Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Χειροτέρεψε ο μέσος όρος αλλά έχουμε πολλά τρεξίματα ακόμη..

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
    John Steinbeck

Comment

• Originally posted by MeteoTirnavos View Post
      Χειροτέρεψε ο μέσος όρος αλλά έχουμε πολλά τρεξίματα ακόμη..
      ναι δεν ειναι και σπανι γεγονος..ειναι και στις ωρες που συνηθως το κανει οταν ειναι να σκασει κατι σε χιονι εδω πανω
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Καληνυχτω κι εγω...συγκρατημενα απαισιοδοξος για κατι πραγματικα δυνατο ειτε στα βορεια ειτε στα προσηνεμα αφου ο Α μοιαζει να ερχεται προς τα μερη μας...
        ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• καληνυχτα και απο μενα..τα λεμε αυριο παιδες

Comment

• δεν είναι πάντως ούτε προσήνεμα ακριβώς τα ανσάμπλ γιατί αλλιώς θα πήγαινε από το +8 στο -8 σε μια μέρα κι εδώ το κάνει σε 5. βαριέμαι τώρα να κάθομαι να βλέπω 1-1 τα σενάρια,αλλά δε βαριέσαι κι αύριο μέρα είναι. μιλάμε πλέον για μετά τις 20 και αν θα έχει χειμώνα τότε,γιατί όπως είπα και το απόγευμα πιο πιθανό βλέπω το ενδεχόμενο ζωνικής παρά να σηκωθεί σωστά ο αζορικός και να κατέβει κι άλλος αυλώνας προς τα εδώ
            μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• προσωπικά το 18άρι μου άρεσε για 2 λόγους. Αρχικά σαν κάτι να θέλει να δείξει και κατά δεύτερον αποφεύγουμε τα 20άρια+ τα χριστούγεννα.

ΧΙΟΝΙ = ΖΩΗ

Comment

• Καλημερα..Ωραιο το 00.Πολυ μου αρεσε που μπαστακωθηκε ψυχρη λιμνη...
                Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

• Καλημέρα, θελω να γεμισουν χιονι τα βουνα μας πριν τα Χριστουγεννα και βρεξει λιγο εδω, γινεται?
                  ΔΗΜΗΤΡΗΣ
                  ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comment

• Καλημερα και απο μενα...μοντελικη αισιοδοξια για αρχη σημερα...αν κανει και ο παιος ενα καλο τρεξιμο τοτε θα μαστε σουπερ...

Comment

• Φιλλιπα μαλλον το πρωτο χαμηλο παει για καμηλα...να νε καλα ο υποτροπικος που χει σηκωθει απο κυπρο και πιεζει αλλιως ....

Comment

• Ο χειμώνας αν δεν πιάσει κι ο χιονιάς αν δεν πλακώσει,
                        ούτε λάδι, ούτε στάρι, ούτε ανθούς η γη θα δώσει.

Comment

• καλημέρα, ωραίο χειμερινό σκηνικό φέρνουν επιτέλους τα πρωινά τρεξίματα, να δούμε και ευρωπαίο [μέχρι τις 120 προλαβαίνω] και βλέπουμε.
                          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Ο χειμώνας αν δεν πιάσει κι ο χιονιάς αν δεν πλακώσει,
                            ούτε λάδι, ούτε στάρι, ούτε ανθούς η γη θα δώσει.

Comment

• ενα 35% ετσι για λιγο μπριζωμα ρε παιδι μου...

Comment

• Καλημέρα παιδιά, εμένα πάντως δεν μου αρέσει. Το βλέπω για προσήνεμα να πηγαίνει. Η πρώτη φάση νομίζω δεν μας αφορά, με το που μπεί ο βδ μαχαίρι ο υετός κλασικά. Αν και θα λείπω 17-20 οπότε δεν θέλω να χιονίσει
                                10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!

Comment

Working...
                                X