Έφτασα στο χωριό...Ναι λιώνει το χιόνι. Για αυτό έχει μόνο 40cm !!!40 !!!! 40cm στα 280 μ !!!! Και ας λιώνει..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ πολλαπλής κακοκαιρίας 20-25/12....
Collapse
X
-
Μολις εφτασε ο μητσος old boy 332 στο κοκκινο..40 ποντοι..Και ολα αυτα στα 250 μετρα στη νοτια βοιωτια...Να δω πως θα φτασω αυριο εγω εκει με την γυναικα στα πεθερικα μου..Παντως εκει οι δρομοι ειναι παντα ανοιχτοι λογω λαρκο...
Μητσο σου φερνω τσιπουρο...Κρατα το χιονι μη λιωσει εσυ...😊😊
Comment
-
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Να είστε καλά ρε παιδιά! Θα το κρατήσω Σάκη,μην ανησυχείς!Το σκηνικό για τσίπουρα είναι έτοιμο.Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-
Πριν λίγο έφτασα με τα χιλια ζορια. Από τί ώρα χιονίζει εδώ;;
Από τη διασταύρωση Καπανδριτίου και μετά άλλος κόσμος.
Έντονη χιονόπτωση, στρωμένοι δρόμοι, ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στο κέντρο του Καπανδριτίου..
Χαμός.
Συνεχίζει η έντονη χιονόπτωση. Η τ στους -0,3
Comment
-
χαχαχαχα...εσυ να μας πεις ρε Μητσο!!!!Originally posted by diko View PostΠριν λίγο έφτασα με τα χιλια ζορια. Από τί ώρα χιονίζει εδώ;;
Από τη διασταύρωση Καπανδριτίου και μετά άλλος κόσμος.
Έντονη χιονόπτωση, στρωμένοι δρόμοι, ακινητοποιημένα αυτοκίνητα στο κέντρο του Καπανδριτίου..
Χαμός.
Συνεχίζει η έντονη χιονόπτωση. Η τ στους -0,3ΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
30cm στο Ακραιφνιο ρε παιδιά στην πλατεία στα 180 μ .Μόλις βγαίνεις από την Εθνική άλλος κόσμος. Δεν το περίμενα αλλά μετά το μεσημέρι όπως μου είπαν έριξε 25cm .
Τώρα έχει κόψει,ρίχνει χαλαρά και η θερμοκρασία είναι σίγουρα πάνω από το μηδέν.Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment

Comment