Originally posted by GEORGE SNOWMAN
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Τον ψευτοπροσήνεμο τον χαρίζουμε. Ωστόσο, τα ήδη κρύα ensembles της βόρειας χώρας μάλλον μαρτυρούν ψευτοπροσήνεμο (κατάβαση σοβαρού ψύχους) δεδομένης της ανόδου του Αζορικού και την κίνηση του στην κεντρική Ευρώπη.Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment
-
περι ορεξεως κολοκυθοπιττα....εγω ενα ονειρο εχω για φετος και αυτο το ''βλεπω'' για τελος Γεναρη-αρχες Φλεβαρη...Originally posted by notios_polos View Postπροσεχε τι λες γιατι θα σου την πουν οτι εισαι λαρτζ και μοιραζεις χιονιαδες...εστω και ψευτοπροσηνεμους...χαχαχαχαΧΙΟΝΙΑ Ε?????
Comment
-
Εγώ τώρα 'ένα πράμα θέλω, μια χιονόπτωση οποιασδήποτε έντασης μέχρι 6 γενάρη μπας και πάω στο Αλκαζάρ με χιόνι με το ποδήλατο!! [ή αλλιώς]
γιατί είναι τόσο ραία στολισμένα, και με χιόνι, απλά θα είναι μαγεία!
καληνύχτα!Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Απο τα χιονονερα προτιμω βροχες κ ας χιονιζει βορειοτερα τουλαχιστον. Ντεμι καταστασεις ειναι κριμα να βιωσουμε ειτε βορειοι ειτε ανατολικοι οποτε κ γω θα ηθελα αν δεν ερθει το -9 ας χιονισει αλλου.Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
Να έρθουν όσα -4 και -5 και -6 υπάρχουν, περνώντας από όλη την Ελλάδα....δεν με νοιάζει...να έχω διαρκείας κρύο και φιανόμενα μέσα στις γιορτές και χιονάκια χαμηλά και πιο πάνω πεδινά και τι στο κόσμο....εγκλωβισμός για κανα 10ήμερο, με κατάληξη τεράστιο χιονιά με αναδίπλωση....αυτά....χαχαχαχαχα....καληνύχτα..... έρχεται....
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment

...οταν η βασικη διοδος για μας ειναι ερμητικα κλειστη τι να την κανω την ψευτοπροσηνεμη???οποτε,προτιμω εναν πιο χαλαρο αντικυκλωνα με το χαμηλο που ξαναεβγαλε στη Συρτη να βρει χωρο προς το Ιονιο και να βγαλει σοβαρη κακοκαιρια με γενικευμενα φαινομενα και τα χιονια στα κεντροβορεια...δεν μιλαμε για αυλωνα που διεκδικειται και απο τους δυο...αυτα
-
Comment