Καλό όχι και χιονόνερο...Το πλέον πιθανό είναι να δούμε κανένα 20ποντο μεταξύ Πέμπτης-Παρασκευής. Το θέμα είναι ότι ελπίζαμε για κάτι περισσότερο.
Όπως και να έχει εγώ ελπίζω να ρίξει έστω και 20 πόντους για να μπορέσουμε να κάνουμε την Καθαρή Δευτέρα. Με τις θερμοκρασίες που έχει σήμερα, αύριο και μεθαύριο το βουνό έχει πλέον μεγάλο πρόβλημα.
Είμουν πάνω το Σάββατο. Τα lift όπως τα είπαν τα παιδιά. Εκπληκτική θέα στην κορυφή της Στύγας με τα σύννεφα από κάτω. Το θέμα είναι ότι το χιόνι είναι τσιμέντο στην Στύγα μέχρι σχετικά αργά, στην ’ρτεμις μετά τις 12 μαλακώνει, σουπιάζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Γενικά το Σάββατο ήταν καλά, απλά καλές συνθήκες έχεις για ένα χρονικό παράθυρο 1 με 1:30 ώρα περίπου σε κάθε πίστα.
Επίσης στην ’ρτεμη ψηλά είχαν βγει και κάτι κοτρώνες.
Αν δεν έχουμε κάποια έκπληξη από τον καιρό νομίζω ότι το επόμενο ΣΚ θα είναι και το τελευταίο που θα μπορέσουμε να κάνουμε σκι σε ανεκτές συνθήκες. Ελπίζω ο καιρός να με διαψεύσει...
Αυτό ελπίζουμε όλοι. Πάντως η πρόβλεψη για το τριήμερο είναι πλέον άστα να πάνε. Νόνο Β-Δ και σε μεγάλο υψόμετρο θα πέσει κάτι. Αυτό που περιμένω για τον Χελμό είναι ένα ξέσπασμα προς τα μέσα - τέλη του μήνα που θα μας δώσει ένα ακόμη ωραίο Π/Σ/Κ. Περισσότερα δεν βλέπω λόγω θερμοκρασιών.
Το τριημερο της καθαρας θα ειμαστε κατω αχαια και θα ανεβουμε πανω κυριακη.Αν μπορει καποιος απο αυτους που ανεβηκαν να μας ενημερωσουν τι παιζει απο χιονι ποιοτητα/ποσοτητα
Είναι νωρίς για να ξέρεις πως θα είναι επάνω το σκ γιατί αναμένονται χιόνια από τετάρτη. Σε περίπτωση που δεν ρίξει πάλι, το χιόνι είναι παγωμένο μέχρι τις 11 και μετά μαλακώνει οι πρώτες πέτρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους και σίγουρα σε μια εβδομάδα από τώρα θα είναι πολύ χειρότερα. Από κει και πέρα είναι τι επίπεδο είσαι και τι ζητάς από το βουνό.
το παγωμενο δεν μας πειραζει τοσο οσο να ανοιξει η στυγα γιατι αν δεν ανοιξει την καναμε.ελπιζω να ριξει και κανα χιονακι να φρεσκαρει λιγο αν και το βλεπω χλωμο "
Μακαρι παιδια να ρηξει αλλα δεν το βλεπω .... Εγω φευγω για ταξιδακι αστραπη στην Λονδρα κ γυριζω Δευτερα ξημερωμα θα χω το λαπ τοπ παραμασχαλα κι αμα δω οτι ερηξε τελικα χιονακι θα την κανω κατευεθειαν απο ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛ 5 το πρωι που γυρναω......
ΚΑΝΟΝΗΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ..ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ?
Comment