Καλημερα . συντοπιτη μας ξεκ.....σε στους βοριαδες το καλοκαιρι!!! θα συμφωνησω με τους φολονοτιαδες για την κακοκαιρια που περασε που ηταν για δβχωρα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Ρε σεις ακομα 5/12 ειναι. Αφηστε και εμας στη Δυτικη Ευρωπη να χαρουμε λιγο! Τοσα χρονια δεν ειχαμε σοβαρες ψυχρες εισβολες. Μια χαρα θα ερθουν αργοτερα και οι εισβολες στην Ελλαδα.Half of my life ive been watching,half of my life ive been waking up.Birds in the sky could warn me.Theres no life like the snow life.
Comment
-
Σ αυτο δεν εχεις αδικοOriginally posted by fear777 View PostΡε σεις ακομα 5/12 ειναι. Αφηστε και εμας στη Δυτικη Ευρωπη να χαρουμε λιγο! Τοσα χρονια δεν ειχαμε σοβαρες ψυχρες εισβολες. Μια χαρα θα ερθουν αργοτερα και οι εισβολες στην Ελλαδα.Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
Φετος πατριωτη δεν βλεπω διαρκειες στις οποιες εισβολες αν κανει καμια φωτοβολιδα καλως αλλιως next year...Originally posted by tendcol View PostΚαλημερα . συντοπιτη μας ξεκ.....σε στους βοριαδες το καλοκαιρι!!! θα συμφωνησω με τους φολονοτιαδες για την κακοκαιρια που περασε που ηταν για δβχωραΟξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
Το θέμα είναι ότι πόσες φορές το είχε στρώσει πριν τις 11/12 ακόμα και στο Διόνυσο παλαιότερα με βάση το αρχείο σου; Γενικά, ο Δεκέμβρης δεν την πολυπηγαίνει την Αττική και το λεκανοπέδιο συγκεκριμένα.Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View PostΤα τελευταια 15 χρονια.το εχει.στρωσει εδω πριν τις 11/12,ολες και.ολες δυο φορες αν.θυμαμε καλα..αυτο τα λεει ολα.Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment
-
Tα πεδινά προσήνεμα πάντα φωτοβολίδες περιμένουν, δεν είναι Καστοριά Φλώρινα Πτολεμαϊδα Γρεβενα και Τρίκαλα για να περιμένουν ότι ενας βαρυς χειμώνας θα τα ευνοήσει με πολλά χιονοεπεισόδια.
Και οι συνήθεις φωτοβολίδες έρχονται όταν πάει χαλαρά ο χειμώνας και ....γίνεται η στραβή για να μη φυγει ο ΜΟ της Τ 3 και 5c πάνω. Κάτι που εξισορροπεί την κατασταση,ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
Ακόμα λίγο χειρότερο το 6αρι για 10 του μηνός, ο ευρωπαίος πολύ καλός στις 120, αλλά χαλάει στις 144. με προυποθέσεις βέβαια έβγαζε δυνατό σενάριοΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Ο τζίφος πάει να πιάσει το τζόκερ με ένα δελτίο των 25 λεπτών πολύ νωρίς απο τα αποδυτήρια !!! ’ρχισε να μυρίζεται την αλλαγή μετά τις 18-20 του μήνα !! Φυσικα θα το πάρει ξανά πίσω θα το ξαναφέρει αλλα η λογική αυτό λεει .....Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
Κάμερες Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
http://www.stravon.gr/makrochori/
Comment

μακαρι να αρχισει σιγα σιγα να ψελλιζει κατι και ο μ.ο αν και ειναι πολυ πολυ μακρια!!!!
Comment