηλαδη δεν ειναι για πανω αυριο??τι λετε?γιατι εχω κενο στο τει...και ελεγα...αλλα μαλλον δεν θαναι για snowboard..θαναι για stoneboard(πετροσανιδα)[i]"
εγω παιδες δεν θα ρωταγα,αν ειχα χρονο εστω για μια καταβαση θα πηγαινα ευχαριστως (οπως και το εχω κανει αυτο που λεω)
γι αυριο το πολυ πολυ να ειναι το χιονι λιγο μαλακο αλλα αφου ηδη χιονιζει και το βραδυ θα πεσει η θερμοκρασια θα το κρατησει μια χαρα το χιονακι τουλαχιστον απο βαθεια λακκα και πανω,πιο κατω δεν ξερω τι ζημια και εαν εχει γινει!
Comment