Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

γυρισα κι εγω απο καλαβρυτα (ειπαμε,ενα ειναι το βουνο μας,παρνασο θα παω μονο οταν κλεισει το χκκ!)σημερα βολευτικα μια χαρα στο πανω baby lift (ή αλλιως ''μπριζολα'') κι αυτο γιατι πηρα καινουργιο σανιδι και επαιζα με τις μοιρες.παραλληλα βοηθουσα την κοπελια μου στο μαθημα snowboard που της εκανα απο την καθαρα δευτερα και κατι αλλες κοπελες που θελανε βοηθεια.μηπως να ανοιξω δικια μου σχολη;
    στυγα δεν ανεβηκα γιατι ειχε πολυ κοσμο στην ουρα,ανεβηκα ομως αγκυρα η οποια (για μενα και εναν φιλο μου) ηταν χαλια στρωμενη!δεν γκρινιαζω αλλα μου εκανε εντυπωση ενα σημειο στην αναβαση στο οποιο αν η αγκυρα ηταν λιγο πιο γρηγορη θα καναμε κανονικο αλμα.για τα σημεια που εχουν πετρες αν πηγαινετε κοματια θα τις παρετε ολες σβαρνα,αν προσεχετε εστω και λιγο δεν θα υπαρχει κανα προβλημα!Edited by: liapos7
    μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

poso xioni exei h bash kai poso h koryfh s eyxaristv ek tvn protervn
      σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε κολλήσει με το ύψος χιονιού. Εγώ στοιχηματίζω πως αν πάμε και μετρήσουμε 3 σημεία στην κορυφή οποιουδήποτε βουνού, θα βρούμε μεγάλες αποκλίσεις. Εχει να κάνει με το αν έχει λούκια ή όχι, με το πως το παίρνει ο αέρας, με την κλίση, κλπ. Δηλαδή και στον Παρνασσό που το ύψος χιονιού είναι π.χ. 60 εκ., δεν υπάρχουν σημεία όπου φαίνονται οι πέτρες; Τι θα πούμε δηλαδή, ύψος χιονιού 0 εκεί που φαίνονται οι πέτρες, και 100 εκ, στις λακούβες;Edited by: nlambrop
        Κι από Απρίλη καλοκαίρι!!! Την υγειά μας νάχουμε!

Comment

καλημερα καλη βδομαδα.γιατι δεν ανοιγουν στυγα 1 και αρτεμισ 2?
          καρυταινα αρκαδιασ για παντα!

Comment

Το Σάββατο μας ξενέρωσε ο καιρός ....και ήταν κάπως έτσι......[i]

Εγώ με το Μικρόβιο έτοιμοι για κλάματα......!!!!!
            "

Comment

Originally posted by TeoAthens
              Το Σάββατο μας ξενέρωσε ο καιρός ....και ήταν κάπως έτσι......[i]

Καλα και εσυ το Σαββατο πήγες .....

"
              Αντε να δουμε.....

www.freerider.gr

Comment

Originally posted by TeoAthens
                Την άλλη φορά να παίρνεις και την αντιβίωση μαζί σου ! [i]"
                Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!!

[b]

Comment

Αφού ρε γιόρταζα και την Κυριακή που να σηκωθώ μετα από ξενυχτι-ξυδια-κρεπάλη να πάω για σκι.....[i]!!!!!!!!Την γκαντεμιά μου μέσα...."

Comment

ΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ?????

ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ.....[i]"

Comment

• Originally posted by TeoAthens
                      Αφού ρε γιόρταζα και την Κυριακή που να σηκωθώ μετα από ξενυχτι-ξυδια-κρεπάλη να πάω για σκι.....[i]!!!!!!!!Την γκαντεμιά μου μέσα....
                      Πάνω στη σοφίτα ήταν κρεμασμένα ......άλλη μια φορά ακόμη και θα γίνουν καπνιστά"
                      Αντε να δουμε.....

www.freerider.gr

Comment

• Originally posted by alex_mar
                        ΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ?????

ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ.....[i]

Η επιτυχία θεωρητω δεδομένη .Η γνωστή αντιβίωση (go to freerider first) αλλη μια φορα απέδωσε "
                        Αντε να δουμε.....

www.freerider.gr

Comment

• Originally posted by Pateras
                          Originally posted by alex_mar
                          ΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ?????

ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ.....[i]

Η επιτυχία θεωρητω δεδομένη .Η γνωστή αντιβίωση (go to freerider first) αλλη μια φορα απέδωσε
                          Πες το ψέματα......Πας μια βολτίτσα από Ν.Ιωνία......freerider και έχεις κάνει την καλύτερη αρχή......."

Comment

• <a href=http://img90.imageshack.us/my.php?image=p1000095is5.jpg" target="_blank"></a>

Μέχρι το άλλο ΣΚ πάνω από το κρεββάτι να τα βλέπω και να ετοιμάζομαι....."

Comment

• ..kai egw to sabbato phga ,kai ekana ston baby lift .. ti na kaneis ,,apo to tipota ???? to xionaki bebaia htan pagos ,kai sthn arxh prin er8ei kosmos ekanes pagodromies .....ama den riksei kai ayth thn ebdomada ,den ta blepw kala ta pragmata..... krima

Comment

• Το κερατό μου με αυτό το upload..... Δεν πιάνει αυτό που μου είπες Μάνο...

Edited by: TeoAthens

Comment

Working...
                                X