Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΚΚ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sorry ε βγηκε η απαντηση μου .Λεω λοιπον οτι το βουνο χρειαζεται κανα 60ποντο μαζεμενο να μην πω κανα μετρο για να αντεξει μεχρι το τελος του μηνα κ φυσικα κ ψυχος κι οχι νοτιαδες κ λιακαδες μεγαλωνει συνεχως κ ημερα μην το ξεχνατε αυτο.Δυστυχως τα πραγματα ειναι χλωμα .Εδω ερηξε γυρω στους 20 ποντους την Τριτη κ χθες που πηγαμε πανω δεν υπηρχαν πουθενα !!!!!!!
    Μαλιστα ειχε χαθει κι αλλο χιονι .
    keep walking keep searching

Comment

• αντε μαγκες,καλες βουτιες (στην σουπα)!μου αρεσει που θα γινουν αγωνες στο χκ αλλα ουτε χιονι ουτε μια ανακοινωση ουτε τπτ!
      μαμ...κακα...SNOWBOARD και νανι!

http://instagram.com/liapos

Comment

• Originally posted by evank65
        Πάλι τα ίδια και σήμερα, 2η αναστολή μέχρι τις 11.

Να δείτε που στις 12 θα ανοίξουν Αχιλλέα, Θέτιδα.

Βλέπω ότι ίδιες συνθήκες θα έχει και το ΣΚ. Είμαι περίεργος εάν θα τα ανοίξουν αύριο.
        Τελικά επαληθεύτηκα, ίδια τακτική.

Αρχίζω να πιστεύω ότι εάν ήταν ΣΚ θα το είχαν ανοίξει πιο νωρίς και περισσότερες πίστες....Ιδωμεν.....

Comment

• <a href=%20" target="_blank">http://www.hellascams.gr/upload/kalavrita_skicenter_robo/image_00050.jpg</a>
          Παιδια τι να λεμε τωρα....."

Comment

• μπειτε στο hellascam.gr απο mozzila στις live cameras

Comment

• re file anebainv panv atrioεχει πραμα ο χελμος η τιποτα λιωνει το χιονι η ειναο παγωμενο φιλε απο γλυφαδα απαντα
              σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Φιλε καλαματιανε δες το λινκ που εχω βαλει .Εγω πηγα πεμπτη το κατω μερος ειναι οφ τελειως σημερα φαινεται χειροτερο οποτε υπολογησε οτι το κατω πιατακι δεν θα δουλευει .Χιονι θα εχει μονο πανω κι εκει οριακο μεχερι κ στο πανω σαλε στη βαθια λακκα σημερα στις εικονες της καμερας φαινοταν λασπη .Αρα μονο στυγα αν το επιτρεπει ο ανεμος κι αυτη μονο μεχρι το μεσημερι (11-12)γιατι η προγνωση δεινει 5 βαθμους αυριο οποτε η σουπα ειναι αναποφευκτη.Τωρα αν εσυ θες να πας με ενα μονο λιφτ να δουλευει ολο το κοσμο στη στυγα κι αυτη γεματη πετρες που θα σουπιασει στις 12 επιλογη σου ειναι δεν μπορω να πω τιποτα παραπανω
                πηγαινςε τουλαχιστον θα κανεις μια ωραια βολτα οπως εμεις την πεμπτη

Comment

• Καλό καλοκαίρι...
                  Μόνο η φύση θα μας σώσει...

Comment

• eyxaristv poly gia thn enhmervsh mallon gia bolta ua παω εκατοστα μπορεις να μου πεις η στηγα
                    σας ποναει αλλα ο ταυγετος μετραει και τις περισσοτερες χιονουρες απο πελλοπονησο θα εχει.ταυγετοσ και καλαματιανος love for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by καλαματιανος
                      eyxaristv poly gia thn enhmervsh mallon gia bolta ua παω εκατοστα μπορεις να μου πεις η στηγα
                      Στυγα δεν πηγα την πεμπτη γιατι ηταν κλειστη ομως απο το προηγουμενο σ/κ που ημουν απανω μπορω να σου πω οτι οι πετρουλες δε λειπανε κ κυριως οπου ειχε αυχενες (αρχη κατηφορας) το χιονι ηταν λιγο εως ανυπαρκτο αν θελεις να κανεις σκι πηγαινε πρωι κ ευχησου να μην φυσαει κ λειωσε οσο προλαβεις καλη διασκεδαση [i]"

Comment

• ευχαριστω εντυπωση μου κανει που εει τοσο λιγο ο ταυγετοσ εχει πολυ πραμα στις κορυφε3σ ακομα και σημερα μιλαμε γιασ καολο χιονι

Comment

• Εχεις ανεβει στην κορυφη του ταυγετου και εχει τοσο καλο χιονι?????????

εισαι σιγουρος????

Comment

• τις ειδε ο πατερασ μου απο χωρα και μου πε πολυ πραμα εγω εχω ανρβει στυον ταυγετο το καλοκαιρι 2 φορες ο πατερας μου πολλες και ξερει καλα ποτε εχει καλο χιονι ειναι πολυ φυσιολογικο αν φανταστεις οτι απο τοσπιτι μου βλεπω το τραγοβουνι μεγιστου υψους 1908 καπου στα 1880 βλεπω εγω και ηταν κατασπρο το μεσημερι το τραγοβουνι ειναι απομονωμενο πιασνει πολυ δυσκολα χιονι ενω η οροσειρα πισω τα γαμ..ολα επισησ εμεις βλεπυμε τισ κορυφες απο ην νοτιοδυτικη πλευρ που δεν κρατανε πολυ γιατι απορεις;

Comment

• την δευτερα θα γραψω πληρης αναφορα για τα βουνα τησ πελοποννηοσου αφου θα παω απο λοεβιδι και μετα πατρα το μονο βουνο που δεν θα δω ειναι η ζηρια

Comment

• Originally posted by καλαματιανος
                                την δευτερα θα γραψω πληρης αναφορα για τα βουνα τησ πελοποννηοσου αφου θα παω απο λοεβιδι και μετα πατρα το μονο βουνο που δεν θα δω ειναι η ζηρια

Μηπως εννοεις Λεβιδι?????????

Comment

Working...
                                X