Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φωτος απο Παρνασσο και Β. Ευβοια...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Φωτος απο Παρνασσο και Β. Ευβοια...

Μερικες φωτογραφιες απο τον φιλο Μιζ!

Παρνασσος τον Απριλιο...

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

Και μερικες απο Β. Ευβοια...

Το χωριο Βασιλικά.

Οσιος Δαβιδ ο Γεροντας...

Παραλια Βασιλικών-Ψαροπούλι...

"
    Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

γεια σου ρε Αγγελε με τις φωτο σου!!!! οπως παντα ασυναγωνιστος!!! ποτε θα σε ντυσουμε στα χακι?

Comment

Μιας που εβγαλες απο Βασιλικα, ανεβασε και μερικες φωτο απο το επομενο χωριο τα Ελληνικα αμα εχεις. Εχουν μια παραλία καταπληκτικη που πριν 10-12 χρονια δεν την ήξερε σχεδον κανεις (δεν ειχα συναντησει ποτε αλλη παρεα εκει).
      Πριν 2-3 χρονια που ειχα παει ηταν γεματη σπιτια απο πανω και κατι τροχοσπιτα "
      Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

Comment

Egw xerw ena xorio touristiko Vasilika stin Voreia Evoia pou einai omws paraliako meros... Yparxei kai oreino xwrio pou legetai Vasilika?

Comment

Τα Βασιλικα ειναι το κυριως χωριο και ειναι 2κμ απο την θαλασσα, προς το βουνο...η παραλια του χωριου λεγεται Ψαροπουλι...

Αυτο ειναι το χωριο...

<a href=http://imageshack.us" target="_blank"></a>

Παραλια Βασιλικων-Ψαροπούλι...

Και αυτη ειναι η παραλια των Ελληνικων...με τον Αγιο Νικολαο απεναντι!

10 Μαϊου, παρουσιαζομαι Κελλυ μου!! "
          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

"
            Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Τέλεια, στο εκκλησάκι αυτο είχαν πάει κάποιοι απο την παρέα μου παλιά, περπατώντας και κολυμπόντας (ειναι πολυ ρηχά) και τους είχαν φάει οι τσούχτρες

Μήπως εχεις και φώτο απο πευκί? "

Comment

Και εγω ειχα παει, με παρεα...και ειχαμε κατατρομαξει απο τους αχινους ...αλλα τελικα φτασαμε!!!

"
                Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Τόσο κοντά στην Αθήνα και όμώς υπάρχουν τόσες ομορφιές! Εύγε για τις φωτογραφίες! "
                  Η γνώση είναι το υλικό, η σοφία είναι να ξέρεις πως να το χρησιμοποιήσεις..

http://users.ntua.gr/ge02172/kairos.htm

Comment

Ασε μην ξυνεις πληγες για Πευκι.Ειχα αγορασει πριν 10 χρονια ενα παραθαλασσιο οικοπεδο και μου εμεινε το μισο.Εχω 4 χρονια να παω και ουτε θελω να παω ξανα μηπως και βρω ΜΟΝΟ θαλασσα

Comment

Και εγω τελευταια φορα που πηγα ειδα πως η θαλασσα κοντευει να φαει το δρομο. Καλα εκαναν οι ντοπιοι μου φενεται και εκραζαν οταν φτιαχτηκε αυτος ο λιμενοβραχιονας. Απο την αριστερη του πλευρα, η παραλια ηταν καποτε 20 μετρα και πεντακαθαρη. Τωρα ειναι μεσα στη βρωμα η θαλασσα και παραλια δεν υπαρχει πια.
                      Πριν 10 χρονια ηταν ωραιο και παρθενο χωριο (τωρα ξεπαρθενιαστηκε )"

Comment

Πευκι παιδια...μια φορα εχω παει και εκατσα 3 μερες! Δεν μου αρεσε καθολου. Εχει αλλες πολυ καλυτερες παραλιες η περιοχη! Το εγινε βρε Θαναση;; Στο εφαγε η θαλασσα;;; "
                        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Παλιοτερα, τη δεκαετια 80-90 το πευκι ηταν καταπληκτικο. Ειχε τρομερη παραλια, φοβερα μερη για φαι και ηταν παμφθηνο. Ειχε και το -κλασσικο για Β.ευβοια- πευκοδασος ακριβως πισω απο τη θαλασσα. Τωρα πανε ολα αυτα

Comment

ΑΓΓΕΛΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΠΑΣ ????

ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΤΟΝ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΣΤΑ ΡΑΝΤΑΡ

ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕΤΑ!!!!1 Edited by: tsompanis "

Comment

Ακομα δεν ειναι σιγουρο τιποτα φιλε...ειμαι στην αναμονη! Παιζει και ναυτικο! "
                              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Working...
                              X