Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BrainA View Post
    ρε φίλε να σου πάρουμε ένα.κινητο δώρο ρε θα στραβωθουμε με τα γκρικλιsh ?t!?&5@ μεσα!
    Χαμενος στη μεταφραση
    Kaiser vs χιονοζομπι

Comment

• 12αρι: κλείνω τα μάτια και σ ακολουθω.
      ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
      DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• αν δεν γινει καποια εκπληξη μεχρι αυριο θα εξαφανιστουν τα ζεστα σεναρια και θα πεσει αρκετα και ο μεσος ορος τοσο στα 850 οσο και στα 500.δινει πολυ καλο μεσο ορο υετου για κυριακη και κατα τη γνωμη μου οσο περνουν οι μερες θα αυξανεται.ως την πεμπτη που θα κλειδωσουν τα πραγματα.υπομονη και αισιοδοξια.εγω θα ανεβω θηβα απο σαββατο.ελπιζω να δικαιωθω.

Comment

• Off topic :
          Γεναρη ανοιγω εγω μπας και δουμε χιονι.
          ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Originally posted by snowthibes View Post
            αν δεν γινει καποια εκπληξη μεχρι αυριο θα εξαφανιστουν τα ζεστα σεναρια και θα πεσει αρκετα και ο μεσος ορος τοσο στα 850 οσο και στα 500.δινει πολυ καλο μεσο ορο υετου για κυριακη και κατα τη γνωμη μου οσο περνουν οι μερες θα αυξανεται.ως την πεμπτη που θα κλειδωσουν τα πραγματα.υπομονη και αισιοδοξια.εγω θα ανεβω θηβα απο σαββατο.ελπιζω να δικαιωθω.
            είναι ένα.σεναριο.αυτο αρκεί να μην τουρκισει ο Αυλώνας και μετράμε όλοι αστεράκια με γυαλιά ηλίου πάντα
            ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
            DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by Χιονόλυτο View Post
              Off topic :
              Γεναρη ανοιγω εγω μπας και δουμε χιονι.
              μακριά μαυρογατο! ξουτ ρε ξουτ!

Comment

• και τι δεν θα εδινα για να βγει το 6αρι,απιστευτος χιονιας κεντρικης ελλαδας τοσο πεδινων οσο και ορεινων.Παμε για τα 12αρια τωρα να ξεθαρισει λιγο το τοποιο.

Comment

• (πλάκα κάνω γκαντεμογατα ε

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
                    (πλάκα κάνω γκαντεμογατα ε
                    ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Σαν ενα ρεζουμε απο τα μεχρι τωρα δεδομενα. Τις περισσοτερες φορες που μας εχει ερθει χιονιας , εμας τους προσηνεμους, μερες πριν φαινεται παννελλαδικος που στην πορεια γινεται προσηνεμων. Ναι υπαρχουν και φορες που απο πανελλαδικος και προσηνεμων τελικα τουρκευει αλλα γιουσουφακια παντα υπηρχαν. Στην προκειμενη περιπτωση θεωρω οτι απο αποψε μπορουμε σιγα σιγα να σχηματιζουμε εικονα για το που θα κατσει η μπιλια. Ολα αυτα τα χρονια εχω μαθει, χωρις να ειμαι προγνωστης οτι τα 12αρια δινουν τον τονο και ειναι τα πλεον αξιοπιστα, οποτε παλικαρια υπομονη, η ωρα πλησιαζει και ας ελπισουμε οτι θα ειναι η ωρα μας!
                      THE RETURN OF THE KING...

Comment

• Originally posted by Χιονόλυτο View Post
                        μουτς ρε για πλάκα το είπα Μην είσαι χαζό

Comment

• κλαψ εγω ποτε θα δω χιονι εξω απο τη πορτα μου?
                          ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

• Στρωστε σβερκο καλού κακού...επανερχομαι σε δυο ωρες με τα λαβαρα...
                            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by Gary View Post
                              κλαψ εγω ποτε θα δω χιονι εξω απο τη πορτα μου?
                              Ας μην άνοιγες το ποστ πρώτος...Γκαντεμοσαυρακι....Χαχα..Πλάκα κάνω φυσικά

Comment

• Originally posted by antipathitikos View Post
                                Ας μην άνοιγες το ποστ πρώτος...Γκαντεμοσαυρακι....Χαχα..Πλάκα κάνω φυσικά
                                δε ξανα ανοιγω. υποσχεση ζωης χαχα
                                ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΧΙΟΝΟΚΤΟΝΟΙ!!!!

Comment

Working...
                                X