Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Σάββατο πρωί πρωί με την αυγουλα θα είμαι πάνω....

Comment

• kalavrita kalitera apo ka8e allo xk.guarranteed

Comment

• Ετσι οπως τα βλεπω τα πραγματα παγωμενα αποκλειω αυριο στυγα...τουλαχιστον ας ειναι η αγκυρα να μην την βγαλουμε στο κατω μερος μονο..

Comment

• Παιδια και εγω αυριο θα ειμαι επανω αλλα με ρισκο γιατι ο αερας εδω ειναι πολυ δυνατος ακομα και βλεπω το μισο χκ να ειναι κλειστο. Ελπιζω να εχει σταματησει μεχρι το πρωι και να ευχαρηστηθουμε την πρωτη καθημερινη του χειμωνα

Comment

• Originally posted by gigithris
            Η Στυγα κλεινει μονο αν εχει πολυ αερα ή δεν έχει καθολου χιονι.
            κλεινει επισης οταν εχουν πιασει παγο οι πυλωνες!
            αντε,κυριακη θα ειμαι κι εγω πανω [i]"
            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• απ'οτι φαίνεται, καλύτερα σάββατο παρά κυριακή, λόγω αέρα....

Comment

• ...άλλα 15 ποντάκια φρέσκο χιονάκι από τη χθεσινή χιονόπτωση...και Στύγα ανοιχτή...!!!!! [i] "
                It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΕΩ..ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ" ΝΑ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ Η ΣΤΥΓΑ!"
                  ITS ALWAYS SNOWING SOMEWHERE..

Comment

• ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΣΤΥΓΑ[i]"
                    ITS ALWAYS SNOWING SOMEWHERE..

Comment

• ...άλλη μια πολύ καλή μέρα η σημερινή...όσοι τυχεροί είναι πάνω, θα την πετύχουν" για τα καλά... "
                      It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• [ εγραψε ο Evankan

Έχω πάει 2 καθημερινές τελευταία με λίγο κόσμο, ειδικά τη μία είχε απελπιστικά λίγο κόσμο, και δούλευε και η Στύγα και η άγκυρα όταν πήγαινε κάποιος τον ανέβαζε αμέσως. Εάν μπορείς να αναφερθείς με συγκεκριμένα γεγονότα ποιά μέρα με πρόφαση τον λίγο κόσμο δεν άνοιξαν τη Στύγα, ευχαρίστως να σε ακούσουμε.[/QUOTE]

Aρκει να παρακολουθεις το σαιτ του χκ καθημερινα κ θα καταλαβεις ποτε το χουν κλειστο κ ποτε οχι.οκ?
                        Εγω απλα μια συμβουλη εδωσα στο φιλο δεν κατηγορησα κανενα ουτε μεφθηκα τους ανθρωπους εκει απλα επειδη παω πανω απο 12 χρονια στο χκ κ τα προηγουμενα χρονια πολλες φορες καθημερινη μου χει τυχει να μην ειναι ανοιχτη η στυγα με λιακαδα κ απνοια.Συννενοηθηκαμε evankan?Kι αν θες να ξερεις αυτο ειαχε συμβει κ το 2004 κ ειχε γινει θεμα κ τοτε που θυμαστε ολοι τι χιονι ειχε τοτε το χκ.Αντε μερικοι εδω μεσα αφορμη ψαχνετε για καυγα.Διαβασε ποστ μου για την περασμενη Κυριακη να δεις αν ειμαι απο αυτους που γραφουν κατα του χκ ακριτα κ αδικαιολογητα.Αυτα δεν προκειται να σχοληθω αλλο..... Edited by: jsboard
                        keep walking keep searching

Comment

• ...στο θέμα μας...ανοιχτή ΚΑΙ η ’ρτεμις...καιρός απίστευτος...χιόνι εξαιρετικό...κόσμος πολύς (για καθημερινή)...τα lifts γεμάτα, όχι όμως αναμονή για να τα πάρεις... [i]

...ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ στη "Στύγα 2"...στην πρώτη δεξιά στροφή υπάρχουν πέτρες, οι οποίες δεν φαίνονται (είναι οριακά καλυμμένες από χιόνι) και δημιουργούν πρόβλημα στη χιονοδρομία και φυσικά στον εξοπλισμό μας...

...αν διαβάζει το θέμα κάποιος υπεύθυνος από το ΧΚΚ, ας φροντίσει να λυθεί το πρόβλημα...Thanks! "

Comment

• Την ποσοτητα του χιονιου ξερει κανενας να μας την πει εστω και κατα προσεγγιση?

Comment

• ...new photos... [i]

"

Comment

• Πολυ ωραιες οι φωτο. Μας ανοιξες την ορεξη!!!

Comment

Working...
                                X