Announcement

Collapse
No announcement yet.

Φωτος απο Παρνασσο και Β. Ευβοια...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Είχε η Πεύκη δάσος και τώρα δεν έχει??? Αν συμβαίνει παιδιά εδώ μιλάμε για ένα έγκλημα! "
    Μετεόδωρος ή Θεοτζίμος... ή κατά κόσμον Θοδωρής
    LIVE ΚΑΙΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:
    http://users.forthnet.gr/her/theotzimos/weather.htm

Comment

Παιδια....δεν νομιζω...το Πευκί, εχει ακομα δασος και μαλιστα πικνο! Εκτος και αν εννοειτε οτι εχει αρχισει ανοικοδομηση, μεσα στο δασος, οπου και παλι ειναι εγκλημα! Παντως αν παει κανεις απο Βασιλικά, μεχρι και Ασμήνιο, εχει τρομερο δασος! Θεορατα πευκα...
      Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Ναι ετσι οπως το εγραψα ειναι λες και παει το δασος που δεν ισχυει. Εκτος απο την ανοικοδομηση που λες ειναι και η τεραστια παραλια που ειχε που τωρα εχε κυριολεκτικα εξαφανιστει.
        Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

Comment

Εχω να παω απο τα 2002...τοτε ειχε κανονικα μεγαλη σε εκταση παραλια, με αμμο! Ειχαμε κοιμηθει κι ολας...τι εχει γινει τωρα;; Βγηκε η θαλασσα;;
          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Και εγω απο καπου εκει πρεπει να εχω να παω, 2001 2002. Μιλαω για την μερια αριστερα του λιμενοβραχιονα οπου εκει ηταν και το σπιτι που εμενα. Εκει δεν εχει μεινει τιποτα απο παραλια, και ειναι και βρωμικα τα νερα σε σχεση με παλια. Μετα απο το βραχιονα και προς το καμπινγκ πρεπει να εχει ακομα μεγαλη παραλια
            Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός... όπως και κάθε άλλος άνθρωπος

Comment

Working...
            X