Originally posted by kostasmarousi13
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
καλά κάνεις και το λες, αλλά γενικά αν δεν είμαι σίγουρος δεν θα γράψω το πόστ για σιγουριά γιατί δεν μου αρέσει να γυρίζω πίσω μπροςΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
-
Ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις και μας τους άσχετους!Originally posted by [weathermaniac] View PostΔυστυχώς επαλήθευση οπότε και θα το γράψω το βράδυ το πόστ γιατί όταν κάθε φορά η τακτική πρόβλεψης που ακολουθείς έχει 100% επιτυχία δεν είναι τυχαίο. Θα δούμε πόσο χειρότερο θα γίνει και πόσο ανατολικά μετατοπιστεί το όλο θέμα.
Comment
-
για εδώ ό,τι και να γίνει καλύτερο θα είναι. είτε θα πάει δυτικότερα οπότε θα φτιάξει,είτε θα πάει ανατολικότερα και θα φτιάξει γιατί θα έχει λιγότερο κρύο. win win δηλαδή. για να δούμε, τον αυλώνα τον θέλουμε χτικιάρη για να χωρέσει να μπει δυτικά στη μπότα της ιταλίαςμηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...
Comment
-
ότι δεν είχα σφουγγαρίστρα φταίειOriginally posted by phanis777 View PostΟσες αλλες φορες που πηγες κουβα τι εφταιγε?
κρίμα για εσένα όμως που δεν πήγε ούτε μια φορά κουβά σε αυτή την κακοκαιρία. Κούβα πιο πιθανό να πήγα.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Ρε συ έλεος. Δεν σε είπα άσχετο και κανέναν άλλον, αλλά νομίζω είναι καλό να διαδόσεις ότι μπορείς και να προσφέρεις, δεν υπάρχει κανένας λόγος που το κάνω αυτό! Απλά μου αρέσει ότι μπορώ να προσφέρω, τελικά να το κάνωOriginally posted by Alex017 View PostΕυχαριστούμε που μας ενημερώνεις και μας τους άσχετους!Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
ναι όντως, θα μπορούσε εφόσον τώρα γίνεται χειρότερο ρίτζ, με την πιο δυτική κίνηση να κόψει λεπτότερο κομμάτι αυλώνα.Originally posted by giannis.mar View PostΤο θετικο ειναι οτι το 1010 της συρτης ειναι ελαφρως δυτικοτερα. Χανουμε στο ενα, αλλα κερδιζουμε στο αλλο.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Η ανατολικιση της ολης διαταξης ειχε φανει απο τα ens.Εαν και τωρα ανατολικισει τα περιθωρια ειναι πολυ στενα για επαναφορα των καλων για εμας σεναριων.Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
http://gr-news-365.blogspot.gr/
http://penteli.meteo.gr/stations/perama/
Comment

Comment