Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• πριν απο λιγες μερες το snowforecast εδιχνε βροχη,τωρα το γυρισε σε χιονι;μακαρι να πεσει να εχουμε μια μικρη (μεγαλη θελω βασικα) παραταση της σεζον!
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Χαλαρώστε, τα καλά έρχονται δευτέρα-τρίτη κλπ.Το επόμενο σ/κ 17-18/3 θα έχουμε πουδρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!

Comment

• Originally posted by kostakiskal
        Χαλαρώστε,  τα  καλά  έρχονται  δευτέρα-τρίτη  κλπ.Το  επόμενο  σ/κ  17-18/3  θα  έχουμε πουδρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!
        [i]"

Comment

• Ρε Skimad που τις βρίσκεις συνέχεια και συνέχεια τις φωτο και τις περνάς μέσα και μας φτιάχνεις;Γιατί να μη ξαναγίνει έτσι το βουνό;Εμεις δεν θέλουμε Μάρτη,αλλά γδάρτη,έτσι δεν λέμε συνέχεια;

Comment

• Ρε Skimad που τις βρίσκεις συνέχεια και συνέχεια τις φωτο και τις περνάς μέσα και μας φτιάχνεις;Γιατί να μη ξαναγίνει το βουνό έτσι;Εμεις θέλουμε Μάρτη-γδάρτη,αυτό δεν λέμε συνέχεια;

Comment

• μιτσαρα οταν παω στο βουνο κανω δυο πραγματα 1ον σκι και2ον βγαζω φωτογραφιες.κατι σαν αρχειο.εχω πανω απο 2000 φωτογραφιες αμα αρχισω να στελνω θα γεμισει ολο το ιντερνετ[i]"
              la grave....

Comment

• Γεια σου ρε Skimad,μες την τρέλλα είσαι γι΄αυτό σε πάω.Που θα πάει ,δεν θα χιονίσει πάλι το Καλάβρυτο να ξαναμαζευτούμε,θα χιονίσει!!

Comment

• Originally posted by Mitsaras
                  Γεια σου ρε Skimad,μες την τρέλλα είσαι γι΄αυτό σε πάω.Που θα πάει ,δεν θα χιονίσει πάλι το Καλάβρυτο να ξαναμαζευτούμε,θα χιονίσει!!
                  μιτσαρα θα χιονισει το σαββατο αλλα κυριακη δεν παω πανω υποσχεθηκα βολτα στην οικογενια.απο δευτερα ομως θα ξαναριξει λενε οι προβλεψεις οποτε την αλλη κυριακη που θα εχει συντηρηθει το χιονι με τους βοριαδες και την πτωση της θερμοκρασιας ειμαστε επανω 1000%
                  la grave....

Comment

• Κατά πως τα βλέπω,όλο και μας βγαίνει ο Μάρτης-γδάρτης.Ρε λες το πάσχα να κόψουμε κανα αρνί στη πλατη και να πάμε πάνω να το ψήσουμε;Και κανα κοκορετσάκι έτσι για μεζέ!Θεούλη μου τι σκέφτομαι ο άνθρωπος και είμαι και νηστικός!

Comment

• Originally posted by Mitsaras
                      Κατά πως τα βλέπω,όλο και μας βγαίνει ο Μάρτης-γδάρτης.Ρε λες το πάσχα να κόψουμε κανα αρνί στη πλατη και να πάμε πάνω να το ψήσουμε;Και κανα κοκορετσάκι έτσι για μεζέ!Θεούλη μου τι σκέφτομαι ο άνθρωπος και είμαι και νηστικός!
                      μιτσαρα το πασχα ειμαι καλεσμενος στην εδεσσα.αν εχει εδω κατω ομως χιονι δεν παω πουθενα θα παω να ψησω στην στυγα διπλα στον αρισταρχο[i]
                      "
                      la grave....

Comment

• ΤΕΣΤ
                        http://www.youtube.com/my_videos
                        la grave....

Comment

• ελα ρε πατριδα τα νεα σου στον αι λια μας ξεκινησε να ριχνει καργα μαλλον
                          σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• μαλλον για σημερα το βραδυ το βλεπω

Comment

• <a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

Ξεκινησεεεεεεεεεεε...........να ΧΙΟΝΗΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ..!!!!!!!!!!!!!!!"
                              Αντε να δουμε.....

www.freerider.gr

Comment

• σταματησε[i] προς το παρων ομως γιατι εχει δωσει χιονοπτωσεις σημερα και αυριοτο βραδυ λογικα θα ριξειπραμα οποτε αυριο θα δουμε καλυτερα

"
                                la grave....

Comment

Working...
                                X