afoy efyge o goymenos kala eiste,plaka kanw...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΈΝΑ RUN ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΤΟ 12
Collapse
X
-
Φανη,εαν θυμαμε καλα,προπερσι,ηταν απο τους πρωτους που ειχε πει για τον μεγαλο χιονια,και ειχε πεσει μεσα,τωρα ομως,δεν ξερω τι συμβενει [i] ...Originally posted by TheofanisΣυγνωμη αλλα εγω δεν πολυεμπιστευομαι τον κυριο Ανδρανιστακη.Προσοπικη μου εκτιμηση αυτη.Και ειδικα το alter.
Παντως σαν τον Σακη,....κανενας
!!!!!Edited by: Morpheas "
Ν' αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης.
Αν δε σωθεί, εγώ φταίω. ~ Ν. Καζαντζάκης
Comment
-
pantws allh fora den prepei na kleidwnontai ta 8emata apotoma. na ginetai mia proeidopoihsh kai na grafetai kai o logos pou kleidwnetai...
apla einai ta pragmata!ποδόσφαιρο: 22 παληκάρια κυνηγάνε ένα τόπι, με το iq τους να αναγράφεται στην πλάτη...
Comment
-
Έμενα πάντως δεν με ενοχλεί έτσι όπως γραφή ο φίλος mimis γιατί και εγώ από Βεροια είμαι και καταλαβαίνω την διαλεκτό όχι οτι είναι διαφορετική αλλά έτσι για να έχουμε να λεμέ...[i]
Και οποίος δεν καταλαβαίνει τη γραφεί ο mimis ας με ρωτάει για να του κάνω μεταφράσει γιατί έχω πτυχίο στην βεροιοτικη γλωσσά
"Βέροια 160μ
Σέλι 1458μ
Θωμάς
Comment
-
paidia den einai 8ema dialektou. einai 8ema sti3hs.
px. prospa8hse na arxiseis siga-siga na xrhsimopoieis to teliko s, tonous, na vazeis erwthmatika, kommata kai teleies kai kanenas de 8a exei provlhma. prwtos egw 8a sou pw bravo.ποδόσφαιρο: 22 παληκάρια κυνηγάνε ένα τόπι, με το iq τους να αναγράφεται στην πλάτη...
Comment
-
oute ki egw krataw kakia. ka8e allo pou 8a sou pw kai bravo gia arxh. vlepw ena wraiotato erwthmatiko sto telos!! [i]
ps. (to teliko sigma einai sto w)Edited by: kochatzi "ποδόσφαιρο: 22 παληκάρια κυνηγάνε ένα τόπι, με το iq τους να αναγράφεται στην πλάτη...
Comment
-
oxi den eimai ka8hghths. apla to na grafoume swsta kai apolaush einai kai tous allous voh8ame.
(ase pou 8a grapseis kai kalytera sthn ek8esh [i] )
tespa. arketa ws edw gt 3efevgei to 8ema ! !Edited by: kochatzi "ποδόσφαιρο: 22 παληκάρια κυνηγάνε ένα τόπι, με το iq τους να αναγράφεται στην πλάτη...
Comment

Comment