Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
    το ξαναγραφω για να ειμαι ξεκαθαρος...αν υπηρχε πιθανοτητα για βαρβατη προσηνεμη εισβολη προσηνεμων πεδινων δε θα σε πειραζα απλως,αλλα θα ειχα μπει σε θεση μαχης ...οταν η βασικη διοδος για μας ειναι ερμητικα κλειστη τι να την κανω την ψευτοπροσηνεμη???οποτε,προτιμω εναν πιο χαλαρο αντικυκλωνα με το χαμηλο που ξαναεβγαλε στη Συρτη να βρει χωρο προς το Ιονιο και να βγαλει σοβαρη κακοκαιρια με γενικευμενα φαινομενα και τα χιονια στα κεντροβορεια...δεν μιλαμε για αυλωνα που διεκδικειται και απο τους δυο...αυτα
    προσεχε τι λες γιατι θα σου την πουν οτι εισαι λαρτζ και μοιραζεις χιονιαδες...εστω και ψευτοπροσηνεμους...χαχαχαχα
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Τον ψευτοπροσήνεμο τον χαρίζουμε. Ωστόσο, τα ήδη κρύα ensembles της βόρειας χώρας μάλλον μαρτυρούν ψευτοπροσήνεμο (κατάβαση σοβαρού ψύχους) δεδομένης της ανόδου του Αζορικού και την κίνηση του στην κεντρική Ευρώπη.
      Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
      που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
      και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
      διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
      το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

• Ρε παιδια τι εγινε εγω νομιζα οτι ερχεται προσηνεμη ζωνικη -

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
        snow is life

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
          προσεχε τι λες γιατι θα σου την πουν οτι εισαι λαρτζ και μοιραζεις χιονιαδες...εστω και ψευτοπροσηνεμους...χαχαχαχα
          περι ορεξεως κολοκυθοπιττα....εγω ενα ονειρο εχω για φετος και αυτο το ''βλεπω'' για τελος Γεναρη-αρχες Φλεβαρη...
          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Εδώ είναι η ευκαιρία μας... Και χάνεται για λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα νοτιότερα...

Comment

• Εγώ τώρα 'ένα πράμα θέλω, μια χιονόπτωση οποιασδήποτε έντασης μέχρι 6 γενάρη μπας και πάω στο Αλκαζάρ με χιόνι με το ποδήλατο!! [ή αλλιώς]
              γιατί είναι τόσο ραία στολισμένα, και με χιόνι, απλά θα είναι μαγεία!
              καληνύχτα!
              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
              Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Καλό τρέξιμο για αρχή μιας πορείας που ακόμα ψάχνουμε.

Comment

• Απο τα χιονονερα προτιμω βροχες κ ας χιονιζει βορειοτερα τουλαχιστον. Ντεμι καταστασεις ειναι κριμα να βιωσουμε ειτε βορειοι ειτε ανατολικοι οποτε κ γω θα ηθελα αν δεν ερθει το -9 ας χιονισει αλλου.
                  Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Βεβαια κ το -5 με ΒΔ επιφανειας περσυ θυμαστε τι εκανε οσο ειχε ΒΔ....μεχρι θαλασσα
                    Οχι οτι θα γινει αυτο αλλα ετσι για να κοιμηθουμε γλυκα το αναφερω
                    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Να έρθουν όσα -4 και -5 και -6 υπάρχουν, περνώντας από όλη την Ελλάδα....δεν με νοιάζει...να έχω διαρκείας κρύο και φιανόμενα μέσα στις γιορτές και χιονάκια χαμηλά και πιο πάνω πεδινά και τι στο κόσμο....εγκλωβισμός για κανα 10ήμερο, με κατάληξη τεράστιο χιονιά με αναδίπλωση....αυτά....χαχαχαχαχα....καληνύχτα..... έρχεται....

http://weatherparty.blogspot.gr/
                      Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• στραβωσαν για τα βορεια και τα ασνμπλ..ασυγκριτα καλυτερα πλεον αυτα του ευρωπαικου

Comment

• Χειροτέρεψε ο μέσος όρος αλλά έχουμε πολλά τρεξίματα ακόμη..

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
                          John Steinbeck

Comment

• Originally posted by MeteoTirnavos View Post
                            Χειροτέρεψε ο μέσος όρος αλλά έχουμε πολλά τρεξίματα ακόμη..
                            ναι δεν ειναι και σπανι γεγονος..ειναι και στις ωρες που συνηθως το κανει οταν ειναι να σκασει κατι σε χιονι εδω πανω

Comment

• Καληνυχτω κι εγω...συγκρατημενα απαισιοδοξος για κατι πραγματικα δυνατο ειτε στα βορεια ειτε στα προσηνεμα αφου ο Α μοιαζει να ερχεται προς τα μερη μας...
                              ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• καληνυχτα και απο μενα..τα λεμε αυριο παιδες

Comment

Working...
                                X