Announcement
Collapse
No announcement yet.
Φωτος απο Παρνασσο και Β. Ευβοια...
Collapse
X
-
Μιας που εβγαλες απο Βασιλικα, ανεβασε και μερικες φωτο απο το επομενο χωριο τα Ελληνικα αμα εχεις. Εχουν μια παραλία καταπληκτικη που πριν 10-12 χρονια δεν την ήξερε σχεδον κανεις (δεν ειχα συναντησει ποτε αλλη παρεα εκει).
Πριν 2-3 χρονια που ειχα παει ηταν γεματη σπιτια απο πανω και κατι τροχοσπιτα
"
Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος
Comment
-
Τα Βασιλικα ειναι το κυριως χωριο και ειναι 2κμ απο την θαλασσα, προς το βουνο...η παραλια του χωριου λεγεται Ψαροπουλι...
Αυτο ειναι το χωριο...
<a href=http://imageshack.us" target="_blank">
</a>
Παραλια Βασιλικων-Ψαροπούλι...
Και αυτη ειναι η παραλια των Ελληνικων...με τον Αγιο Νικολαο απεναντι!
10 Μαϊου, παρουσιαζομαι Κελλυ μου!!
"
Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Τέλεια, στο εκκλησάκι αυτο είχαν πάει κάποιοι απο την παρέα μου παλιά, περπατώντας και κολυμπόντας (ειναι πολυ ρηχά) και τους είχαν φάει οι τσούχτρες
Μήπως εχεις και φώτο απο πευκί?
"
Comment
-
Και εγω τελευταια φορα που πηγα ειδα πως η θαλασσα κοντευει να φαει το δρομο. Καλα εκαναν οι ντοπιοι μου φενεται και εκραζαν οταν φτιαχτηκε αυτος ο λιμενοβραχιονας. Απο την αριστερη του πλευρα, η παραλια ηταν καποτε 20 μετρα και πεντακαθαρη. Τωρα ειναι μεσα στη βρωμα η θαλασσα και παραλια δεν υπαρχει πια.
Πριν 10 χρονια ηταν ωραιο και παρθενο χωριο (τωρα ξεπαρθενιαστηκε
)"
Comment
-
Παλιοτερα, τη δεκαετια 80-90 το πευκι ηταν καταπληκτικο. Ειχε τρομερη παραλια, φοβερα μερη για φαι και ηταν παμφθηνο. Ειχε και το -κλασσικο για Β.ευβοια- πευκοδασος ακριβως πισω απο τη θαλασσα. Τωρα πανε ολα αυταΚάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος
Comment

</a> 

...αλλα τελικα φτασαμε!!!
"
Comment