Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ας κρατήσουμε το θέμα στο σχολιασμό κάποιοι θέλουμε εδώ μέσα να ενημερωθούμε τι θα κάνει στην ανατολική Αττική

Comment

• Ρώτησες πριν τι θα κάνει στο Πικερμι φίλε μου και ακόμα δεν σου απάντησαν..

Originally posted by Giannisg89 View Post
      Ας κρατήσουμε το θέμα στο σχολιασμό κάποιοι θέλουμε εδώ μέσα να ενημερωθούμε τι θα κάνει στην ανατολική Αττική

Comment

• Originally posted by Alex017 View Post
        Nαι η μιση Αττική βροχή και η Γαύδος νότια στην Κρήτη θα έχει χιόνι στα ροζ..
        πεθανα ομως χαχαχαχα δεν υπαρχεις! εχεις πολυ χιουμορ αληθεια.

Comment

• Originally posted by kostasmarousi13 View Post
          Τι κομπλεξ ειναι αυτο ρε συ;;;ελεος δηλαδη,δεν ειμαστε σαλλονικα και μας φτανουν και τα 10 εκατοστα!!!
          Δεν το πιάνεις φιλε . Δεν πειράζει .Μια πρόταση έκανε ο Φιλος απο την βόρεια Ελλαδα και εγω συμφώνησα ωστε να ανοίγεται διαφορετικό θέμα. Ας ριξει και 2m στην Αθηνα ,δεν τραβάω Κανενα ζόρι εδω θα ειμαι να το ζήσω . Καλα χιονια σε όλους !
          Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Originally posted by efi View Post
            πεθανα ομως χαχαχαχα δεν υπαρχεις! εχεις πολυ χιουμορ αληθεια.
            Συγνώμη βροχές θα εχουμε

Comment

• Originally posted by Giannisg89 View Post
              Ας κρατήσουμε το θέμα στο σχολιασμό κάποιοι θέλουμε εδώ μέσα να ενημερωθούμε τι θα κάνει στην ανατολική Αττική
              Χαχαχα χαχαχαχαχα
              Να σαι καλά
              Χαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
              Χαχαχαχαχα

Στα σοβαρά Γιάννη φίλε μου καλά και χιόνι θα δεις και χιονοστρωση.. Αν αλλάξει κάτι θα το μάθεις άμεσα στο υποσχομαι
              τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

εσυ δεν ενημερωθηκες ακομα? ωραια για που θες ακριβως?? ανατολικη αττικη ειναι το λαυριο αλλα ειναι και ο νεος βουτζας. θες βορεια κεντρικη ή νοτια ανατολικη αττικη?? που ακριβως δηλαδη??

Comment

• Originally posted by Xionias Attikis View Post
                  Σύμφωνα με αυτό τον χάρτη η μισή αττική (σχεδόν δλδ) θα έχει ξημερώματα Σαββάτου βροχή???
                  το βλέπω καλά ή όχι? Γαλάζιο για βροχή δεν είναι (βέβαια θα μου πεις παίζουν ρόλο και οι θερμοκρασίες).
                  αυτο ειναι θεωρω το μπασιμο αλλα πολυ γρηγορα παντου χιονι θα ριχνει.

Comment

• Tον εχω ικανο να χιονιζει...να το εχει στρωσει και να ρωτησει "ξερουμε τι θα κανει Κυριακη...αν συνεχισει"
                    ....Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ειναι παντα εδω μαζι μας και παρακολουθει για τον επομενο χιονια...

Comment

• Πριν μια εβδομάδα τέτοια μέρα ετοιμαζόμασταν για χιονιά.. Τώρα ετοιμαζόμαστε για βροχές.. Έχει κουκουλα το μπουφαν σου το μαυρο φίλε μου;; Αν όχι πήγαινε να ετοιμαστείς

Originally posted by Giannisg89 View Post
                      Συγνώμη βροχές θα εχουμε

Comment

Συγνώμη βροχές θα εχουμε
                        αυριο κ σαββατο
                        sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• Συγνώμη οι χιονοπτώσεις που λέμε για πότε θα είναι;

Comment

• Comment

• Προκοπή δεν κανει...φορουμ χωρις Γιαννη.....
                              2002!

Comment

Βάλτους στη θέση τους.
                                Αν μάθεις τι θα κάνει στην ανατολική αττική στείλε πμ

Comment

Working...
                                X