Originally posted by jsboard
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ
Collapse
X
-
Ναι ρε παιδια ρηξτε λιγο χιονακι κει γεμισαμε παρασημα την προηγουμενη φορα που ειμασταν πανω .Τοσο χιονακι ερηξε βαλτε λιγο εκει...Originally posted by loopman321...ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ στη Στύγα 2"...στην πρώτη δεξιά στροφή υπάρχουν πέτρες, οι οποίες δεν φαίνονται (είναι οριακά καλυμμένες από χιόνι) και δημιουργούν πρόβλημα στη χιονοδρομία και φυσικά στον εξοπλισμό μας...
...αν διαβάζει το θέμα κάποιος υπεύθυνος από το ΧΚΚ, ας φροντίσει να λυθεί το πρόβλημα...Thanks!
"keep walking keep searching
Comment
-
Μια ΠΟΛΥ ωραια μερα επανω.... Αρχικα ο δρομος καθαρος στην αρχη και προς το τελος τα 1-2 km ηθελαν λιγο προσοχη... Δεν χρειαστηκε να βαλουμε αλυσιδες.(καποιοι ειχαν βαλει)
Λιακαδα και αρκετη ψυχρα το πρωι, με αρκετα δυνατους ανεμους...Περιμεναμε οτι αγκυρα και Στυγα δεν θα ηταν ανοιχτες αλλα ηταν!!!! Χιονι φρεσκο αρκετο, πατημενες πιστες, δυνατος αερας που σηκωνε το χιονι απο τις πλαγιες, λιγος κοσμος καθολου ουρες...Ε τι αλλο θελουμε?
Μερικες πετρουλες στην Στυγα 2 γενικα που θελουν οντως προσοχη...κατα τα αλλα σχεδον πουθενα αλλου...
Καλα να περασουν οσοι πανε αυριο...[i]

ΥΓ η αγκυρα εκλεισε καποια στιγμη το μεσημερι λογω ανεμων λογικα
ΥΓ2 στην κοκκινη δαφνη ειχαν βαλει τις βασεις για πορτες...παιχνιδι πολυ διασκεδαστικο
Edited by: JiKL "
Comment
-
...Άρτεμις και Στύγα κλειστές μέχρι στιγμής, λόγω ισχυρών ανέμων...προβλήματα λόγω αέρα και στον Παρνασσό...προβλέπονται πολλές ουρές σήμερα... [i]
...και από αύριο το μεσημέρι και μέχρι Δευτέρα βράδυ προβλέπονται "τρελοί" άνεμοι...από 40 έως και 60 χλμ/ώρα...!!!!!
Edited by: loopman321 "
It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..
https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471
Comment
-
Μέχρι και τις 1 που έφυγα ’ρτεμις και Στύγα ήταν κλειστές οπότε ήταν σαν να είναι κλειστό το χιονοδρομικό. Για όποιον δεν καταλαβαίνει...Ανεβαίνω με το τριθέσιο επάνω μετά με το συρόμενο, κατεβαίνω αναμονή στο καρεκλάκι 30 λεπτά. Αναμονή στο πιατάκι κάτω 40 λεπτά. Ανέβηκα άλλη μια φορά κάθισα λίγο στο πάνω σαλέ και μετά έφυγα.
ΟΚ να είναι κλειστή η Στύγα αλλά αν είναι και η ’ρτεμις και έχει και σχετικό κόσμο το χιονοδρομικό ουσιαστικά ΔΕΝ κάνεις σκι. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά αν είναι μέσα στο καταχείμωνο να παρακαλάμε να μην φυσάει τότε μιλάμε για ένα χιονοδρομικό που τεχνολογικά είναι 20 χρόνια πίσω.
Καταλαβαίνω ότι δεν φταίνε αυτοί. Καταλαβαίνω ότι χρειάζονται λεφτά αλλά φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε ότι είναι παράλογο να ζητάμε μέσα στο καταχείμωνο να μην φυσάει ή να μην κάνει πολύ κρύο και παγώσει η Στύγα.
Επίσης αυτή η ιστορία με την ουρά στο κάτω χιονοδρομικό και ειδικά στο πιατάκι είναι αστεία. Ένα σχοινάκι ρε παιδιά και 10 πασαλάκια πόσο κοστίζουν και πόσο μυαλό χρειάζονται?
Διορθώστε αν κάνω λάθος...
Υ.Σ. Εγώ λόγω θέσης και οικογενειακής κατάστασης Καλάβρυτα και Πήλιο θα πηγαίνω πάντα αλλά νομίζω καλό είναι να θίγουμε τα κακώς κείμενα μπας και γίνει τίποτα ποτέ...Edited by: gordonas
Comment
-
τοσα ρισκα εχουμε παρει...ενα ακομα τι πειραζει;το πολυ πολυ να κατσω για καφε στο σαλε ή να σπασω τα κοκκαλα μου σε κανα αλμα!
skimad γινε γρηγορα καλα γιατι δεν εχουμε πολυ χρονο μπροστα μας!μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!
http://instagram.com/liapos
Comment
-
Μόλις γύρισα ...Στύγα και ’ρτεμις από αναστολή σε αναστολή λόγω αέρα. Το parking τίγκα! Οι ουρές μεγάλες σε Αχιλλέα και Δάφνη ... ~30 min αναμονή το πρωί, στη Θέτις μικρότερη (~10 min). Σε κάποια φάση πρέπει κάτι να έγινε και με τη Θέτις η οποία έκλεισε για λίγα λεπτά ...με κάθε επιφύλαξη αυτό γιατί δεν το είδα με τα ματάκια μου, μου το είπανε.
Εισιτήριο: 20 ευρώπουλα! [i]
Όντως είχε δυνατό αέρα μέχρι περίπου τις 12, έβλεπες παντού στις ψηλές πλαγιές χιόνι να το στροβιλίζει ο αέρας. Την ’ρτεμις την άνοιξαν περίπου στη 1, τη Στύγα ποτέ ...κρίμα γιατί φαινόταν να είχε κοπάσει αρκετά ο άνεμος, φαίνοταν στρωμένη τέλεια, κουκλί ζωγραφιστό ...το χιονάκι πουδρέ, ο ήλιος έλαμπε, σύννεφα ελάχιστα. Πραγματικά κρίμα γιατί ήταν ευκαιρία σήμερα για μια μέρα από κείνες που σου μένουν να θυμάσαι και αναπολώντας να χαμογελάς! Αλλά με το μισό βουνό διαθέσιμο, τα 20 ευρώ και τις ουρές, η σημερινή εμπειρία δεν ήταν και ότι καλύτερο ...anyway next time
"
Comment
-
Το σ/κ οταν ολες οι πιστες ειναι ανοιχτες εχει 24ευρω ,σημερα με στυγα και αγκυρα κλειστες 20ευρω,μηπως βγαζουν εισιτηρια μονο για στυγα και αγκυρα με 4ευρω?[i]
Η θετις εκλεισε 2-3 φορες (μαλλον απο προβλημα ρευματος), στην 1η ημουν και εγω καπου εκει "κρεμασμενος",και αφου δεν εφταναν και ολα αυτα ,ειχαν δωσει και μια πιστα για προπονηση σε καποια ομαδα , ετσι εμειναν για παααρα μα παρα πολυ κοσμο που ειχε σημερα 2 πιστες με 20 ευρω.!Πικρα μεγαλη."
Comment
-
Εγω πάντως ξενέρωσα με την ζωή μου σήμερα.
Ανέβηκα με τρελή όρεξη απο τις 8:30 ήμουν επάνω και με το που πάω να βγάλω εισιτήριο μου λένε κλειστή Στυγα και Αγκυρα λόγο αέρα και 20.Και λέω αρχίσαμε παλι........
Ξεκινάω ελπίζοντας οτι κάποια στιγμή θα ανοίξουν την Αγκυρα αλλά π@π@ρι@
Και ρωτώ... εντάξει η Στυγα για τον αέρα την Αγκυρα γιατί δεν την άνοιγαν???
Απο ουρές άστα να πάνε.Στο τριθέσιο κάνα 30 λεπτό και στο πιατάκι άλλο τόσο...
Και έτσι κατά της 1:30 την κοπάνησα δεν παλεύονταν η κατάσταση...
Edited by: mokujin
Comment

Comment