Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Mitsaras
    Απο το στόμα σου και στου χιονιά τ αυτί.Πάντως περαστικά.....την τύχη σου μέσα!Θα βγάλουμε φωτο για πάρτη σου,έτσι για να σε φτιάξουμε λίγο και με τον Παρνασσό.
    Εγινε mitsara περιμενω
    la grave....

Comment

κατ'αρχην γρηγορα περαστικα σου skimad και για το παιδι σου,κατα δευτερον αυριο πρωι πριν ξεκινησω θα δω απο τις καμερες (αν δουλευουν) τι παιζει και θα παρω τηλ για να εχω μια καλυτερη αποψη.αν δεν μου αρεσει κατι παω παρνασο (αν και δεν θελω) οποτε αποφασιζω τελευταια στιγμη για το που!
      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

Ομοιοπαθείς από ό,τι κατάλαβα. Θα πάμε στον Παρνασσό ενώ θέλουμε Καλάβρυτα... Εγώ δεν θα αποτολμήσω καν να δω κάμερες. Αφού σήμερα όλες οι πληροφορίες λένε πως δε χιόνισε. Και αν ακόμη χιόνισε το απόγευμα και χιονίζει και τώρα, σιγά μην είναι πατημένες οι πίστες το πρωί για να τσουλήσουμε. θα περιμένουμε στην καλύτερη περίπτωση τη Στύγα να ανοίξει κατά τις 11:30.

Το κακό είναι πως θα γίνεται πανικός στον Παρνασσό, αλλά δεν αντέχω και εγώ να μην πάω (έχω και εγώ μαγαζί liapos και μου μένει μόνο μια Κυριακή. Ηλπιζα πως φέτος θα πήγαινα καμια καθημερινή, αλλά λόγω κάποιων αλλαγών προσωπικού είναι ανέφικτο να λείψω).

Καλές κατεβασιές σε όλους
        Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!

Comment

Miα καλή πρόταση είναι να κάνεις στα κελάρια μέχρι στις 11 που θα αρχίσει ο πανικός και μετά πας φτερόλακα. Αυτό θα κάνωκαι γω.

Comment

Πολύ καλα τα πράγματα από Δευτέρα βράδυ στο χ.κ έως Τρίτη βράδυ.Το τσιγκούνικο σε πόντους χιονιοu snow forecast δίνει περίπου 15 ποντάκια τα οποία σχεδόν πάντα στο τέλος είναι διπλάσια.
            ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 13/12/1943

Comment

εγω καλαβρυτινε το βλεπω για 50 ποντουσ το λιγοτερο
              σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Για να μας πει κανένας που πήγε σήμερα πως ήταν. Είχε πέτρες και που; Τι ώρα άνοιξε η Στύγα; Είχε ουρές στα lift;

Εγώ σήμερα πήγα Παρνασσό. Το πρωί που ξύπνησα, μπαίνω στο forum, και βλέπω την ανακοίνωση του Παρνασσού με ώρα 05:00 (!!!), πως ο καιρός καθάρισε, και όλες οι πίστες θα δοθούν σε πλήρη λειτουργία. Μου έφυγε οποιοσδήποτε ενδοιασμός για το που θα πάω (Χελμό ή Παρνασσό). Στο Χελμό, πρέπει να πάει η ώρα 09:01 για να μάθεις αν και τι θα λειτουργήσει... (Και δε μιλάω για περιπτώσεις με άσχημο καιρό, όπου πράγματι μέσα σε μία ώρα μπορούν να έλθουν τα πάνω κάτω, μιλάω για τις προβλέψιμες μέρες). Πότε μας έβγαλε το ΧΚΚ ανακοίνωση στις 5 το πρωί, με την οποία να ενημερώνει πως ο καιρός άνοιξε,και όλες οι πίστες είναι πατημένες και έτοιμες σε λειτουργία; Ποτέ, και ούτε πρόκειται.
                Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!

Comment

Originally posted by Καλαβρυτινός

Πολύ καλα τα πράγματα από Δευτέρα βράδυ στο χ.κ έως Τρίτη βράδυ.Το τσιγκούνικο σε πόντους χιονιοu snow forecast δίνει περίπου 15 ποντάκια τα οποία σχεδόν πάντα στο τέλος είναι διπλάσια.
                  συμπεθερε το ειδα και γω!αντε να ριξει γιατι περιμενω το ερχομενο σκ πως και πως[i].αυτο την εβγαλα μεσα με βηχα και ιντερνετ τι να κανω γα.......τα.περιμενω και φωτο απο μιτσαρα

"
                  la grave....

Comment

παντως σημερα οποιος πηγε πανω πρεπει να περασε καλα.απο την ρομποτικη ειδα οτι ειχε φοβερη μερα αλλα δεν ξερω ποσες πετρες υπηρχαν και ποσα πεδιλα χαρακωθηκαν.περιμενω ενημερωση
                    la grave....

Comment

Μόλις γύρισα από Καλάβρυτα.
                      Ο καιρός ήταν μια χαρά.Της πρωινές ώρες είχε λίγο ομίχλη.
                      Το χιόνι σε πολλά σημεία ήταν παγωμένο και είχαν βγει αρκετές πέτρες στην επιφάνεια.
                      Εγώ πήγα και νοίκιασα γιατί δεν παλευόταν.
                      Στα lift για Αχιλλέα και για Στυγα ένας χαμός.

Comment

Skimad ,γεια και χαρά. Σήμερα δέν σταμάτησα ούτε για τσισα οχι για φωτογραφιες.εξαλλου το χ.κ.π εχει στειλει πολλες φςτογραφιες στο forum

Comment

μη μου λες τετοια ρε μητσαρα ζηλευω ρε.παντως χαιρομαι που περασες καλα.ελπιζω να ειναι ετσι και την αλλη κυριακη θα παω πανω και με 50 πυρετο δεν με νοιαζει τιποτα.ετσι γιατι μου την εδωσε σημερα

Edited by: skimad
                          la grave....

Comment

σκιμαδμαλλον κι εγ θασου στειλω μηνυμαγια σιγουρα
                            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Skimad δεν μπορείς να με φανταστείς σήμερα. Ενας mitsaras σε αλλόφρονα κατάσταση να τρέχει παντού σαν να τον κηνυγούσαν πεντακόσοι, με την τρομοκρατική κουκούλα θύμιζε ΤΑΛΙΜΠΑΝ.

Comment

Δεν λειτούργησε τελικά το κάτω πιατάκι, και αν έκανες το λάθος και πήγαινες τσουλώντας στο lift του αχιλλέα την πλήρωναν τα σκι σου.....

Καιρέ, φέρε επειγόντως χιόνι στα καλάβρυταααααααααααααα!!!!!

[i]"

Comment

Working...
                                X