Αν έβλεπα την δορυφορική και ήξερα για χιόνια θα έλεγα πως ναι θα χιονίσει και στα Γιάννενα.. -1, έως 1 ανάλογα με την περιοχή της πόλης, και συννεφιά. Δεν ξέρω αν πέσει κάτι, αλλά όπως είπα αρκετά υποσχόμενα η δορυφορική εικόνα
αυτο βλεπω και γω ρε μιχαηλ απο το απογευμα.. ειναι προφανως πιο βορεια το μετωπο..... προβληματιζομαι..
Last edited by billipiros12; 20/12/2017, 11:07 PM.
αυτο βλεπω και γω ρε μιχαηλ απο το απογευμα.. ειναι προφανως πιο βορεια το μετωπο..... προβληματιζομαι..
λογικά ναι. Αλλά λόγω σύγκλισης ψυχρών και θερμών αερίων μαζών μπορεί να βγαίνουν και περισσότερα νέφη και απλά να μας μπερδεύουν. Δεν ξέρω αν αξίζει τώρα να χάσω ύπνο για αυτό το πράμα. Η κατανομή των φαινομένων είναι σαν μια Αριάδνη, απλά νοτιότερα. Βασίλη με απλά λόγια θέλω να σου, ότι δεν έχω ιδέα τι θα κάνει σήμερα, έχω απορία για το αποτέλεσμα!
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
λογικά ναι. Αλλά λόγω σύγκλισης ψυχρών και θερμών αερίων μαζών μπορεί να βγαίνουν και περισσότερα νέφη και απλά να μας μπερδεύουν. Δεν ξέρω αν αξίζει τώρα να χάσω ύπνο για αυτό το πράμα. Η κατανομή των φαινομένων είναι σαν μια Αριάδνη, απλά νοτιότερα. Βασίλη με απλά λόγια θέλω να σου, ότι δεν έχω ιδέα τι θα κάνει σήμερα, έχω απορία για το αποτέλεσμα!
και εδω εχει μια συννεφια που πυκνωσε ,εχει εκεινο το ωραιο χρωμα που σε προιδεαζει για χιονια,αλλα με 51% υγρασια που να πας...
αραγε χορτιατη ριχνει τιποτα ψιλα?η πιο ανατολικα σταυρο και αν.μακεδονια?
και εδω εχει μια συννεφια που πυκνωσε ,εχει εκεινο το ωραιο χρωμα που σε προιδεαζει για χιονια,αλλα με 51% υγρασια που να πας...
αραγε χορτιατη ριχνει τιποτα ψιλα?η πιο ανατολικα σταυρο και αν.μακεδονια?
Καποιος εγραψε για Αρναια. Χορτιατη τιποτα προς το παρον αν και οντως ειναι πολυ κλειστος ο καιρος
Amber Alert. Εξαφανιστηκε Σιβηρικος.Μπορειτε να βοηθησετε?
τυπος: ψυχρος αντικυκλωνας με παραλληλες ισοβαρεις
θερμοκρασια πυρηνα : κατω απο -15
ανεμοι : κυριως βορειοανατολικης συνιστωσας
συνδυαζεται με : χαμηλο απο αδριατικη ή καμηλα απο συρτη
Εθεαθει τον Φεβρουαριο του 2012 στα ανατολικα της Φινλανιας και εκτοτε αγνοειται η τυχη του
Comment