Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Καλημερα . συντοπιτη μας ξεκ.....σε στους βοριαδες το καλοκαιρι!!! θα συμφωνησω με τους φολονοτιαδες για την κακοκαιρια που περασε που ηταν για δβχωρα

Comment

• Τα τελευταια 15 χρονια.το εχει.στρωσει εδω πριν τις 11/12,ολες και.ολες δυο φορες αν.θυμαμε καλα..αυτο τα λεει ολα.
      καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Πολύ σωστά έκανε φολοβοριάδες το Φθινόπωρο, ειδικά Οκτώβρη και κάποιοι τα βλέπανε όλα ωραία και καλά. Ας πάρουμε τώρα φολονοτιάδες, σαχαριανές σκόνες και ανοιξιάτικα σκηνικά...
        sigpic

Comment

• Ρε σεις ακομα 5/12 ειναι. Αφηστε και εμας στη Δυτικη Ευρωπη να χαρουμε λιγο! Τοσα χρονια δεν ειχαμε σοβαρες ψυχρες εισβολες. Μια χαρα θα ερθουν αργοτερα και οι εισβολες στην Ελλαδα.
          Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.

Comment

• Originally posted by fear777 View Post
            Ρε σεις ακομα 5/12 ειναι. Αφηστε και εμας στη Δυτικη Ευρωπη να χαρουμε λιγο! Τοσα χρονια δεν ειχαμε σοβαρες ψυχρες εισβολες. Μια χαρα θα ερθουν αργοτερα και οι εισβολες στην Ελλαδα.
            Σ αυτο δεν εχεις αδικο
            Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Originally posted by tendcol View Post
              Καλημερα . συντοπιτη μας ξεκ.....σε στους βοριαδες το καλοκαιρι!!! θα συμφωνησω με τους φολονοτιαδες για την κακοκαιρια που περασε που ηταν για δβχωρα
              Φετος πατριωτη δεν βλεπω διαρκειες στις οποιες εισβολες αν κανει καμια φωτοβολιδα καλως αλλιως next year...

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                Τα τελευταια 15 χρονια.το εχει.στρωσει εδω πριν τις 11/12,ολες και.ολες δυο φορες αν.θυμαμε καλα..αυτο τα λεει ολα.
                Το θέμα είναι ότι πόσες φορές το είχε στρώσει πριν τις 11/12 ακόμα και στο Διόνυσο παλαιότερα με βάση το αρχείο σου; Γενικά, ο Δεκέμβρης δεν την πολυπηγαίνει την Αττική και το λεκανοπέδιο συγκεκριμένα.
                Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
                που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
                και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
                διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
                το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

• Tα πεδινά προσήνεμα πάντα φωτοβολίδες περιμένουν, δεν είναι Καστοριά Φλώρινα Πτολεμαϊδα Γρεβενα και Τρίκαλα για να περιμένουν ότι ενας βαρυς χειμώνας θα τα ευνοήσει με πολλά χιονοεπεισόδια.
                  Και οι συνήθεις φωτοβολίδες έρχονται όταν πάει χαλαρά ο χειμώνας και ....γίνεται η στραβή για να μη φυγει ο ΜΟ της Τ 3 και 5c πάνω. Κάτι που εξισορροπεί την κατασταση,
                  ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                  DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Περσυ ειχαμε διαρκεια στο κρυο κ αν χιονισε καλουτσικα μια φορα στην ατυχια μας οφειλεται θα μπορουσαμε να ειχαμε θαφτει ηδη απο 30/12 πριν την Αριαδνη

Comment

• στην ιδια λογικη με το 00αρι ο τζιφος για τα μακρυνα αν και λιγο πιο δυτικα,καλα αιωνας μεχρι τοτε

Comment

• Ακόμα λίγο χειρότερο το 6αρι για 10 του μηνός, ο ευρωπαίος πολύ καλός στις 120, αλλά χαλάει στις 144. με προυποθέσεις βέβαια έβγαζε δυνατό σενάριο
                        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Σαν απο συνηθεια το γυροφερνει στις αγαπημενες ημερομηνιες μακαρι να αρχισει σιγα σιγα να ψελλιζει κατι και ο μ.ο αν και ειναι πολυ πολυ μακρια!!!!

Comment

• Στο 6αρι η Φλώρινα έχει χιονια για 10 του μήνα! Ευρωπαιο δεν είδα!

Comment

• Ο τζίφος πάει να πιάσει το τζόκερ με ένα δελτίο των 25 λεπτών πολύ νωρίς απο τα αποδυτήρια !!! ’ρχισε να μυρίζεται την αλλαγή μετά τις 18-20 του μήνα !! Φυσικα θα το πάρει ξανά πίσω θα το ξαναφέρει αλλα η λογική αυτό λεει .....
                              Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                              Κάμερες Μακροχωρίου:
                              http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                              http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• κ μετα τις 348 ώρες που μπαίνει το ψύχος φαίνεται να στερεύουμε από υετό, σε σύγκριση με τον υετό που δίνει για τις αμέσως προηγούμενες ώρες,

Comment

Working...
                                X