Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by [weathermaniac] View Post
    Αν έβλεπα την δορυφορική και ήξερα για χιόνια θα έλεγα πως ναι θα χιονίσει και στα Γιάννενα.. -1, έως 1 ανάλογα με την περιοχή της πόλης, και συννεφιά. Δεν ξέρω αν πέσει κάτι, αλλά όπως είπα αρκετά υποσχόμενα η δορυφορική εικόνα
    αυτο βλεπω και γω ρε μιχαηλ απο το απογευμα.. ειναι προφανως πιο βορεια το μετωπο..... προβληματιζομαι..
    Last edited by billipiros12; 20/12/2017, 11:07 PM.
    ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
      Αραιο νιφαδισμα στα 1170 στο Λιβαδι Παρνασσο....εν αναμονη για τα καλυτερα απο τα ξημερωματα λογικα...
      Φαντάζομαι θα δείς ωραία πράγματα εκεί !
      Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

Originally posted by billipiros12 View Post
        αυτο βλεπω και γω ρε μιχαηλ απο το απογευμα.. ειναι προφανως πιο βορεια το μετωπο..... προβληματιζομαι..
        λογικά ναι. Αλλά λόγω σύγκλισης ψυχρών και θερμών αερίων μαζών μπορεί να βγαίνουν και περισσότερα νέφη και απλά να μας μπερδεύουν. Δεν ξέρω αν αξίζει τώρα να χάσω ύπνο για αυτό το πράμα. Η κατανομή των φαινομένων είναι σαν μια Αριάδνη, απλά νοτιότερα. Βασίλη με απλά λόγια θέλω να σου, ότι δεν έχω ιδέα τι θα κάνει σήμερα, έχω απορία για το αποτέλεσμα!
        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Επιτέλους ρε παιδιά επιτέλους ... Ολη μέρα είχαμε ψείρες.. για πολυ ψείρα μιλάμε ... Εδω και 15-20 λεπτά η χιονόπτωση δυναμώνει και μεγαλώνει ...
          Επταλοφιτη, Snowman έρχεται.....

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
            λογικά ναι. Αλλά λόγω σύγκλισης ψυχρών και θερμών αερίων μαζών μπορεί να βγαίνουν και περισσότερα νέφη και απλά να μας μπερδεύουν. Δεν ξέρω αν αξίζει τώρα να χάσω ύπνο για αυτό το πράμα. Η κατανομή των φαινομένων είναι σαν μια Αριάδνη, απλά νοτιότερα. Βασίλη με απλά λόγια θέλω να σου, ότι δεν έχω ιδέα τι θα κάνει σήμερα, έχω απορία για το αποτέλεσμα!
            βλεποντας και κανοντας....
            ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

Ρε παιδια η δορυφορικη οπως ειναι πιανει και θεσσαλονικη τι γινεται;

Comment

Originally posted by STRENGTHTAKIS View Post
                Επιτέλους ρε παιδιά επιτέλους ... Ολη μέρα είχαμε ψείρες.. για πολυ ψείρα μιλάμε ... Εδω και 15-20 λεπτά η χιονόπτωση δυναμώνει και μεγαλώνει ...
                Επταλοφιτη, Snowman έρχεται.....
                Δωσε Τακηηηη...
                ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

και εδω εχει μια συννεφια που πυκνωσε ,εχει εκεινο το ωραιο χρωμα που σε προιδεαζει για χιονια,αλλα με 51% υγρασια που να πας...
                  αραγε χορτιατη ριχνει τιποτα ψιλα?η πιο ανατολικα σταυρο και αν.μακεδονια?

Comment

Originally posted by seventower View Post
                    Ρε παιδια η δορυφορικη οπως ειναι πιανει και θεσσαλονικη τι γινεται;
                    απο σ.δ παμε καλα...κατα τα αλλα τριχες

Comment

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
                      και εδω εχει μια συννεφια που πυκνωσε ,εχει εκεινο το ωραιο χρωμα που σε προιδεαζει για χιονια,αλλα με 51% υγρασια που να πας...
                      αραγε χορτιατη ριχνει τιποτα ψιλα?η πιο ανατολικα σταυρο και αν.μακεδονια?
                      Καποιος εγραψε για Αρναια. Χορτιατη τιποτα προς το παρον αν και οντως ειναι πολυ κλειστος ο καιρος
                      Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
                      τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
                      θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
                      ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
                      συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
                      Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του

Comment

• η καμερα στην παρνηθα στα μαυρα σκοταδια ουτε τα φωτα δεν βλεπεις απο κεραια και καζινο. αμα εριχνε χιονι ομως θα φαινοταν ετσι δεν ειναι;
                        9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

• Ρε μπας και;;;

Comment

• Originally posted by seventower View Post
                            Ρε μπας και;;;
                            ναι ρε μη φας θα σφαξουμε γλαρο...αχαχααχ πιστευεις στον αγ.βασιλη?αν ναι ,πες του να ριξει καμια δεκαρια νυφαδες να τις δουμε να μας φυγει η γκαηλα.

Comment

• απλες ομιχλες εχει η παρνηθα τελικα.
                              9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

• Σχεδόν σε όλη την βόρεια Ελλάδα έχει συννεφιά στην δορυφορική.Να ελπίζουμε και εμείς;

Comment

Working...
                                X