Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΈΝΑ RUN ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΤΟ 12

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

afoy efyge o goymenos kala eiste,plaka kanw...
    αντε να τελειωνει το καλοκαιρι!!!!

Comment

Μιμη και εγω καποιες φορες δεν μπορω να βγαλω νοημα απο αυτα που γραφεις...

Comment

Originally posted by Theofanis
        Συγνωμη αλλα εγω δεν πολυεμπιστευομαι τον κυριο Ανδρανιστακη.Προσοπικη μου εκτιμηση αυτη.Και ειδικα το alter.

Φανη,εαν θυμαμε καλα,προπερσι,ηταν απο τους πρωτους που ειχε πει για τον μεγαλο χιονια,και ειχε πεσει μεσα,τωρα ομως,δεν ξερω τι συμβενει [i] ...
        Παντως σαν τον Σακη,....κανενας !!!!!Edited by: Morpheas "
        Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
        Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης

Comment

Originally posted by Dr.Mengele
          re sy Mimis katalavaineis ti grafeis?? giati egw den vgazw akrh [i]
          ta lega egw den ta lega? "
          ποδόσφαιρο: 22 παληκάρια κυνηγάνε ένα τόπι, με το iq τους να αναγράφεται στην πλάτη...

Comment

pantws allh fora den prepei na kleidwnontai ta 8emata apotoma. na ginetai mia proeidopoihsh kai na grafetai kai o logos pou kleidwnetai...
            apla einai ta pragmata!
            ποδόσφαιρο: 22 παληκάρια κυνηγάνε ένα τόπι, με το iq τους να αναγράφεται στην πλάτη...

Comment

SORRY ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΛΟΝΙΚΟΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ [i] ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ <kochatzi>"
              ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Comment

Έμενα πάντως δεν με ενοχλεί έτσι όπως γραφή ο φίλος mimis γιατί και εγώ από Βεροια είμαι και καταλαβαίνω την διαλεκτό όχι οτι είναι διαφορετική αλλά έτσι για να έχουμε να λεμέ...[i]
                Και οποίος δεν καταλαβαίνει τη γραφεί ο mimis ας με ρωτάει για να του κάνω μεταφράσει γιατί έχω πτυχίο στην βεροιοτικη γλωσσά
                "
                Βέροια 160μ
                Σέλι 1458μ
                Θωμάς

Comment

ΑΣΤΟΥΣ ΡΕ ΘΩΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ [i]"

Comment

Καλά κουλαρε και λίγο είπαμε μια χιονοπαρεα είμαστε
                    Βέροια 160μ
                    Σέλι 1458μ
                    Θωμάς

Comment

paidia den einai 8ema dialektou. einai 8ema sti3hs.
                      px. prospa8hse na arxiseis siga-siga na xrhsimopoieis to teliko s, tonous, na vazeis erwthmatika, kommata kai teleies kai kanenas de 8a exei provlhma. prwtos egw 8a sou pw bravo.

Comment

ενταξει ρε kochatzi,αλλα να ξεσ αυτο που εκανεσ δεν ηταν καλο <Εγω δεν κραταω κακια σε κανεναν ελπιζω και εσεισ> απο δω και περα μονο για τον καιρο, Ο.Κ? [i]"

Comment

oute ki egw krataw kakia. ka8e allo pou 8a sou pw kai bravo gia arxh. vlepw ena wraiotato erwthmatiko sto telos!! [i]

ps. (to teliko sigma einai sto w)Edited by: kochatzi "

Comment

καθηγητής είσαι γμτ και με κάνεις έτσι [i] εντάξει τωρα Ο.Κ?"

Comment

oxi den eimai ka8hghths. apla to na grafoume swsta kai apolaush einai kai tous allous voh8ame.
                              (ase pou 8a grapseis kai kalytera sthn ek8esh [i] )

tespa. arketa ws edw gt 3efevgei to 8ema ! !Edited by: kochatzi "

Comment

Ναί ρε άς πάμε σε κάτι σχετικό.

[i]
                                Εκεί Εκεί 50 πόντους χιόνι μές την ΤσιμισκήEdited by: snowearth "
                                Κλειστόν

Comment

Working...
                                X