Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Για αυτο το σκ ξερει κανενας να μας πει τι να περιμενουμε μηπως και ξαναανεβουμε?

Comment

• Το Σ/Κ μακρυα..θα βρεχει θα εχει ομιχλη και παρα πολυ κοσμο καλλυτερα στον παρνασσο παιδια....[i]

ΞΕΧΑΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΛΟΓΩ ΓΙΟΡΤΩΝ....70 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΚΡΥΑ!!!!Edited by: angelos77 "

Comment

• Το meteo.gr παντως δινει χιονια για παρασκευη και σαββατο

Comment

• Γεια σας και χρονια πολλα.
          Εγω σημερα ημουν στο χιονοδρομικο εως και της 3.
          Μεχρι εκεινη την ωρα δεν ειχε ριξει τιποτα απο χιονι.
          Οι πιστες εντελως απατητες και το χιονι ηταν σουπα
          Χρειαζεται επειγοντως μια χιονοπτωση 1-2 ημερων για να συνελθει.

Comment

• απο την δευτερα που εχω να παω παντως φαινοτανε οτι θελει γεμισμα"...ειδικα στην αρχη της στυγας(2) εβγαζε πετρες(αλλος ο λογος βεβαια!!!)

Θερμη παρακληση προς φιλους s/b ρε παιδια ηρεμα με τα ντελαπαρισματα με τα σανιδια!!! σκαψαμε το βουνο!!!!!"

Comment

• Originally posted by mokujin
              ...
              Εγω σημερα ημουν στο χιονοδρομικο εως και της 3.
              ...
              Καμιά photo έχεις φίλε για να δούμε κατάσταση μπας και ανέβουμε;
              Η Στύγα δούλευε όλη μέρα ή την κλείσανε λόγω ομίχλης για κάποιο διάστημα;
              Edited by: powda

Comment

• μπορεις να δεις απο το site του Χ.Κ

αυτο που φαινεται ειναι να εχουν βγει πετρες και χωμα σε καποια σημεια και οτι σημερα μαλλον εριξε λιγο...

Comment

• Οπως και να εχει για παρασκευη εχουνε δοσει φαινομενα οποτε αναμενουμε. Και μια μερα καλο χιονι θα ειναι αρκετο για να ειναι σε αξιοπρεπη κατασταση το βουνο για σκ

Comment

• ......Αντε μακάρι να βάλει πόντους έστω και σημερα μπας και δουμε άσπρη μέρα.....[i]. Αν το απογευματάκι μάθει κανένας αν έριξε ας μας ενημερώσει"
                    You CAN run but you CANT hide

Comment

• α......και κατι άλλο που ξεχασα και δεν το είδα να αναφερεται πουθενα........Το βράδυ της πρωτοχρονιας θα έχει καποιο event το χιονοδρομικο (όπως τα 3-5 Πηγαδια ας πουμε)?

Comment

• τελικά δεν έριξε τπτ ε?

Comment

• φαινεται πως μαλλον δεν εριξε [i].
                          Αν ξερει καποιος απο τα μερη η καποιος που ανεβηκε να μας πει...
                          "

Comment

• Εγώ δεν πήγα αλλα ήταν ενας γνωστοσ μου επάνω και μου είπε ότι ειχε λίγο κοσμο και οτι το χιόνι ήταν παγωμένο. Απ'ότι είδα στην snowcam πρεπει να έριξε αλλα πολυ ψιλό και για λίγο χρονικο διαστημα [i]............

Ο Ποσειδώνας πάντως δίνει χιονόπτωση σε Μαίναλο και Καλαβρυτα Σαββατο και Κυριακή.Edited by: The Foreteller "

Comment

• ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΤΟ ΧΙΟΝΑΚΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ?
                              ITS ALWAYS SNOWING SOMEWHERE..

Comment

• παιδια ημουν χτες πανω και ηταν χαλια...εαν δεν ριξει χιονι εγω δεν ξαναπαω πανω.....απλα χαλια...

Comment

Working...
                                X