Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ligos
    και πώς ήταν το χιόνι σήμερα joek??
    Το πρωί πολύ παγωμένο (όπως αναμενόταν). Μετά από περίπου μια ώρα άρχισε αισθητή βελτίωση, και η συννεφιά που ήρθε αργότερα απέτρεψε τη μεγάλη σουποποίηση στα ψηλά. Στα χαμηλά, από ό,τι κατάλαβα φεύγοντας, σουπίτσα να φαν και οι κότες.

Το κακό είναι ότι γύρω στις 12:30 (ή κάπου εκεί) έκλεισε η Στύγα (δεν ξέρω αν ήταν λόγω ομίχλης ή αέρα). Πάντως τα χωματουργικά στη μαύρη Αρτεμη (Αντιγόνη) έχουν κάνει θαύματα. Ενώ το χιόνι είναι ελάχιστο και βλέπεις αναμεμιγμένο χιόνι με χώμα (καφέ χιόνι), το πέδιλο δεν βρήκε πουθενά πέτρα (εξαιρώ το ξεκίνημα που θέλει λίγη προσοχή στο διάδρομο που είναι χάλια).

Γενικώς, το βρήκα πολύ καλύτερα από άποψη ποσότητας χιονιού και πετρών, από ό,τι περίμενα με βάσει το τι είχε συμβεί τις τελευταίες μέρες (βροχή + κοσμοσυρροή ΣΚ).

Και κάτι τελευταίο. Σήμερα ήταν καθημερινή, γύρω στις 09:15 ήταν όλα κι όλα 15-20 αυτοκίνητα, και η Στύγα ανοιχτή (για κάποιους που θεωρούν πως δεν την ανοίγουν λόγω έλλειψης κόσμου). Στη συνέχεια δε άνοιξαν και την άγκυρα που αρχικά ήταν κλειστή.
    Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!

Comment

• Ρίξε λίγο χιόνι. Οχι για μένα, για τα φουκαριάρικα τα πέδιλά μου!"

File mou korufaia ataka!! Polu kalos!!!!"
      Lib tech skate banana!!!!

Comment

• Originally posted by gfatzikis
        Ρίξε λίγο χιόνι. Οχι για μένα, για τα φουκαριάρικα τα πέδιλά μου!"

File mou korufaia ataka!! Polu kalos!!!!
        +1000000 Έγραψε!!!
        "

Comment

• χαχαχα πολύ καλό gfatzikis [i]"

Comment

• χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αψογη ατακα θα τη κλεψω!!!!!!! πολυ καλο!!!!

Comment

• Gia na eimaste dikaioi o <a href=http://forum.snowreport.gr/member_profile.asp?PF=10621&amp;FID=5" target="_blank">nlambrop</A> egrapse prwtos tin ataka!! Lew na ti xrisimopoihsw omws gia th foukariara th sanida mou an sunexistei aytos o kairos sta Kalavrita...."
              Lib tech skate banana!!!!

Comment

• Originally posted by gfatzikis
                Gia na eimaste dikaioi o <a href=http://forum.snowreport.gr/member_profile.asp?PF=10621&amp;FID=5" target="_blank">nlambrop</a> egrapse prwtos tin ataka!! ...
                ...έχουν φαντασία!!

"

Comment

• ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.... ΧΑΧΑΑΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ... (εκτος θέματος by the way... να μην ξεχνιόμαστε)...
                  Γιατί βλεπω πάντα το control <asp:button> ως <asp:Burton>?

Comment

• απο τη cam φαινεται πως τα Καλαβρυτα χιονιζονται,εχει κανεις ενημερωση για την ακριβη κατασταση..;
                    sigpic
                    ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...

Comment

• 1η Αναστολη λειτουργίας μέχρι τις 10 (λογω αέρα μάλλον)
                      Ανοιχτές οι δύο bebe αυτη την στιγμή

20εκ φρέσκο χιόνι [i]"
                      ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Web cam, live καιρός στο Αιγιο
                      http://www.e-achaia.gr

Comment

• Για αυριο τι παιζει???

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=94

Δειχνει χιονι με λιγο αερα. Τι λετε? Αξιζει να το ρισκαορυμε απο Αθηνα???

Comment

• Epitelous energopoiithike o logariasmos mou!!!xeretw to forum!!!

Kata ta fenomena i kaliteri mera mallon tha einai Paraskeui!!
                          Live long Live strong

Comment

• xaxax
                            Δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση απο την προσμονη να κανεις αυτο που σε τρελαινει

Comment

• Όλα δείχνουν να είναι ωραία πάνω.

Για το ΣΚ έχουμε καμια ενημέρωση; Η στύγα μήπως κάποια στιγμή ανοίξει;

Comment

• Θέλω να κάνω μια ερώτηση για την κάμερα που υπάρχει στο site του snowreport.
                                αυτο που δείχνει είναι απο την κάμερα ή φωτογραφία που την έχουν βάλει έτσι απλά για να φαινεται κάτι??
                                εμένα μου φαίνεται παράλογο και λίγο κοροιδία να ξεκινάω απο οπουδήποτε για να πάω στο ΧΚΚ και να μήν ξέρω ούτε την ποιότητα του χιονιού, ούτε πόσους πόντους έχει ούτε καν μια κάμερα σωστή να βλέπουμε.
                                Δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά ΠΡΕΠΕΙ να βρεθεί μια λύση οριστικά.

Φιλικα παντα [i]"
                                ζούμε το πιο κρύο καλοκαίρι φέτος

Comment

Working...
                                X