Και τι δε θα δινα να ήμουν Λαμία, 30mm με μηδενικό υψόμετρο παγοποίησης το πρωί της παραμονής...!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Λογικο ειναι αδερφε. Πανελλαδικός σπάνιο. Φαινόταν οτι θα ανατολικίσει και θα προσηνεμίσει.....! Το θέμα ειναι να μην κουνηθεί αλλο.Originally posted by BrainA View PostΔικιο έχει ο καπτάν Κόγκας. Δυτικη μετατόπιση χθες σε 6, 12, 18ζ και ανατολική μετατόπιση σήμερα σε 00 και 06.
Από τον υετό και μόνο, χθες χιονιζότανε αρχικά σχεδόν όλη η χώρα, μετά λιγότερο τα βόρεια και σήμερα φτάσαμε στο 6αρι να μιλάμε για (σοβαρές) χιονοπτώσεις από Νότια Θεσσαλία και κάτω.
Κι αυτό είναι αρνητικό, απλά είναι ένα ακόμα ραν και έχει πολλά ακόμα μέχρι την Πέμπτη στο 12αρι που ίσως έχουμε μια σαφέστερη εικόνα.2002!
Comment
-
Συμφωνω αλλα οι Τ παιζουν απο -4,5 με -7Originally posted by santa-snow View PostΔε φοβαμαι μην παει τουρκια. Το 500αρη ειναι καλο. Ο αυλωνας θα ειναι κοντα μας. Το οτι ομως μπορει να χειροτερεψει με 1000 τροπους μπορει. Ομως οτι και να λεμε με θερμοκρασιες -4 μεχρι -6 στα 850 μιλαμε για χιονια ημιορεινων απο κηφισσια και πανω. Ας το δουμε να πεφτει βραδυ παραμονης χριστουγεννων και τα υπολοιπα ειναι περιττα.Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
καλημερα ξανα...κανοντας ενα πρωινο απολογισμο κ βλεποντας ολα τα μοντελα κ τα ανσαμπλ του εχω να πω πως το προσυνεμο πλεον εχει φτασει στο 70% οτι αλλο ειναι εκπληξη..το ζητουμενο ειναι το κεντρο της αθηνας.δεν ασχοληθηκα ποτε κ δεν ξερω τι χρειαζετε απλα το ξαναλεω οτι η γνωμη μου ειναι οτι το χαμηλο απο συρτη θα κανει πολυ καλο για οπου χιονισει αλλα θα καψεις κ μερικες περιοχες με βροχη. το στηριζω γτ μπορει αρχικα να τραβηξει τον αυλωνα αλλα αν κινηθει β.α. θα τραβηξει κ το κρυο μαζι του.αυτη ειναι η γνωμη μου που μπορει να ειναι κ ακυρη τελειος.εμεις εδω πανω ειμαστε το αουτσαιντερ το μεγαλο.γιαννη φερε τα ρειμπανtzelilis
Comment
-
Τον ηλιο που τον ειδες;για ποτε μιλας;Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View PostΚαταρχην το.γδς πηγε στα δικα του ανσαμπλς.Δευτερον πιθανοτατα σε μεγαλο χιονια παρνηθα πεμπτη παρασκευη.Τριτον.ειναι.νωρις.για μετα 4)καταλαβατε τωρα οτι.και.μς -5'κ.ηλιο σοβαρο κρυο δεν.κανει? 7 εχει τωρα η θεσσαλονικη.,εκτος αν.ειναι σοβαρο.κρυο.εδω εχω 6 παντως κ.δεν τ θεωρω σοβαροKaiser vs χιονοζομπι
Comment
-
μας τρολάρουν και τα διαφημιστικά μπάνερς του φόρουμ.... μου βγάζει προσφορά στα hawkers γυαλιά ηλίου... ελεος...χαχαχαχα
πρωτοχρονιά θα παίξουμε μπάλα εμείς .... μοιρασμένα πράγματαΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ Η ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ ,ΤΩΝ ΔΕ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ!!!
Comment
-
Αποψε σημερα και χθες,Originally posted by beach-snow View Post-7 γεματο ως Χριστουγεννα....εχει δρομο....θα βαλω ποιημα αργοτερα....γουσταρω τετοιες κακοκαιριες...
ολες οι πόρτες ειν κλειστες
και εγω ειμα απ΄οξω.
και μεσα το θάμπος το θαμπό,
πηρα αμπάριζα να μπω,
ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΞΩ,!!!!2002!
Comment
-
Βαρεθηκα πια τη ζωηOriginally posted by panos erythrea View PostΑποψε σημερα και χθες,
ολες οι πόρτες ειν κλειστες
και εγω ειμα απ΄οξω.
και μεσα το θάμπος το θαμπό,
πηρα αμπάριζα να μπω,
ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΞΩ,!!!!
τα μιση και τα πλουτη
φωναξτε τωρα τον ΑΛη
να με καρατομισειKaiser vs χιονοζομπι
Comment
-
μα ρε συ Φάνη αφού συμφώνησαν και οι υπόλοιποι μετά , μόνο εσύ θα το κατάλαβες με αυτόν τον τρόπο.. Δεν έχουμε όλοι τοπικιστικά συμφέροντα! Σίγουρα ο καθένς προτιμάει να το ρίξει στην πόρτα του. όμως εγώ είμαι χορτάτος από πέρσι.Originally posted by phanis777 View PostΑπλα ελεος πλεον!!! Αμα δεν σου "κανει" εσενα δεν σημαινει οτι δεν "κανει" σε αλλους. Μια μονιμη αρνηση πλεον σε οτι δεν σου κανει εσενα βγαζεις μονιμα ....
Αυτό που τόνισα ότι είναι κακό, είναι να μην συνεχιστεί και πολύ η ανατολική μετατόπιση για να μην έχουμε τα χθεσινά πρωινά παρατράγουδα. Σιγά!Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment