Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Παπλαμουδας View Post
    το μονο κλειδωμενο ειναι το τσιπουρο σιγουρα, χαχαχα
    εννοείται ρε
    ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
    DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• τι εχετε να πειτε για του δεικτες?ο ΑΟ αλλαξε μου φαινεται

Comment

• Originally posted by panos erythrea View Post
        Στου κουφού την πορτα γιαννη. Ο gfs μια χαρα τάσεις πιάνει, αλλα περιμένουμε να δειξει και τον σωστό υετο στην Καρδιτσομαγουλα. Αν αποτύχει το μοντελο το ρίχνουμε στην πυρά.
        Πάλι με την Καρδιτσομάγουλα ακούω παραδείγματα...Ορίστε μιά χαρά τετραγωνισμένη και όμορφη περιοχή είναι.Τι σας χαλάει???

Μάλλον ζηλεύουν ορισμένοι τη ρυμοτομία της και τα εύφορα χώματά της....
        11/01/2017

Comment

• Originally posted by Μαμούθ View Post
          Πάλι με την Καρδιτσομάγουλα ακούω παραδείγματα...Ορίστε μιά χαρά τετραγωνισμένη και όμορφη περιοχή είναι.Τι σας χαλάει???

Μάλλον ζηλεύουν ορισμένοι τη ρυμοτομία της και τα εύφορα χώματά της....
          Παλιοσειρά ειλικρινα δεν ήξερα οτι υπαρχει πραγματικη Καρδιτσομαγουλα. Οντως φανταστική και το σχολιό μου καθε αλλο παρα να θίξει το χωριό αυτο. Το ξέρω οτι το γράφεις με χιούμορ αλλα καλο ειναι να ξέρουμε οτι οπο το γραφτό μας μπορει κάποια παιδια να θιχτούν. Να εισαι καλα γέροντα!
          2002!

Comment

Παλιοσειρά ειλικρινα δεν ήξερα οτι υπαρχει πραγματικη Καρδιτσομαγουλα. Οντως φανταστική και το σχολιό μου καθε αλλο παρα να θίξει το χωριό αυτο. Το ξέρω οτι το γράφεις με χιούμορ αλλα καλο ειναι να ξέρουμε οτι οπο το γραφτό μας μπορει κάποια παιδια να θιχτούν. Να εισαι καλα γέροντα!
            Πάντα με χιούμορ και αγάπη νέε μου και συμπάσχοντα,χιονόφιλε συνονόματε.Ναι,αυτή είναι η Καρδιτσομάγουλα.Βρίσκετε βόρεια της Καρδίτσας μόλις δύο χιλιόμετρα,εξού και το...μάγουλα.
            11/01/2017

Comment

• Originally posted by Μαμούθ View Post
              Πάντα με χιούμορ και αγάπη νέε μου και συμπάσχοντα,χιονόφιλε συνονόματε.Ναι,αυτή είναι η Καρδιτσομάγουλα.Βρίσκετε βόρεια της Καρδίτσας μόλις δύο χιλιόμετρα,εξού και το...μάγουλα.
              Να εισαι καλα Πάνο!!! Λαθος και στον τόνο λοιπον......Καρδιτσομάγουλα!!!
              ΥΓ. Νέος???? 50άρης!!
              2002!

Comment

Να εισαι καλα Πάνο!!! Λαθος και στον τόνο λοιπον......Καρδιτσομάγουλα!!!
                ΥΓ. Νέος???? 50άρης!!
                Νέος στην ψυχή,γιαυτό μας αρέσει και το λευκό.
                11/01/2017

Comment

• Κλειδώνουμε οριστικά την δεύτερη χαμένη ευκαιρία χιονιού στα Γιάννενα, για ακριβώς τον αντίθετο λόγο από την πρώτη. έ τρίτη και φαρμακερή, 17-22 του μήνα θα έχουμε νέα ευακαιρία.
                  αργκ.
                  Last edited by [weathermaniac]; 07/12/2017, 06:29 PM.
                  Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                  Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Αύριο για εμένα θα κλειδώσει, τέτοια ώρα!

Comment

• Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου με Πεμπτη 14 Δεκεμβριου...
                      Μια εβδομάδα που θα θυμίζει άνοιξη σύμφωνα με το 12αρι..

Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Αλλαγη απο Παρασκευή...
                        Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• ωραίος χιονιάς στις 312 ώρες...

χα χα και στις 360 έβγαλε και άλλον!
                          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• ellas foto.jpg
                              καπου καπου να το κοιτάμε για να ξερουμε που βρισκομαστε.
                              στο υψος της Τυνιδας και του Αλγεριου
                              Γιώργος Ξηρολίβαδο Βεροιας 1217μ
                              http://penteli.meteo.gr/stations/palaioskilitsi/

Comment

• Originally posted by XIROLIVADO View Post
                                [ATTACH=CONFIG]17119[/ATTACH]
                                καπου καπου να το κοιτάμε για να ξερουμε που βρισκομαστε.
                                στο υψος της Τυνιδας και του Αλγεριου
                                Φίλε μου αυτό απο μόνο του, δεν λέει και πολλά. Θέλεις να θυμηθούμε περιοχές στις ανατολικές ΗΠΑ που έχουν γεωγραφικό πλάτος βόρειας Αφρικής κι όμως έχουν τρελά χιόνια;
                                Μήπως να πάμε σε περιοχές της Ασίας;
                                Στην Ευρώπη; Σε σύγκριση Βουκουρεστίου (για να μην πώ Ορεστιάδας) - Γλασκώβης;
                                Η μήπως σε σύγκριση ακόμα και ανάμεσα σε Αιγάλεω και Αγία Παρασκευή; (10 χιλιόμετρα στην ευθεία)

Το γεωγραφικό πλάτος απο μόνο του, μπορεί να μη σημαίνει τίποτα.
                                Φιλικά...

Comment

Working...
                                X