Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by kostasmarousi13 View Post
    Αν δε βγει ομως θα πεις ωχ σορυ τελικα καλυτερο οπως τοοοοοοσες αλλες φορες,φιλικα
    καλά κάνεις και το λες, αλλά γενικά αν δεν είμαι σίγουρος δεν θα γράψω το πόστ για σιγουριά γιατί δεν μου αρέσει να γυρίζω πίσω μπρος
    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
      Δυστυχώς επαλήθευση οπότε και θα το γράψω το βράδυ το πόστ γιατί όταν κάθε φορά η τακτική πρόβλεψης που ακολουθείς έχει 100% επιτυχία δεν είναι τυχαίο. Θα δούμε πόσο χειρότερο θα γίνει και πόσο ανατολικά μετατοπιστεί το όλο θέμα.
      Ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις και μας τους άσχετους!

Comment

καλά κάνεις και το λες, αλλά γενικά αν δεν είμαι σίγουρος δεν θα γράψω το πόστ για σιγουριά γιατί δεν μου αρέσει να γυρίζω πίσω μπρος
        Τι λες ρε φιλε ο πιο γρηγορος ****τουμπακιας του φορουμ,μια χαρα γνωστης αλλα απιστευτα βιαστικος

Comment

• για εδώ ό,τι και να γίνει καλύτερο θα είναι. είτε θα πάει δυτικότερα οπότε θα φτιάξει,είτε θα πάει ανατολικότερα και θα φτιάξει γιατί θα έχει λιγότερο κρύο. win win δηλαδή. για να δούμε, τον αυλώνα τον θέλουμε χτικιάρη για να χωρέσει να μπει δυτικά στη μπότα της ιταλίας
          μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by phanis777 View Post
            Οσες αλλες φορες που πηγες κουβα τι εφταιγε?
            ότι δεν είχα σφουγγαρίστρα φταίει
            κρίμα για εσένα όμως που δεν πήγε ούτε μια φορά κουβά σε αυτή την κακοκαιρία. Κούβα πιο πιθανό να πήγα.
            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• σιγα μην δεν εχεις..
              sigpic

Comment

• Κανενα συμπερασμα δε μπορει να βγει πριν δημιουργηθει το Ισλ Χ.Μετα τις 72h θα φανει.
                Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                http://gr-news-365.blogspot.gr/
                http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Originally posted by Alex017 View Post
                  Ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις και μας τους άσχετους!
                  Ρε συ έλεος. Δεν σε είπα άσχετο και κανέναν άλλον, αλλά νομίζω είναι καλό να διαδόσεις ότι μπορείς και να προσφέρεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος που το κάνω αυτό! Απλά μου αρέσει ότι μπορώ να προσφέρω, τελικά να το κάνω

Comment

• Το θετικο ειναι οτι το 1010 της συρτης ειναι ελαφρως δυτικοτερα. Χανουμε στο ενα, αλλα κερδιζουμε στο αλλο.

Comment

• Μπαμ κανει οτι ειναι χειροτερο ,τωρα αν δεν το βλέπετε προβλημα σας ,ο Μιχάηλ δικιο εχει..και καλυτερα ας το στειλει αζερμπαιτζαν να τελειωνουμε

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post
                        Το θετικο ειναι οτι το 1010 της συρτης ειναι ελαφρως δυτικοτερα. Χανουμε στο ενα, αλλα κερδιζουμε στο αλλο.
                        ναι όντως, θα μπορούσε εφόσον τώρα γίνεται χειρότερο ρίτζ, με την πιο δυτική κίνηση να κόψει λεπτότερο κομμάτι αυλώνα.

Comment

• Η ανατολικιση της ολης διαταξης ειχε φανει απο τα ens.Εαν και τωρα ανατολικισει τα περιθωρια ειναι πολυ στενα για επαναφορα των καλων για εμας σεναριων.
                          Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                          http://gr-news-365.blogspot.gr/
                          http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• αλλα ντ'αλλα της παρασκευης το γαλα .. .
                            τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• Το τζεμ απο την αλλη στελνει ελαφρως βορειοτερα το ριτζ

Comment

ναι όντως, θα μπορούσε εφόσον τώρα γίνεται χειρότερο ρίτζ, με την πιο δυτική κίνηση να κόψει λεπτότερο κομμάτι αυλώνα.
                                Λεπτοτερος αυλωνας=καλυτερη αποκοπη

Comment

Working...
                                X