Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• Comment

• Comment

• Βαγγελη προκαλεσες αναστατωση...χαχαχααχ
          ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
            Οι γνωστοι αγνωστοι παπλαμουδενιοι και μπραιναδες ας αφησουν το μπλα μπλα και ας στρωσουν σβερκο...
            δε βαζω εγω μυαλο. εδω στα αδυτα θα περιμενω ξανα κ ξανα και αν ειναι να μαμησουμε ε, ας φαμε και μερικες σβερκιες, οκ.
            <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• και τι δεν θα εδινα για να βγει το τρεξιμο στις 192ωρες,τρελο χιονι μαγνησιας,φθιωτιδας,βαζω και συνεχεια

Comment

• [quote=george snowman;1764094]πωπω,,,καραπροσηνεμοι ειναι.....Βαγγεληηηηηη[/quote
                Απο ψες το λεωωωωωω
                2002!

Comment

• Originally posted by dimitris27 View Post
                  και τι δεν θα εδινα για να βγει το τρεξιμο στις 192ωρες,τρελο χιονι μαγνησιας,φθιωτιδας,βαζω και συνεχεια
                  Υπερθεματίζω μητσο!
                  ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                  DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Εγω στρωνω χαλια στο Ασπρονέρι προς το παρον. Τζορτζινο. Μουχαχαχαχα
                    Originally posted by Παπλαμουδας View Post
                    δε βαζω εγω μυαλο. εδω στα αδυτα θα περιμενω ξανα κ ξανα και αν ειναι να μαμησουμε ε, ας φαμε και μερικες σβερκιες, οκ.
                    ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                    DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• [QUOTE=snowman36;1764101]προσήνεμο πάντως δεν είναι[/QUOTE
                      Σωστός. Δυτική Ελλάδα το παει.
                      2002!

Comment

• Εγώ ξέρω ότι ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτισαμε...Οι φάπες θα πέσουν βροχή!!

Comment

• Originally posted by dimitris27 View Post
                          και τι δεν θα εδινα για να βγει το τρεξιμο στις 192ωρες,τρελο χιονι μαγνησιας,φθιωτιδας,βαζω και συνεχεια
                          πολύ βροχή μέχρι 400-500 μέτρα είναι
                          και χωρίς ΒΔ που κατεβάζουν τις θερμοκρασίες,αλλά με ΒΑ που τις ανεβάζουν και φέρνουν υγρασία

το 6αρι είναι πολύ καλό για καρδίτσα,τρίκαλα κλπ
                          στις 192 ώρες είναι ακόμα πιο πάνω τα υψόμετρα παγοποίησης,τα υπόλοιπα είναι ίδια
                          υγ. ο υετός που δείχνει σε ένα εξάωρο αφορά όλο το 6ωρο,οπότε πέφτουν χιλιοστά και στην αρχή του 6ωρου,ενώ οι Τ στα 850 ή στο έδαφος αναφέρονται στη χρονική στιγμή που τελειώνει το 6ωρο. δηλαδή στις 1 το μεσημέρι θα έχει αυτές τις Τ στο έδαφος,στις 10 το πρωί μπορεί να έχει και παραπάνω ή και παρακάτω
                          Last edited by salonikatasos; 12/12/2017, 05:12 PM.
                          μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• [quote=Κερατέα;1764117]Εγώ ξέρω ότι ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτισαμε...Οι φάπες θα πέσουν βροχή!![/quote
                            Ρε Μορτη πως ξερεις λοιπόν οτι θα φάμε φάπα; Με τα σημερινά δεδομένα που το βλέπεις; Για πες μας που βασίζεται η φάπα που θα πέσει. Ρίξε τους χάρτες. Αναμένουμε.
                            2002!

Comment

• ναι ναι βροχα ερχεται ξεχασα.

Comment

• [QUOTE=panos erythrea;1764120]
                                Originally posted by Κερατέα View Post
                                Εγώ ξέρω ότι ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτισαμε...Οι φάπες θα πέσουν βροχή!![/quote
                                Ρε Μορτη πως ξερεις λοιπόν οτι θα φάμε φάπα; Με τα σημερινά δεδομένα που το βλέπεις; Για πες μας που βασίζεται η φάπα που θα πέσει. Ρίξε τους χάρτες. Αναμένουμε.
                                Διαγραφεις την αγκυλη ] στο quote και χαλαει η παραθεση φιλε :Ρ
                                9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

Working...
                                X