Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Για το weekend που μας πέρασε:

Πάλι καλά, το περίμενα χειρότερο....τουλάχιστον εγώ έκανα 2 μέρες φουλ σκι μέχρι 15.00-15.50, σε στύγα, άρτεμις, και off.....

Βέβαια τεράστια διαφορά, ακόμα και από σάββατο σε κυριακή, οπότε μας βλέπω το επόμενο σκ για αλλού, αλλά τουλάχστον σκι έγινε.

Comment

• Originally posted by dipanou
      ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ Το ''ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ''. Όταν τρέχουν τα δάνεια και τα γραμμάτεια και σύ δεν έχεις φράγκο τσακιστό, είσαι σε πολύ δύσκολη φάση. Το να βγαίνεις σα το παπαγάλο και να κρίνεις εκ του ασφαλούς το ξέρω και εγώ, πολύ καλύτερα...
      Αγαπητέ, όσον αφορά τα δάνεια και τα γραμμάτια δεν είναι πρόβλημα δικό μου, ο καθένας πορεύεται σε αυτή τη ζωή με τις επιλογές του.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα περι παπαγάλων κ.λ.π., τα θεωρώ περριτά και άστοχα από τη στιγμή που δεν με γνωρίζεις, και θα σε συμβούλευα να είσαι πιο σοβαρός όταν απαντάς προσωπικά.

Comment

• Originally posted by mariannitsa
        Για το weekend που μας πέρασε:

Πάλι καλά, το περίμενα χειρότερο....τουλάχιστον εγώ έκανα 2 μέρες φουλ σκι μέχρι 15.00-15.50, σε στύγα, άρτεμις, και off.....

Βέβαια τεράστια διαφορά, ακόμα και από σάββατο σε κυριακή, οπότε μας βλέπω το επόμενο σκ για αλλού, αλλά τουλάχστον σκι έγινε.
        Μεχρι 15.00? [i] πως τα καταφερες συναδελφισσα το σαββατο ειχε 6 βαθμους κ την κυριακη 8 μιλαμε για πισινα δηλαδη.Χλωμο μετα τις 12.30 να ηταν σε καλη κατασταση το χιονι ακομα κ για σνιδα
        "
        keep walking keep searching

Comment

• Πω πω ρε παιδια τι ητα ηταν αυτη που επαθα το Σαββατο μ επιασε τοσο πολυ η ψυχη μου που ειδα ετσι το βουνο ηταν και η πρωτη φορα για φετος και δεν το περιμενα.

Καναμε σκι βεβαια μεχρι τη 1 αλλα οπως και ν εχει αλλιως το περιμενα

Η καινουργια πιστα ειναι εκπληκτικη ειχα που ειχα την τρελλα αγκυρα δεξια ποσο μαλλον τωρα

Ελπιζω να ριξει κανενα χιονακι να κανω εστω και μια φορα φετος σ ολο το βουνο αλλιως οσο αντεξει και το Βελουχι μας

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους
          ΧΕΛΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

Comment

• o xelmos δεν την παλευει μεχρι την παρασκευη θα το εχει φαει ολο το χιπονι αλλα μαλλον απο την κυριακη θα αρχισει να ριχνει ξανα μακαρι ο θεος βοηθος κι παναγια μαζι μασ
            σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• jsboard εγω την κυριακη εκανα μεχρι την ωρα που εκλεισαν τον αναβατηρα της στυγας!δεν ηταν στα καλυτερα του το χιονι ουτε το χιονοδρομικο αλλα μην θελουμε και πουδρες με αυτες τις συνθηκες!
              μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Originally posted by liapos7
                jsboard εγω την κυριακη εκανα μεχρι την ωρα που εκλεισαν τον αναβατηρα της στυγας!δεν ηταν στα καλυτερα του το χιονι ουτε το χιονοδρομικο αλλα μην θελουμε και πουδρες με αυτες τις συνθηκες!
                καλα ρε λιαπο εισουν πανω και δεν ειδες τον σκιμαντ πουθενα; δεν ελεγες μια κουβεντα να γνωριστουμε ;ισως ειμουν ο τελευταιος που κατεβηκε απ'το βουνο κατεβηκα απο την αρτεμις 3 και στο τελος με τα ποδια
                la grave....

Comment

• η άρτεμις-ειρήνη τελικά είναι πιστάρα....άξιζε το κουβάλημα των σκι και με το παραπάνω!

αν και μακάρι να βάζανε snowmobiles στον δρόμο της δάφνης για να γυρίζουμε πάλι πίσω στην άγκυρα!

[i]"

Comment

• Σkimad,αρχίζεις να πλησιάζεις τον mitsara τη τρέλλα!Ακους εκεί,να κατέβεις με τα πόδια.......

Comment

• Kαλησπερα συμφορουμιτες.εχθες στο χκκ ηταν μια καταπληκτικη μερα γεματη σκι και φωτογραφιες.ισως ηταν η τελευταια κυριακη της σαιζον (μακαρι να μην ειναι).τα πραγματα δεν ειναι και πολυ καλα .το χιονι κραταει για λιγες μερες ακομα οποτε οποιος τυχερος παει θα το χαρει σε οποια κατασταση και αν βρισκεται.Το πρωι λιγο παγωμενο,μετα τις 12-12,30 χαλαει απο τις σανιδες και την θερμοκρασια.Λιγο προσοχη στις πετρες που εξεχουν σε ορισμενα σημεια.Ακολουθει φωτοενημερωση΄

ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ

[i]

ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Η ΑΡΤΕΜΙΣ 2.δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ηταν πατημενη αφου δεν υπηρχε πετρα πουθενα.παντως ηταν φοβερη!!!

ΨΙΛΟΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΛΑΚΚΑ

ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ ΟΜΩΣ

ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΥΓΑ

ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΤΥΓΑΣ 2 ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΚΙ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Η ΣΤΥΓΑ 2 ΝΕΦΕΛΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12-12.30 ΜΕΤΑ ΣΟΥΠΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΣΟΥΠΑ

Η ΣΤΥΓΑ 1 ΙΝΩ ΠΑΝΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗ!!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ

ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΤΥΓΑΣ 2.ΕΞΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΤΡΩΝΕΣ!

ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΣ 3.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΧΑΣΕ!Η ΠΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ!Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ.ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΤΑ.

ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΠΛΑΤΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΙΟΝΙ.

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ!

Ελπιζω να ηταν καλο το φωτορεπορταζ.Χαρα(εστω και για λιγες ημερες) στα ψηλα,λυπη για χαμηλα.Προσευχες και δεησεις για να χιονισει συντομα και να χαρουμε μεχρι το τελος της σαιζον αυτης το ski-snowboard.

SKIMADEdited by: skimad "
                      la grave....

Comment

• ... ωραία !!! ...

... ρε μπαγάσα έγινες άσσος στο άθλημα ...

Comment

• Originally posted by panpanou
                          ... ωραία !!! ...

... ρε μπαγάσα έγινες άσσος στο άθλημα ...
                          ευχαριστω δασκαλε[i]εχω πιασει και την καταλληλη αναλυση στις φωτογραφιες αν και ειναι απο κινητο."
                          la grave....

Comment

• Originally posted by skimad
                            καλα ρε λιαπο εισουν πανω και δεν ειδες τον σκιμαντ πουθενα; δεν ελεγες μια κουβεντα να γνωριστουμε ;ισως ειμουν ο τελευταιος που κατεβηκε απ'το βουνο κατεβηκα απο την αρτεμις 3 και στο τελος με τα ποδια
                            skimad δεν σε ειδα πουθενα,αν σε εβλεπα θα σου φωναζα!οταν κατεβηκαμε την στυγα πηραμε τις σανιδες στα χερια και περπατησαμε μεχρι την αρχη της δαφνης2 η οποια βρισκει την αρτεμις3!ειδες ενα αλματακι που ειχαν φτιαξει οπως κατεβαινεις δεξια;εκει καναμε μια σταση και καναμε ψευτοαλματακια ετσι για να γελασουμε!το χιονι εκει μου αρεσε περισσοτερο κι αν κρατησει μεχρι κυριακη θα ξαναπαω!δεν μου αρεσε το πατημα στον διαδρομο της αγκυρας,σε πολλα σημεια μου αλλαζε πορεια στην σανιδα και πηγαινα με οχταρια!και καλα εγω που ξερω καπως να κουμανταρω την σανιδα,αλλα οποιος δεν ξερει (πχ η κοπελια μου) τα βρισκει λιγο σκουρα!
                            τεσπα,μακαρι να πεσει λιγο χιονακι να εχουμε μια μικρη παραταση της μικρης για φετος σεζον!
                            με αυτο το συνολακι κυκλοφορω αλλα με αλλη σανιδα τωρα,οποιος/α με δει αν θελει μου πεταει μια χιονομπαλα!
                            <a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>"
                            μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Originally posted by liapos7
                              με αυτο το συνολακι κυκλοφορω αλλα με αλλη σανιδα τωρα,οποιος/α με δει αν θελει μου πεταει μια χιονομπαλα!
                              χεχεχε liapos, με αυτό το συνολάκι σε είδα την κυριακή να περιμένεις στο καρεκλάκι της Στύγας.

Βέβαια, αν αρχίζεις και βγάζεις από πάνω σου εξοπλισμό, μάλλον δεν θα είσαι αναγνωρίσιμος....έχεις καταφέρει κι έχεις κρύψει και το τελευταίο χιλιοστό δέρματος! χιχι

Comment

• Originally posted by skimad

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ!

[i]
                                Skimad τί μας θύμισες τώραααααα.....ΣΤΥΓΑΡΑ 1 !!!!!!!!!!!

Όσο για την ’ρτεμης την μαύρη, κι εγώ αναρωτήθηκα για πιό λόγο δεν ήταν από το 3ήμερο της καθαράς δευτέρας στρωμένη....κρίμα, αλλά να σου πώ, την ευχαριστήθηκα κι έτσι!

"

Comment

Working...
                                X