μια και εκτώς του ότι δίνει καλή διάρκεια στην ψυχρή εισβολή για Παραμονές Χριστουγέννων αφήνει και πολλά υπονοούμενα για μετά,μια δίδυμη ψυχρή εισβολή δηλαδή που με εκφράζει άλλα ελπίζω να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα και να σκευτούμε ότι είμαστε ακόμα αρκετά μακρυά!!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΈΝΑ RUN ΓΙΑ ΧΙΟΝΟΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΤΟ 12
Collapse
X
-
προφανως για καλυτερο συντονισμο [i] αστο τωρα μη το σκαλιζειςOriginally posted by HermesΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ 3 ΘΕΜΑΤΑ Η ΟΧΙ;;;
"
...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment
-
Καλα εκανα κατα την γνωμη μου,και χωρις να ζητησουν το λογο,γιατι ηταν παλια τρεξηματα,και αν μπαιναν και τα ΝΕΑ θα χανοταν η μπαλα...Απο τις καλλητερες κινησης του μοντερειτινγκ τιμ....
Ο Γιωργος ψωφαει για καβγα.....Τσσσσσσσσσσ ρε!Ο Παλαιμαχος Μoderator Σας...
Comment
-
κουλαρισε ρε φιλε,εισε καλο παληκαρακι,τι επαθες τωρα?? πολυ κακο για το τιποτα,σκεψου κι αυτο: υπαρχει πεςριπτωση να κλειδωθηκαν απο δολο?? δε νομιζω!!!Originally posted by HermesΡΕ ΤΙ ΜΗΝ ΣΚΑΛΙΖΩ;;;ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΓΩ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ!!Οταν ενα θεμα ειναι καιρικο και δεν ενοχλει κοσμο και δεν εχει κορεστει δεν κλειδωνετε!!Ρωτηθηκε κανενας για αυτο απο δω μεσα;;Δηλαδη θα αρχιζουμε τα ιδια!!Μακη αν τα κλειδωσες εσυ γιατι ο τσομπανις δεν το εκανε(τον πηρα τηλ) ειναι μεγαλη ξεφτιλα και ντροπη σου!!Αν ο Βατικιωτης δεν κανει κατι για αυτο θα ναι και ξεφτιλα και για αυτον!!Καθε φορα θα μας τα κανεις ριμαδιο εδω μεσα!!
coolαρε [i]"...απεφάσισα μετά τας χθεσινάς αναρχικάς εκδηλώσεις μίας οργανωμένης μειοψηφίας, να κυρήξω τον στρατιωτικόν νόμον καθ άπασαν την επικράτειαν προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης τάξεως.
Comment

Comment