Το 18 αρι δεν ειναι να το σχολιαζεις...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Ηταν που ειχε πάρει φόρα ο Νότιος Πόλος απ τις 15 Νοεμβρίου.!!!!
Χαχαχα χαχαχα.
Και σ έχω πει. Όταν αισθάνεσαι αυτό το φτερούγισμα να έρχεται και να παίρνεις κι απ τα αυτιά αέρα, να με θυμάσαι για να προσγειώνεται στη πραγματικότητα.
Αφου εισαι ντιπ για ντιπ . Χαχαχαχαχα.
Comment
-
Βλεπεις οτι εδω και μερες δεν πολυγραφω που σημαινει οτι δεν εχω αισθανθει σκομη το φτερουγισμα για καποια ημερομηνια..και επισης ποτε δεν ειπα για χιονια που ερχετε μεχρι τωρα.για ορεινα και ημιορεινα μιλουσα...να ξερεις οταν θα το αισθανθω δεν θα υπολογισω ουτε εσενα ουτε κανεναν και το ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ θα παει συννεφο...στον εαυτο μου ειχα δωσει χρονικο οριο μεχρι τα σημερινα 12αρια..για βα δουμεOriginally posted by Κωστας. View PostΗταν που ειχε πάρει φόρα ο Νότιος Πόλος απ τις 15 Νοεμβρίου.!!!!
Χαχαχα χαχαχα.
Και σ έχω πει. Όταν αισθάνεσαι αυτό το φτερούγισμα να έρχεται και να παίρνεις κι απ τα αυτιά αέρα, να με θυμάσαι για να προσγειώνεται στη πραγματικότητα.
Αφου εισαι ντιπ για ντιπ . Χαχαχαχαχα.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
..,,,το σεναριο οι αντικυκλωνες δεξια και αριστερα καποια στιγμη να γινουν ενας και να μας "αφησουν χρονους" και χωρους ( σαν κυκλοφοριακο ρεσετ ) παιζει δυνατα σε αρκετα ραν...αν συμβει θα ειναι ευχης εργο ι να αποκοπει τμημα της ψυχρης μαζας που θα στροβιλιζεται στην περιοχη μας ωστε να υπαρχει χειμωνιατικο σκηνικο στη διαρκεια του ρεσετ,,,αλλιως θα χασουμε μερες απ την καρδια του χειμωνα .....
.....αυτα ειναι τα ασχημα νεα οπως το βλεπω εγω ( απλα σεναρια στα ορια του υποθετικου και του φανταστικου)....τα καλα νεα η σχεδον ολικη επαναφορα στα ενσεμπλς. στο 00 του τζιφου...καλημερα !!!
Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!
Comment
-
Για φαντάσου όντως το όριο να είναι τα σημερινά 12αρια. Θα εισαι γκουρου μετά.Originally posted by notios_polos View PostΒλεπεις οτι εδω και μερες δεν πολυγραφω που σημαινει οτι δεν εχω αισθανθει σκομη το φτερουγισμα για καποια ημερομηνια..και επισης ποτε δεν ειπα για χιονια που ερχετε μεχρι τωρα.για ορεινα και ημιορεινα μιλουσα...να ξερεις οταν θα το αισθανθω δεν θα υπολογισω ουτε εσενα ουτε κανεναν και το ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ θα παει συννεφο...στον εαυτο μου ειχα δωσει χρονικο οριο μεχρι τα σημερινα 12αρια..για βα δουμεΑχ χειμωνιασε!:weather_23:
Comment
-
Εννοω οτι σημερα πεφτουμε στις 10 μερες ...οποτε μεχρι σημερα το πολυ μεχρι αυριο το πρωι θα δω αν μου κανει κλικ βαση δεικτων βαση μοντελων βαση της κυκλοφοριας που παει να δημιουργηθει, αν υπαρχει μεχρι τις 20 καποιο χρονικο διαστημα 1. Για υποψηφια κακοκαιρια και 2.αν αυτη η κακοκαιρια μπορει να δωσει χιονι σε πεδινα που ειναι το ζητουμενο πλεον ασχετα αν θα μου πει κανεις οτι ακομη τα βουνα ειναι καφε και εσυ θες λευκο σε καμπο και θαλασσα.Προς το παρον εχω κατι στο μυαλο μου ετσι που αθορυβα που παρακολουθω την εξελιξη εδω και μερες αλλα θα περιμενω τα 12 αρια και θα εκφραστω.Originally posted by Giannistsrb View PostΓια φαντάσου όντως το όριο να είναι τα σημερινά 12αρια. Θα εισαι γκουρου μετά.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
παντως φαινεται πως ξεμπερδευουμε απο γροιλανδικους μιας και θα εχουμε ενι.σχυση της ατλαντικης ροης.tωρα οσο αναφορα τα σεναρια του τζιφου κανενα σχεδον αο αυτα δεν δειχνει κατι ουσιαστικο οσο παει το ματι,αλλα εχουμε καιρο ακομα.
πιστευω οτι καπου εδω παιζεται το παιχνιδι.
Last edited by dimitris27; 09/12/2017, 09:10 AM.
Comment
-
Καλημέρα..Η εξέλιξη του καιρού,μετά της 18 είναι τρομερή για Βόρειο Ελλάδα..Για τους παλιούς,γνωρίζουν ότι ο υποτροπικός σε συνδιασμο με ψυχρές αέριες μάζες,είναι καζάνι που βράζει...Για να δούμε..Τα Χριστούγεννα υπάρχουν πιθανότητες να είναι ονειρικά..Last edited by ΧΕΙΜΩΝΑΣ; 09/12/2017, 09:33 AM.Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???
Comment
-
βαγγελη για εδω που φτασαμε για δευτερο δεκημερο δεν εχει τι..πο..τα...και φτεφουγισμα να νιωσειςOriginally posted by notios_polos View PostΕννοω οτι σημερα πεφτουμε στις 10 μερες ...οποτε μεχρι σημερα το πολυ μεχρι αυριο το πρωι θα δω αν μου κανει κλικ βαση δεικτων βαση μοντελων βαση της κυκλοφοριας που παει να δημιουργηθει, αν υπαρχει μεχρι τις 20 καποιο χρονικο διαστημα 1. Για υποψηφια κακοκαιρια και 2.αν αυτη η κακοκαιρια μπορει να δωσει χιονι σε πεδινα που ειναι το ζητουμενο πλεον ασχετα αν θα μου πει κανεις οτι ακομη τα βουνα ειναι καφε και εσυ θες λευκο σε καμπο και θαλασσα.Προς το παρον εχω κατι στο μυαλο μου ετσι που αθορυβα που παρακολουθω την εξελιξη εδω και μερες αλλα θα περιμενω τα 12 αρια και θα εκφραστω.
....και κλωτσια να φας....πνιξτο και παμε τριτοοοο !!( συγχωρειστε με τα β.δυτικα της χωρας )
Last edited by INUIT; 09/12/2017, 09:45 AM.Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!
Comment
-
καλημερα φιλε μου γιαννη !!!!Originally posted by ΧΕΙΜΩΝΑΣ View PostΚαλημέρα..Η εξέλιξη του καιρού,μετά της 18 είναι τρομερή για Βόρειο Ελλάδα..Για τους παλιούς,γνωρίζουν ότι ο υποτροπικός σε συνδιασμο με ψυχρές αέριες μάζες,είναι καζάνι που βράζει...Για να δούμε..Τα Χριστούγεννα υπάρχουν πιθανότητες να είναι ονειρικά..Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!
Comment
-
Πολύ ελπιδοφόρα τα ανσάμπλ του τζίφου 18-24 του μήνα....για βόρεια Ελλάδα ο μέσος όρος όλο αυτό το διάστημα από το μηδέν και κάτω στα 850 μέχρι και κοντά στο -2 εκεί στις 22-23...!!!Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
Κάμερες Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
http://www.stravon.gr/makrochori/
Comment
-
Αρκετά καλός και ο μέσος όρος στη διάταξη του ευρωπαίου όπως φυσικά και το κύριο ραν για μετά τις 17-18 του μήνα.....:d
Όσο μπορεί κανείς να πει κάτι αισιόδοξο για τόσο μακριά...απλά πάμε καλά...και όπως είπα από την αρχή αν είναι κάτι να αλλάξει προς το καλύτερο θα αρχίσει να περνάει στα κεντρικά ραν ποιο ουσιαστικά και κάτω των 200 ωρών μετά τις 10-12 του μήνα..εκεί θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει αν όντως έχουμε ελπίδες να γίνει κάτι...γιατί πρέπει να αρχίσει να εδραιώνεται στα τρεξίματα το ριτζ του αζορικού βορειότερα-βορειοανατολικότερα προς Σκανδιναβία και η μετατόπιση της όλης διάταξης που επικρατεί τώρα στη κεντροδυτική και βορειοδυτική ευρώπη ανατολικότερα...προς την περιοχή μας
Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
Κάμερες Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
http://www.stravon.gr/makrochori/
Comment

Comment