γυρισα κι εγω απο καλαβρυτα (ειπαμε,ενα ειναι το βουνο μας,παρνασο θα παω μονο οταν κλεισει το χκκ!)σημερα βολευτικα μια χαρα στο πανω baby lift (ή αλλιως ''μπριζολα'') κι αυτο γιατι πηρα καινουργιο σανιδι και επαιζα με τις μοιρες.παραλληλα βοηθουσα την κοπελια μου στο μαθημα snowboard που της εκανα απο την καθαρα δευτερα και κατι αλλες κοπελες που θελανε βοηθεια.μηπως να ανοιξω δικια μου σχολη;
στυγα δεν ανεβηκα γιατι ειχε πολυ κοσμο στην ουρα,ανεβηκα ομως αγκυρα η οποια (για μενα και εναν φιλο μου) ηταν χαλια στρωμενη!δεν γκρινιαζω αλλα μου εκανε εντυπωση ενα σημειο στην αναβαση στο οποιο αν η αγκυρα ηταν λιγο πιο γρηγορη θα καναμε κανονικο αλμα.για τα σημεια που εχουν πετρες αν πηγαινετε κοματια θα τις παρετε ολες σβαρνα,αν προσεχετε εστω και λιγο δεν θα υπαρχει κανα προβλημα!Edited by: liapos7
στυγα δεν ανεβηκα γιατι ειχε πολυ κοσμο στην ουρα,ανεβηκα ομως αγκυρα η οποια (για μενα και εναν φιλο μου) ηταν χαλια στρωμενη!δεν γκρινιαζω αλλα μου εκανε εντυπωση ενα σημειο στην αναβαση στο οποιο αν η αγκυρα ηταν λιγο πιο γρηγορη θα καναμε κανονικο αλμα.για τα σημεια που εχουν πετρες αν πηγαινετε κοματια θα τις παρετε ολες σβαρνα,αν προσεχετε εστω και λιγο δεν θα υπαρχει κανα προβλημα!Edited by: liapos7

"
"
</a>
Comment