Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by angelos77
    Originally posted by TeoAthens

Που το είδες ρε μάστορα αυτό..? Εγώ τώρα μίλησα στο τηλ με ΧΚΚ και τέτοιο πράγμα δεν έχει γίνει....

μαστορα,εσυ περιμενεις να σου πουνε στο τηλεφωνο πατησαμε μια πιστα που επισημα ειναι κλειστη???

H Στύγα 1 δεν έχει δουλέψει ούτε 1 μέρα ακόμα και δεν έχει πατηθεί από ρατρακ ακόμα... Θέλει κι'άλλο χιόνι για να μπορέσει να ανοίξει...

Αγγελε το μάστορα" ήταν εντελώς φιλικά αλλά ο γραπτός λόγος είναι πολλές φορές παρεξηγήσημος...

Στο ΧΚΚ δεν τηλ ανώνυμα καθ'ότι γνωρίζω αρκετά πρόσωπα που εργάζονται εκεί και μάλιστα έχω καθημερινή επαφή μαζί τους...

Φιλικά

Θοδωρής..."

Comment

• ...και οι σημερινές photos... [i]

...άλλη μια πολύ καλή μέρα...
      ...όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν πάνω, μην απελπίζονται...έρχονται πολύ καλύτερες μέρες μετά τις πολύ καλές χιονοπτώσεις που προβλέπονται από αύριο έως και την επόμενη βδομάδα...Υπομονή... "
      It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• Εγώ που βρέθηκα, επιβεβαιώνω πως ήταν φανταστική μέρα. Το πρωί λιγάκι παγωμένο, κατά τις 11 σούπερ, και ως τις 14:30 δεν σούπιασε πουθενά. Οι πέτρες όμως στην πρώτη στροφή της Στύγας έχουν μεγάλη διασπορά και καταλαμβάνουν πολύ μήκος. Εφαγα δυστυχώς δύο άσχημα σημάδια στα πέδιλα, ώσπου αποφάσισα να πηγαίνω από τα δύο απάτητα λούκια (δηλαδή δεν έστριβα δεξιά στο στρωμένο, αλλά συνέχιζα ευθεία, και έμπαινα δεξιά στα λούκια, που ήταν σούπερ). Τι να πεις για την Ειρήνη, όταν είναι στα καλά της είναι πιστάρα, και σήμερα παραήταν!!! Δεν μου έκανε καδιά να φύγω. Ελιωσα! Μου χρώσταγαν από πέρυσι μία τόσο καλή μέρα τα Καλάβρυτα.
        Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!

Comment

• Originally posted by KAPTEN
          LIAPO7 ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΔΕΝΕ ΕΔΕΝΕ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ ...ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΑ ΜΑΖΙ...[i]
          καπτεν ετρωγα την τουμπα μου και μετα πηγαινα στην ακρη για να μην πεσει κανεις πανω μου!τωρα,αν αυτος που ειδες φοραγε ασπρα,δεν ημουν εγω Edited by: liapos7 "
          μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"...!!!!!

"
            It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• Αμην..μακαρι να βαλει ......
              Invisible...

Comment

• ψευτοπασπαλισμα κι αν θα βαλει με την μουφα snow forecast!
                μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Οι προβλέψεις μου φενεται παίζουν με τα νεύρα μας [i]. Πολύ σάπιο το forecast. Την Δευτέρα έδιχνε ότι τηα ρίξει σε μια ημέρα 15 ποντάκια και ξαφνικά σήμερα δίνει λόττο την εκδοχή να χιονίσει . Πάλι θα τα σπάσουμε τα πέδιλα το ΣΚ. Αν δεν ρίξει ικανοποιητική ποσότητα για ΣΚ με βλέπω να φεύγω για Hinterglemm.

Ξέρει κανείς τι παίζει επάνω τώρα?"
                  You CAN run but you CANT hide

Comment

• Κοίτα, τα εκατοστά του snow-forecast ΔΕΝ είναι ρεαλιστικά. Την προηγούμενη φορά έδινε 10-15 εκατοστά και έριξε 35 πόντους. Αυτό έγινε σε όλα τα χιονοδρομικά και έτσι συμβαίνει συνήθως.

Το snow-forecast βασίζεται στο αμερικάνικο μοντέλο GFS. Μάλιστα τα στοιχεία που ενσωματώνει είναι σχετικά παλιά".

Το GFS βγάζει καινούριους προγνωστικούς χάρτες 4 φορές την ημέρα. Το Snow-forecast ενημερώνεται με διαφορά φάσης 1/4 πιο αργά. Στην καινούρια ενημέρωση λοιπόν του GFS ανεβάζει πάλι λίγο τα εκατοστά.

Και πάλι τονίζω ότι τα εκατοστά του snow-forecast δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και σχεδόν πάντα πέφτει παραπάνω από αυτό που γράφει.

Εκτός από αυτό πρέπει να γνωρίζετε ότι το ακριβές ποσό της χιονόπτωσης ή της βροχής είναι αρκετά δύσκολο να προβλεφθεί με ακρίβεια.

Εγώ θα έλεγα, ότι ένα 20ποντο είναι πολύ πιθανό για τα Καλάβρυτα. Περισσότερες πιθανότητες δίνω για παραπάνω παρά για λιγότερο...Edited by: gordonas "

Comment

• Thank you gordonas !!!!!
                      You CAN run but you CANT hide

Comment

• Με βαση την εμπειρια μου για τον καιρο της περιοχης.....με ΒΔ ρευμα ο Χελμος δεν βαζει πολύ χιονι(αντε 10-15εκ)..

Υπολογιζω Δευτερα-Τριτη να βαλει καλο χιονι..

Comment

• Αν χιονισει τοσο οσο λεμε γυρω στα 10-15 εκατοστα τι περιμενουμε να ειναι ανοιχτο αυριο? Η Στυγα λογικα οχι ε? Η αγκυρα ομως?
                          Η δαφνη γιατι ειναι κλειστη τις τελευταιες μερες?

Comment

• Μακάρι να ρίξει πολύ και να το γεμίσει ακόμα περισσότερο την επόμενη εβδομάδα. Έτσι δεν θα στενοχωριέμαι που δεν θα μπορέσω να ανεβώ επάνω αυτό το σκ "

Comment

• όντως έχει πρόβλημα η Δάφνη????
                              let it snow! ***

Comment

• ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ?ΤΙ ΕΒΑΛΕ?
                                ITS ALWAYS SNOWING SOMEWHERE..

Comment

Working...
                                X