Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BrainA View Post
    Χιονόλυτε τι λένε οι δείκτες κατά την άποψη σου?
    Αν και μακρια ακομη. Ο ΑΟ παραμενει αρνητικος = χαλαρος στροβιλος ικανος να στελνει αυλωνες-κομματια σε νοτια γεωγραφικα πλατη.
    Φαση 1

Φαση 2

Απτην φαση 2 και επειτα εχουμε πιθανοτητες και εμεις να παρουμε κατι αν δεν στραβωσει κατι απο την πλευρα του Αζορικου(Δηλαδη το να ψωφησει).
    Ο ΑΟ οπως ειπα πριν ειναι τραινο οποτε απο μονο του αυτο ειναι πολυ θετικο.
    Ο Βαγγελης τα υπολοιπα.
    Υ.Γ Για τον ΝΑΟ δεν ειπα κατι γιατι ακομη εχει πολυ δρομο ακομη μπροστα και δεν αξιζει Καλος ειναι ομως. Τον πρωτο λογο εχουν τα τρεξιματα παντως(Πρωτα του τζιφου και μερα με την μερα πιστευω και στα Ensembles του Ευρωπαιου θα φανει).
    Last edited by Χιονόλυτο; 05/12/2017, 03:49 PM.
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Originally posted by Χιονόλυτο View Post
      Αν και μακρια ακομη. Ο ΑΟ παραμενει αρνητικος = χαλαρος στροβιλος ικανος να στελνει αυλωνες-κομματια σε νοτια γεωγραφικα πλατη.
      Φαση 1

Φαση 2

Απτην φαση 2 και επειτα εχουμε πιθανοτητες και εμεις να παρουμε κατι αν δεν στραβωσει κατι απο την πλευρα του Αζορικου(Δηλαδη το να ψωφησει).
      Ο ΑΟ οπως ειπα πριν ειναι τραινο οποτε απο μονο του αυτο ειναι πολυ θετικο.
      Ο Βαγγελης τα υπολοιπα.
      Υ.Γ Για τον ΝΑΟ δεν ειπα κατι γιατι ακομη εχει πολυ δρομο ακομη μπροστα και δεν αξιζει Καλος ειναι ομως. Τον πρωτο λογο εχουν τα τρεξιματα παντως(Πρωτα του τζιφου και μερα με την μερα πιστευω και στα Ensembles του Ευρωπαιου θα φανει).
      To γεγονός ότι τα διαγράμματα δείχνουν ΝΑΟ σχετικά ουδέτερο λέει κάτι ισως?
      ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
      DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Χαχαχα! Μην τρολάρεις ρε Κώστα!
        Περιμένουμε και χιονιά σήμερα!

Υ.Γ. Σε απολαμβάνω μπαγάσα!
        Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
        http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

To γεγονός ότι τα διαγράμματα δείχνουν ΝΑΟ σχετικά ουδέτερο λέει κάτι ισως?
          Λογικα αυτο που δειχνουν τα μοντελς εκει γυρω στις 16-18...να πηγαινει πιο ανατολικα και να προσπαθει να πατησει Ευρωπαικο εδαφος. Που πως και ποτε θα στηθει το ριτζ να χαμε να λεγαμε ακομη.
          ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Originally posted by dimitris27 View Post
            διαγραμμα πιεσης στην αγγλια,
            Ωραια η προοπτικη για το Νησι.
            Ενδιαφερον θα ειχαν και οι πιεσεις προς Σκανδιναβια μερια..

Comment

• και απο σκανδιναβια.
              οι δεικτες μου φαινεται οτι αποτυωνουν ακριβως το 6αρι του τζιφου,πιστευω οτι παμε καλα

Comment

• Δεν τρολλάρω. Ερώτηση έκανα ρε παιδια πριν χάσουμε το μπούσουλα. Και την έκανα γιατι εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΗΣ αλλα ξερω οτι ουδέτερος ΝΑΟ σημαίνει οχι και πολύ υψηλές πιέσεις στα της Αγγλίας από όσα έχω διαβάσει πάντα. Φιλιά πολλα γείτονα!
                Originally posted by basetman View Post
                Χαχαχα! Μην τρολάρεις ρε Κώστα!
                Περιμένουμε και χιονιά σήμερα!

Υ.Γ. Σε απολαμβάνω μπαγάσα!
                Last edited by BrainA; 05/12/2017, 04:18 PM.
                ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by dimitris27 View Post
                  και απο σκανδιναβια.
                  οι δεικτες μου φαινεται οτι αποτυωνουν ακριβως το 6αρι του τζιφου,πιστευω οτι παμε καλα
                  Υποψια αζορικου και σκανδιναβικου στα υποσεναρια για τα μακρινα λοιπον..
                  Μακαρι να το συνεχισει..

Comment

Δεν τρολλάρω. Ερώτηση έκανα ρε παιδια πριν χάσουμε το μπούσουλα. Και την έκανα γιατι εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΗΣ αλλα ξερω οτι ουδέτερος ΝΑΟ σημαίνει οχι και πολύ υψηλές πιέσεις στα της Αγγλίας από όσα έχω διαβάσει πάντα. Φιλιά πολλα γείτονα!
                    Παρεξήγησις γείτονα! Συνέχισε έτσι.

Όσο νοτιά δεν είχαμε το φθινόπωρο θα τον φάμε το Δεκέμβρη.
                    Μια χαρά κι ο νοτιάς, αλλά ας περάσει και κανένα χαμηλό ανατολικότερα να ρίξει και σε μας καμιά ψιχάλα.
                    Πέρα από την πλάκα κινητικότητα υπάρχει και φαίνεται να πηγαίνουμε σε πιο ευνοϊκές καταστάσεις για μας σε καναδυό βδομάδες από σήμερα.
                    Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
                    http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

• καλησπερα σε ολους...εγω βλεπω αργα μεν αλλα σταθερα δε να ερχεται ο αζορικος κ τα χαμηλα προς τα ανατολικα.απο κει κ περα αρχισαν να εμφανιζουν σιγα σιγα αλλαγη κυκλοφοριας προς της 20 του μηνα. αν ολα πανε οπως δειχνουν βλεπω το σακη να επιβεβαιωνεται κ στον δεκεμβρη μετα τον νοεμβριο.απο κει κ περα ο καιρος στην ελλαδα ποτε δεν ηταν 3 μηνες χειμωνας.καποτε ηταν κρυος ο νοεμβρης αλλοτε ο δεκεμβρης κ παει λεγοντας.δεν γινεται ολο βοριαδες να εχουμε κ χιονια...μακαρι να ταν ετσι αλλα στην ελλαδα ζουμε.
                      tzelilis

Comment

Δεν τρολλάρω. Ερώτηση έκανα ρε παιδια πριν χάσουμε το μπούσουλα. Και την έκανα γιατι εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΗΣ αλλα ξερω οτι ουδέτερος ΝΑΟ σημαίνει οχι και πολύ υψηλές πιέσεις στα της Αγγλίας από όσα έχω διαβάσει πάντα. Φιλιά πολλα γείτονα!
                        με ουδετερο ΝΑΟ +/- 0,5 γινονται οι περισσοτερες ψυχρες εισβολες στα μερη μας!!!Διαβαζε περισσοτερο...
                        ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Επισης σε οτι αφορα το ΝΑΟ ο δεικτης δεν περιλαμβανει την αγγλια...δηλαδη ενας αρνητικος ΝΑΟ δεν σημαινει αυτοματα οτι υπαρχει εμποδισμος και στην αγγλια ...και κατι αλλο που εχει ειπωθει πολλες φιρες ειναι οτι επειδη οι συγκεκριμενοι δεικτες δεν αποτυπονιντε σε χαρτη πρεπει να κοιταμε τα μοντελα και το τι κυκλοφορια επικρατει την δεδομενη στιγμη
                          ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Αν στο 12αρι ο τζιφος συνεχίζει να βγάζει Σκανδιναβοαζορικο με αυλώνα στις ώρες της αιωνιότητας, θα πρέπει σιγά σιγά να τον λαμβάνουμε υπόψη. Ξερουμε πολύ καλά ότι ο αμερικανος είναι μανούλα στο πιάσιμο ορισμένων διαταξεων στα μακρινά, παρόλες τις αστοχίες του στα κοντινά..

Comment

• Καλα παει.
                              Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                              http://gr-news-365.blogspot.gr/
                              http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Καλα χιονακια (ευχη) στα ΒΔ μας σε πρωτη φαση.
                                Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                                http://gr-news-365.blogspot.gr/
                                http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

Working...
                                X