Originally posted by sotos*snow
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Πραγματικα. Αν τον συγκρινουμε με προηγουμενα ετη στα μεσο-μακροπροθεσμα ηταν ολο κουβα! Εδειχνε εδειχνε και τιποτα στο τελος. Δειχνει σταθεροτητα εδω και 5 μερες στα μακρινα! Μενει να δουμε αν θα επιβεβαιωθει!ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:
-
Κλειδωμενο ειναι ρε συ. Μην εισαι χαζο. Ανεβα πανω. Αμα βρεχει και τα βατραχοποδαρα με τσιπουρακι μια χαρα θα ειναιOriginally posted by Παπλαμουδας View Postλες Κωστακη 'μ να ειχα τετοια πρεμουρα αν καθομουν Αθηνα;
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
εννοείται ρεOriginally posted by Παπλαμουδας View Postτο μονο κλειδωμενο ειναι το τσιπουρο σιγουρα, χαχαχα
ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
Πάλι με την Καρδιτσομάγουλα ακούω παραδείγματα...Ορίστε μιά χαρά τετραγωνισμένη και όμορφη περιοχή είναι.Τι σας χαλάει???Originally posted by panos erythrea View PostΣτου κουφού την πορτα γιαννη. Ο gfs μια χαρα τάσεις πιάνει, αλλα περιμένουμε να δειξει και τον σωστό υετο στην Καρδιτσομαγουλα. Αν αποτύχει το μοντελο το ρίχνουμε στην πυρά.

Μάλλον ζηλεύουν ορισμένοι τη ρυμοτομία της και τα εύφορα χώματά της....11/01/2017
Comment
-
Παλιοσειρά ειλικρινα δεν ήξερα οτι υπαρχει πραγματικη Καρδιτσομαγουλα. Οντως φανταστική και το σχολιό μου καθε αλλο παρα να θίξει το χωριό αυτο. Το ξέρω οτι το γράφεις με χιούμορ αλλα καλο ειναι να ξέρουμε οτι οπο το γραφτό μας μπορει κάποια παιδια να θιχτούν. Να εισαι καλα γέροντα!Originally posted by Μαμούθ View PostΠάλι με την Καρδιτσομάγουλα ακούω παραδείγματα...Ορίστε μιά χαρά τετραγωνισμένη και όμορφη περιοχή είναι.Τι σας χαλάει???

Μάλλον ζηλεύουν ορισμένοι τη ρυμοτομία της και τα εύφορα χώματά της....2002!
Comment
-
Πάντα με χιούμορ και αγάπη νέε μου και συμπάσχοντα,χιονόφιλε συνονόματεOriginally posted by panos erythrea View PostΠαλιοσειρά ειλικρινα δεν ήξερα οτι υπαρχει πραγματικη Καρδιτσομαγουλα. Οντως φανταστική και το σχολιό μου καθε αλλο παρα να θίξει το χωριό αυτο. Το ξέρω οτι το γράφεις με χιούμορ αλλα καλο ειναι να ξέρουμε οτι οπο το γραφτό μας μπορει κάποια παιδια να θιχτούν. Να εισαι καλα γέροντα!
.Ναι,αυτή είναι η Καρδιτσομάγουλα.Βρίσκετε βόρεια της Καρδίτσας μόλις δύο χιλιόμετρα,εξού και το...μάγουλα.
11/01/2017
Comment
-
Να εισαι καλα Πάνο!!! Λαθος και στον τόνο λοιπον......Καρδιτσομάγουλα!!!Originally posted by Μαμούθ View PostΠάντα με χιούμορ και αγάπη νέε μου και συμπάσχοντα,χιονόφιλε συνονόματε
.Ναι,αυτή είναι η Καρδιτσομάγουλα.Βρίσκετε βόρεια της Καρδίτσας μόλις δύο χιλιόμετρα,εξού και το...μάγουλα.
ΥΓ. Νέος???? 50άρης!!2002!
Comment
-
Κλειδώνουμε οριστικά την δεύτερη χαμένη ευκαιρία χιονιού στα Γιάννενα, για ακριβώς τον αντίθετο λόγο από την πρώτη. έ τρίτη και φαρμακερή, 17-22 του μήνα θα έχουμε νέα ευακαιρία.
αργκ.Last edited by [weathermaniac]; 07/12/2017, 06:29 PM.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

τι εχετε να πειτε για του δεικτες?ο ΑΟ αλλαξε μου φαινεται

Comment