Originally posted by BrainA
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
12αρι: κλείνω τα μάτια και σ ακολουθω.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
αν δεν γινει καποια εκπληξη μεχρι αυριο θα εξαφανιστουν τα ζεστα σεναρια και θα πεσει αρκετα και ο μεσος ορος τοσο στα 850 οσο και στα 500.δινει πολυ καλο μεσο ορο υετου για κυριακη και κατα τη γνωμη μου οσο περνουν οι μερες θα αυξανεται.ως την πεμπτη που θα κλειδωσουν τα πραγματα.υπομονη και αισιοδοξια.εγω θα ανεβω θηβα απο σαββατο.ελπιζω να δικαιωθω.
Comment
-
είναι ένα.σεναριο.αυτο αρκεί να μην τουρκισει ο Αυλώνας και μετράμε όλοι αστεράκια με γυαλιά ηλίου πάνταOriginally posted by snowthibes View Postαν δεν γινει καποια εκπληξη μεχρι αυριο θα εξαφανιστουν τα ζεστα σεναρια και θα πεσει αρκετα και ο μεσος ορος τοσο στα 850 οσο και στα 500.δινει πολυ καλο μεσο ορο υετου για κυριακη και κατα τη γνωμη μου οσο περνουν οι μερες θα αυξανεται.ως την πεμπτη που θα κλειδωσουν τα πραγματα.υπομονη και αισιοδοξια.εγω θα ανεβω θηβα απο σαββατο.ελπιζω να δικαιωθω.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
μακριά μαυρογατο! ξουτ ρε ξουτ!Originally posted by Χιονόλυτο View PostOff topic :
Γεναρη ανοιγω εγω μπας και δουμε χιονι.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
Comment
-
Σαν ενα ρεζουμε απο τα μεχρι τωρα δεδομενα. Τις περισσοτερες φορες που μας εχει ερθει χιονιας , εμας τους προσηνεμους, μερες πριν φαινεται παννελλαδικος που στην πορεια γινεται προσηνεμων. Ναι υπαρχουν και φορες που απο πανελλαδικος και προσηνεμων τελικα τουρκευει αλλα γιουσουφακια παντα υπηρχαν. Στην προκειμενη περιπτωση θεωρω οτι απο αποψε μπορουμε σιγα σιγα να σχηματιζουμε εικονα για το που θα κατσει η μπιλια. Ολα αυτα τα χρονια εχω μαθει, χωρις να ειμαι προγνωστης οτι τα 12αρια δινουν τον τονο και ειναι τα πλεον αξιοπιστα, οποτε παλικαρια υπομονη, η ωρα πλησιαζει και ας ελπισουμε οτι θα ειναι η ωρα μας!THE RETURN OF THE KING...
Comment
-
μουτς ρε για πλάκα το είπα Μην είσαι χαζόOriginally posted by Χιονόλυτο View Post

ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
Comment

Comment