Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• καλησπερα,ξερει κανεις αν ο δρομος απο περιστερα για το χ.κ. ειναι ανοιχτος?τον καθαριζουν καθολου?

Comment

• Originally posted by liapos7
      ναι σωστα,συνηθως ομως το snow forecast πεφτει εξω οποτε εγω υπολογιζω περισσοτερο αερα απ'οσο γραφει!
      Σωστός [i]"
      ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ....ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ FZ6S!

Comment

• Liapo σήμερα γνώρισα και εγώ τον Teo.Είναι μεγάλο σουλούπι και γνώστης του θέματος.Αγαπάει το βουνό και βοηθάει όσο μπορεί.’σε που δίνει και προγνώσεις.Στα 5 λεπτά που κάθησα,(δεν έκατσα πολύ γιατί ευτυχώς είχε αρκετή δούλίτσα),τον πήραν 3 φορές τηλέφωνο για πρόγνωση και προσωπική εκτίμηση επόμενης ημέρας.

Να'σαι καλά φίλε Teo,καλές δουλειές,και αυτό που σου υπέγραψα,να σου έρθει x1000000.
        Τα προβλήματα είναι μεταμφιεσμένες ευκαιρίες

Comment

• Λοιπόν παιδιά,όποιος θέλει ας μας πει από ποια site ενημερώνεται.Νομίζω οι πιο πολλοί από εμάς τα παίρνουμε έτοιμα.Ελάχιστοι κοιτάνε το GFS και έχουν δικό τους υπερσύγχρονο meteo station για να βγάλουν την πρόβλεψη μόνοι τους..Εγώ πάντως χοντρικά μπαίνω σε 2.Το γνωστό σε όλους SF και το m##eo.gr.

Ε,λοιπόν θα συμφωνήσω με τον άρχοντα και χαρούμενο μπαμπά αυτού του topic,Skimad,που σε προηγούμενο post του έγραψε ότι τις προγνώσεις τις χ3ζει.Γιατί και τα 2 έγραφαν εντελώς αντίθετα πράγματα.Το SF έπεσε εγκληματικά έξω στον αέρα ενώ το άλλο ούτε καν κατάφερε την Τρίτη να μας πει αν θα έχει ηλιοφάνεια την Τετάρτη.

Σίγουρα δε φταίνε οι μετεωρολόγοι αλλά η κατάσταση που επικρατεί στον πλανήτη και την έχει προκαλέσει βέβαια ο άνθρωπος στον καθρέπτη.Edited by: mertix

Comment

• αυριο ολοι πανωωωωωωωωω!!! ασπρα ρουχα θα φοραω σαν το φαντασμα [i] οποιος θελει λεει ενα γεια!"
            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Καλή χρονιά σε όλους.[i]"

Comment

• κααλημερα everybody.....καλη χρονια με υγεια!!αποτι διχνει η καμ υπερχη μερα με ολεσ τσ πιστες ανοιχτες..τυχεροι οσοι ανεβουν.φτανει η ημερα indyoner dont worry beφτεκι...[i]"
                into the white

Comment

• prwti mera tou xronou gemati snowboard!!!
                  simera itan teleia panw(opws k xtes fantazomai)...ligos kosmos,xioni super,meta tis 11-12 kai kryo!

itan kali eukairia simera k xtes me stiga-artemis anoixtes kai problepsi gia xalia kairo(aerassss)apo aurioooo!!!! kai gia s/k...!

kali xronia se olous...!!!!!!!!!!!!!!
                  Live forwards.Learn backwards.

Comment

• καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!! ξερουμε αν παιζει ski-bus απο κλαουδατο για αυριο?

Comment

• shmera prvth mea toy xronoy ηταν ποοοοολυ ζορικα οπως και χθες τελευταια μερα του χρονου
                      το sf εδωσε αναποδα τους αερηδες.για πρωτοχρονια εδινε 5-10 χιλιομετρα και παραμονη 15-20.τελικα εγινε το αντιθετο
                      σημερα ειχε πολυ περισσοτερο αερα απο εχθες
                      οπως και να χει ηταν πολυ ζορικα το χιονι τελειο σε ποιοτητα καρβαραμε με το αυτι και εσεις οι σανιδαδες ευχαριστηθηκατε πουδρες.οι καλυτερες βεβαια ηταν την δευτερα οπου εφαγα και γω μερικες με τα BANDIT.επειδη ειναι καινουργια ομως και ειχε πετρουλες απο δω και απο κει με τους κωλοαερηδες, τα εβαλα για υπνο και ακολουθει και ενα ταξιδι το αλλο σαββατο στην γαλλια στο la tania οπου γινεται ΤΗΣ πουδρας εκει περα.ετσι ειπα να αποχαιρετησω τον παλιο χρονο και καλοσορισω τον νεο καρβαροντας κυριλε.[i].

ρε Γιωργο(liapo)παλι ειμασταν στο ιδιο βουνο και δεν βρεθηκαμε ρε συ.εσυ φοραγες ασπρα και δεν σε ειδα μεσα σε τοσο χιονι.λογικα παλι χωμενος μεσα στην powder ησουν .
                      εγω φοραγα αυτες τις μερες την πρασινομαυρη φορμα του SC.καποιος μου ειπε πως ξεχωριζω σαν την μυγα μες το γαλα.(οχι ρε παιδια δεν ειμαι βαζελος αεκτζης ειμαι.απλα ειναι ωραιο το χρωματακι και ειναι της μοδας φετος χεχεχε
                      να αυτη φοραγα

καλη χρονια παιδες με υγεια πανω απ'ολα και μετα πολλα χιονια
                      Edited by: skimad "
                      la grave....

Comment

• χρησταρα θα βρεθουμε καποια στιγμη,που θα μας παει!αυτα ειναι τα ρουχαλακια μου...
                        [i]"

Comment

• ειμαι σε σπιτι μεσα στα καλαβρυτα,το χιονοδρομικο εχει αναστολη μεχρι τις 11,ισως αργοτερα ανεβω να σας περιγραψω συνθηκες μεσω του λαπιτοπι!

edit:τελικα δεν θα παω πανω αφου δινει και 3η αναστολη...μια βολτα στο χωριο και επιστροφη στην τσιμεντουπολη!τα λεμε στο βουνο την κυριακη!Edited by: liapos7

Comment

• ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ... [i]
                            ...ρίχνει πράμα πάνω...και θα ρίχνει για αρκετές μέρες ακόμα...!!!!! "
                            It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• Ole koitakse times sto anaksiopisto sf....Elpizw namin pesei mesa kai na xwsei akoma perissotero.....

OOOOLLLLEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
                              Δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση απο την προσμονη να κανεις αυτο που σε τρελαινει

Comment

• Παιδιά ας ρίξει και το μισό χιόνι απ'οτι γραφει(που μάλλον αυτό θα γίνει για άλλη μια φορά[i]),φτάνει να μην το ρίξει με αέρα και μείνουν πάλι οι κορυφές φαλακρές (σκ#τά στο στόμα μου).

Το χρειάζεται το βουναλάκι μας ένα καλό πασπαλισματάκι."

Comment

Working...
                                X