Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αυτό το χαμηλό εκεί στους Βεδουίνους,έχει καταντήσει μέγα σήριαλ.Πότε εξαφανίζετε και πότε...νάτο πετιέται.
    11/01/2017

Comment

• Καλημερα φιλε μου εδω ειμαι!!Κραταω την ανασα μου για το τρεξιμο.Τα οποια φαινομενα στα βορεια τα μετατοπισε πιο ανατολικα.Στα 12αρια κλειδωνουμε.
      Γιωργος...Ο τελευταίος αισιοδοξος Θεσσαλονικιος :lock1::puke:

Comment

• Originally posted by TRILOFIANOS View Post
        Καλημερα φιλε μου εδω ειμαι!!Κραταω την ανασα μου για το τρεξιμο.Τα οποια φαινομενα στα βορεια τα μετατοπισε πιο ανατολικα.Στα 12αρια κλειδωνουμε.
        Καλημέρα Τριλοφιανέ,να δω λίγο τι βγάζει γιά παραμονή,και πέφτω γιά νάνι....
        11/01/2017

Comment

• Παρον κ εγώ!
          10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Παρών***
            10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

• Ο Χριστουγεννιατικος μποναμας.....
              Μια φορα κι ενα καιρο.....

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Καλημερα.
                Για αυριο αυξησε κατα πολυ τον υετο σε σχεση με τα αντιστοιχα χθεσινα τρεξιματα. Μαλλον πανε για καλο χιονακι Οθρυς-Πηλιο απο τα 900-1000 μετρα χονδρικα. Για το μετα αρκετα σεναρια σκανε τον αυλωνα πιο δυτικα. Γενικα ακομα ειναι ενα μπερδεμα η φαση.

Υ.Γ.: το σεναριο 20 μας υπενθυμιζει οτι ολα παιζουν
                http://www.meteociel.fr/cartes_obs/g...73584905660377

Comment

• Το χρονικο σημειο ενδιαφεροντος ως προς την θεση του αυλωνα (πριν την καταβαση προς τα μερη μας), για σημερα βρισκεται στις 144 ωρες.
                  Το καναδικο κανει φιλοτιμες προσπαθειες να τον ακουμπησει Αδριατικη, ωστοσο σκαει πανω μας.
                  Γενικα σαν κατευθυνση τρεξιματος ειναι καλη

Comment

• Το "υπεραισιοδοξο" icon εκανε αρνητικη στροφη, χαλωντας σημαντικα την κατευθυνση των ισοβαρων. Θυμιζει τα χτεσινα σεναρια τζιφου και κυριως παιου, που εστελναν τον αυλωνα στα μεμετια.

Comment

• καλημερα,βελτιωθηκαν τα πραγματα για χριστουγεννα,αλλα φαινεται οτι κρεμεται απο μια κλωστη η φαση.

Comment

• Το καλο του ουκμο ειναι οτι τα καμποσα πρασινακια στη Μεσογειο θα μπορουσαν να τραβηξουν τον αυλωνα σε ευνοϊκη θεση, απλα ο αυλωνας εδω ειναι ανυπαρκτος

Comment

• ναι το ουκμο ειναι κακο εδω και μερες,παμε για παιο

Comment

• Απο δω και περα οφειλουμε να ριχνουμε κλεφτες ματιες και στον Γαλλο, μιας και το χρονικο σημειο ενδιαφεροντος, σε οτι αφορα το ριτζ του αζορ, βρισκεται μεταξυ 96 και 120 ωρων. Το γαλλικο παρουσιαζει μικρη αλλα σημαντικη βελτιωση στην "καμπουρα" του αζορ. Βρισκεται ελαφρως δυτικα, και παιρνει καλυτερη θεση για την επομενη αναδιπλωση, διαχωριζοντας πιο ξεκαθαρα τα 2 πολικα χαμηλα. Σε τετοιες ωρες καθε μικρη βελτιωση εχει πολυ μεγαλη σημασια...

Comment

• Originally posted by dimitris27 View Post
                              ναι το ουκμο ειναι κακο εδω και μερες,παμε για παιο
                              Παμε να δουμε αν θα βγαλει τα χτεσινα τρελα του ή αν θα τα παρει πισω.

Comment

• Δηλαδη με τα τωρινα δεδομενα στο επταπυργιο θα το δω να πεφτει για τα καλα αυριο βραδι για τα χριστουγεννα βλεπουμε☃☃☃☃

Comment

Working...
                                X