Ας κρατήσουμε το θέμα στο σχολιασμό κάποιοι θέλουμε εδώ μέσα να ενημερωθούμε τι θα κάνει στην ανατολική Αττική
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Δεν το πιάνεις φιλε . Δεν πειράζει .Μια πρόταση έκανε ο Φιλος απο την βόρεια Ελλαδα και εγω συμφώνησα ωστε να ανοίγεται διαφορετικό θέμα. Ας ριξει και 2m στην Αθηνα ,δεν τραβάω Κανενα ζόρι εδω θα ειμαι να το ζήσω . Καλα χιονια σε όλους !Originally posted by kostasmarousi13 View PostΤι κομπλεξ ειναι αυτο ρε συ;;;ελεος δηλαδη,δεν ειμαστε σαλλονικα και μας φτανουν και τα 10 εκατοστα!!!Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-
Χαχαχα χαχαχαχαχαOriginally posted by Giannisg89 View PostΑς κρατήσουμε το θέμα στο σχολιασμό κάποιοι θέλουμε εδώ μέσα να ενημερωθούμε τι θα κάνει στην ανατολική Αττική
Να σαι καλά
Χαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχα
Στα σοβαρά Γιάννη φίλε μου καλά και χιόνι θα δεις και χιονοστρωση.. Αν αλλάξει κάτι θα το μάθεις άμεσα στο υποσχομαιτα "μοντέλα" μου μέσα.
Comment
-
εσυ δεν ενημερωθηκες ακομα? ωραια για που θες ακριβως?? ανατολικη αττικη ειναι το λαυριο αλλα ειναι και ο νεος βουτζας. θες βορεια κεντρικη ή νοτια ανατολικη αττικη?? που ακριβως δηλαδη??Originally posted by Giannisg89 View PostΑς κρατήσουμε το θέμα στο σχολιασμό κάποιοι θέλουμε εδώ μέσα να ενημερωθούμε τι θα κάνει στην ανατολική Αττική
Comment
-
αυτο ειναι θεωρω το μπασιμο αλλα πολυ γρηγορα παντου χιονι θα ριχνει.Originally posted by Xionias Attikis View PostΣύμφωνα με αυτό τον χάρτη η μισή αττική (σχεδόν δλδ) θα έχει ξημερώματα Σαββάτου βροχή???
το βλέπω καλά ή όχι? Γαλάζιο για βροχή δεν είναι (βέβαια θα μου πεις παίζουν ρόλο και οι θερμοκρασίες).
Comment

Comment