Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geia sas!na rwtisw...ekleisa gia avrio kalavryta!H kopela mou einai arxaria!mporoume na epofelithoume apo tin prosfora auti? kai na mou metafrasei kapoios me ypeuthinotita ti akrivos ennoei?

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 1. ΔΩΡΕΑΝ η χρήση των αναβατήρων αρχαρίων (ΕΡΜΗΣ και ΗΡΑΚΛΗΣ).

auto dld einai entelos dwrean??dld apla paw ekei kai kanw tsampa??mporw na mathw thn kopela mou se auta ta 2 lifts?? poso tha xreothw??leei oti einai dwrean!ekei exei xioni arketo??i exei petres??elpizw na katalavate tin aporia mou!euxaristw poly!

"

Comment

• Originally posted by warrel
      ...dld einai entelos dwrean??...
      ...γιατί απορείς???
      ...το γράφει ξεκάθαρα... [i]

...απλά να σε ενημερώσω ότι μόνο ο ΕΡΜΗΣ δουλεύει...ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι off... Edited by: loopman321 "
      It doesn matter what kind of hat you wear on your head, but what sort of a head is under the hat..

https://www.facebook.com/pages/LOOP-Extreme-Sports-Shop-and-more-Official-Fan-Page/183639004981471

Comment

• dld ti? paw ekei den bgazw eisitirio katholou??dld gia to XKK den plirono tpt?

Comment

• Originally posted by warrel
          dld ti? paw ekei den bgazw eisitirio katholou??dld gia to XKK den plirono tpt?
          απίστευτο, ε? [i]"

Comment

• [i]

Nai
            "

Comment

• Ο Ερμής (...αλλιώς ναρκοπέδιο [i]) έχει πολύ ήπια κλίση (...σχεδόν ίσιωμα) και είναι αυτός για να καταλάβεις και οπτικά:

Και όντως είναι δωρεάν αφού δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιο lift για να πας εκεί ...αράζεις το αυτοκίνητο, περπατάς 100 μέτρα και είσαι εκεί.

Έχει ένα συρόμενο αρχαρίων (...μπριζόλα κοινώς!!) το οποίο μπορείς να χρησιμοποιείς δωρεάν. Για τον Ηρακλή που έχει σαφώς περισσότερο χιόνι μιας και είναι στο πάνω πλατώ, δε λειτουργεί και αν λειτουργούσε θα έπρεπε να πάρεις το τριθέσιο καρεκλάκι για να πας πληρώνοντας φυσικά το αντίτιμο. Ρίξε μια ματιά στις πίστες:

Καλά να περάσετε και προσοχή στον Ερμή λόγω αρχαρίων που δεν μπορούν -δικαίως- να ελέγξουν τις κινήσεις τους.

"

Comment

• Ναι είναι δωρεάν, έχει και χιόνι , αλλά αν θες να κάνεις τη δουλειά σου, πήγαινε ΠΟΛΥ νορίς γιατί γίνεται πανικός. Αν λειτουργήσει ο Ηρακλής, η γνώμη μου είναι να δώσεις τα 10 euro και να ανεβείτε μέχρι εκεί. Πολύ καλύτερο και περισσότερο χιόνι, ελάχιστος κόσμος και είμαι σίγουρος ότι εκεί θα μάθει καλύτερα.

Σήμερα πάντως ήταν πολύ καλά, λίγος κόσμος, με λίγες πέτρες μεν στις πίστες, αλλά ικανοποιητικό χιόνι. Επίσεις να σημειώσω την αλλαγή προς το καλύτερο της συμπεριφοράς των υπαλλήλων του χιονοδρομικού. Απαράδεκτη όμως η συμπεριφορά των υπαλλήλων στις ενοικιάσεις του κλαουδάτου. Πήγε να νοικιάσει ένας φίλος, και μόνο που δεν πλακωθήκαμε εκεί μέσα! Και χρεώνουν και 18 euro σχεδόν κατεστραμένο εξοπλισμό! Απαράδεκτοι.

Comment

• Originally posted by powda
                  Για τον Ηρακλή που έχει σαφώς περισσότερο χιόνι μιας και είναι στο πάνω πλατώ, δε λειτουργεί και αν λειτουργούσε θα έπρεπε να πάρεις το τριθέσιο καρεκλάκι για να πας πληρώνοντας φυσικά το αντίτιμο.
                  Δεν ειναι απολυτο αυτο να πληρωσεις για πανω Ηρακλη μιας και 2 ετια πισω ειχα παει και εγω πανω αλλα ηταν δωρεαν η μια βολτα για το 3θεσιο μεχρι να ανεβω δηλαδη πανω.Απαξ και κατεβαινα και ηθελα να ανεβω παλι τοτε θα πληρωνα.
                  Originally posted by sbird
                  Απαράδεκτη όμως η συμπεριφορά των υπαλλήλων στις ενοικιάσεις του κλαουδάτου. Πήγε να νοικιάσει ένας φίλος, και μόνο που δεν πλακωθήκαμε εκεί μέσα! Και χρεώνουν και 18 euro σχεδόν κατεστραμένο εξοπλισμό! Απαράδεκτοι.
                  Εγω ενοικιαζα παντα απο το καταστημα κατω στο κεντρο του Κλαουδατου γιατι και πιο φθηνα και πιο φιλικα τα παιδια.Αφου θυμαμαι καπιοα μερα περυσι ειχε την γιορτη του το παληκαρι εκει μεσα και μας κερνουσε γλυκα τους πελατες!!![i]
                  Οι αλλοι πανω ειναι χεθε μεθα
                  "

Comment

• ας προσευχηθούμε όλοι για κάτι καλό σήμερα!

[i]

πάντως σήμερα δεν ήταν κακά!!!
                    "

Comment

• Τριτη θα ειναι μια καλη μερα πιστευω σε σχεση με τωρα.. [i]
                      Θα ειναι κανενας πανω?"
                      Invisible...

Comment

• mariannitsa το igloo θα το βρεις στα αριστερα του δρομου που σε βγαζει στην αρτεμης3!
                        <a href=http://img171.imageshack.us/my.php?image=12012008153bx0.jpg" target="_blank"></a>
                        προσευχομαι κι εγω μαζι σας για να βαλει καλο και φρεσκο πραγμα!
                        κατα τ'αλλα λιγος κοσμος σημερα με τις πανω πιστες να εχουν λιγο φρεσκο χιονακι και αρκετα σημεια με παγο!μια χαρα περασα εγω και η παρεα μου!"
                        μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• μαλλον εννοεις οτι οι πιστες ειναι γεματες παγο, φρεσκο χιονι δεν ειδα εγω πουθενα η εκτος αν πιστευεις οτι αυτο ειναι το φρεσκο χιονι
                          σορρυ που ειμαι επιθετικος αλλα πρωτι φορα εκανα σκι σε τετοια πιστα (παγωμενη) ειμαι συνηθισμενος απο τη βιγλα που εκει εχει χιονι οχι παγο
                          επισης να πω οτι η πιστα μου φανηκε ευκολη [i]
                          Edited by: spidr "

Comment

• Originally posted by spidr
                            μαλλον εννοεις οτι οι πιστες ειναι γεματες παγο, φρεσκο χιονι δεν ειδα εγω πουθενα η εκτος αν πιστευεις οτι αυτο ειναι το φρεσκο χιονι
                            σορρυ που ειμαι επιθετικος αλλα πρωτι φορα εκανα σκι σε τετοια πιστα (παγωμενη) ειμαι συνηθισμενος απο τη βιγλα που εκει εχει χιονι οχι παγο
                            επισης να πω οτι η πιστα μου φανηκε ευκολη [i]

Τι περιμενες αφου εχει να χιονισει ενα μηνα........ΠΟΥΔΡΑ?????

"

Comment

• molis gyrisa...

PAGOS!!!

gia osous kseroun....eimai o johnny....kseroun autoi...as mou kanoun pm!

Comment

• Εγω ειχα πει προχθες οποιος δεν βιαζεται να περμενει αρχες του Φλεβαρη....

Comment

Working...
                                X