Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επειδή δε με κατάλαβαν πολλοί φίλοι... Το Φίμωση σε όλους ήταν αστείο ΠΡΟΦΑΝΏΣ αν είναι δυνατόν.. Δε καταλαβαίνετε το ύφος,?!
    τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• Originally posted by swordy View Post
      Καμία σχέση! Κανείς δεν γράφει χαιρεκακα και μάλλον εσύ είσαι έτοιμος για καυγά.
      Καλά κάνει και γράφει οποίος γράφει! Απλα να διαβάζουμε και για καμιά άλλη περιοχή. Αυτό λέμε! Εγώ Ρόδο βρίσκομαι τωρα αλλά με ενδιαφέρει να ακούσω τι θα συμβεί Θράκη. Θεσσαλονίκη έχω διαβάσει Αττική έχω διαβάσει. Για τους υπόλοιπους δεν έχω..
      Τόσο απλά.
      ποιο σημειο θες ακριβως στη θρακη?? ειναι μεγαλη και δεν ειναι παντου τα ιδια. γενικα απο τωρα μεχρι σαββατο μεσημερι ολο και κατι θα παιρνει αλλα τοπικα πολυ. ο βορειος εβρος πιο ευνοημενος απο αλλους νομιζω σε διαρκεια τουλαχιστον. τωρα αν θα μπει με χιονι ή βροχη και παλι εξαρταται απο το σημειο. δε μας λες σημειο. σα να ρωταμε εμεις τι θα γινει ρε παιδια σε ολη τη στερεα ελλαδα? μα το ιδιο ειναι βορειος ευβοια το ιδιο ειναι κινεττα ή το μεσολογγι αιτωλοακαρνανιας πχ? πρεπει να το συγκεκριμενοποιησεις. αλλα χοντρικα οπως σου τα πα νομιζω. φιλια

Comment

• Φιλε Swordy η Θράκη το πρωι θα ειναι στο 0 στα 850 και προς το μεσημερι φαινεται να πεφτει στο -3,-4.Οποτε για χιονοπτωση με τα οποια φαινομενα λογικα απο προμεσημβρινες κ μετα.

Comment

• Comment

• Τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια; Εχει ανοιξει θεμα για Θεσσαλονικη και για βορεια Ελλαδα "κοντα στην λυτρωση που δεν ερχεται ποτε", οπου τα παιδια εχουν κανει εξαιρετικες αναλυσεις και μπορειτε οσοι θελετε να ενημερωθειτε εκει χωρις να διαβαζετε τα κατεβατα για την Αττικη. Οταν ο παρων σχολιασμος χαρτων ειχε γεμισει με ποσταρισματα απο Βορεια, οταν φαινοταν ο δυνατος χιονιας, ουδεις διαμαρτυρηθηκε οτι δεν μπορει να διαβασει για αλλες περιοχες, το αντιθετο μαλιστα! Σε καθε περιπτωση, ανεκαθεν στον σχολιασμο χαρτων η συντριπτικη πλειοψηφια των ποστ αφορα στις περιοχες οπου φαινεται το μεγαλυτερο καιρικο ενδιαφερον και βεβαιως στην Αττικη, οπου κατοικει η πλειοψηφια των μελων.
            Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Originally posted by Harry View Post
              Συνεχίζεται λοιπόν ο σχολιασμός χαρτών Ιανουαρίου ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και το τσατινγκ.. Αφού είστε τόσο πολλοί δεν ανοίγετε θέμα μόνο για Αττική? Φιλικά πάντα για το καλό του φόρουμ και των λοιπών μελών του..
              Μπείτε και εσεις ρε παιδια.
              2002!

Comment

• Οταν αποφοιτήσουν κάποιοι από το νηπιαγωγείο τα ξαναλέμε...
                THE PARTY IS OVER...

Comment

• http://eviaweather.gr/2017/01/05/%CF...F%CE%BD%CE%B9/

Comment

• Originally posted by bakounin View Post
                    Τι ειναι αυτα που λετε ρε παιδια; Εχει ανοιξει θεμα για Θεσσαλονικη και για βορεια Ελλαδα "κοντα στην λυτρωση που δεν ερχεται ποτε", οπου τα παιδια εχουν κανει εξαιρετικες αναλυσεις και μπορειτε οσοι θελετε να ενημερωθειτε εκει χωρις να διαβαζετε τα κατεβατα για την Αττικη. Οταν ο παρων σχολιασμος χαρτων ειχε γεμισει με ποσταρισματα απο Βορεια, οταν φαινοταν ο δυνατος χιονιας, ουδεις διαμαρτυρηθηκε οτι δεν μπορει να διαβασει για αλλες περιοχες, το αντιθετο μαλιστα! Σε καθε περιπτωση, ανεκαθεν στον σχολιασμο χαρτων η συντριπτικη πλειοψηφια των ποστ αφορα στις περιοχες οπου φαινεται το μεγαλυτερο καιρικο ενδιαφερον και βεβαιως στην Αττικη, οπου κατοικει η πλειοψηφια των μελων.
                    Τα παιδια αναλύουν γιατι δεν χιόνισε εκεί .Δεν αφορά όλη την υπόλοιπη Ελλαδα αυτο .Επισης, Γεμισαν τα παιδια εκεί 200 σελίδες για έταζαν τα μοντέλα μισό μέτρο στα πεδινά και -20 οχι επειδή μπορει να ριξει 10cm και -4 .Ελπιζω οι διαχειριστές του forum να καταλάβουν οτι δεν θα μπαίνει άνθρωπος απο την υπόλοιπη Ελλαδα στο μέλλον σε αντίστοιχα θέματα εαν δεν γίνει μια αλλαγη .Στο κάτω κάτω απλα προτείναμε να ανοίξει άλλο θέμα για την Αττικη .Δεν θίξαμε κανέναν .Ξαναγραφω οτι μένω Αθηνα .
                    Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Originally posted by oldboy332 View Post
                      Τα παιδια αναλύουν γιατι δεν χιόνισε εκεί .Δεν αφορά όλη την υπόλοιπη Ελλαδα αυτο .Επισης, Γεμισαν τα παιδια εκεί 200 σελίδες για έταζαν τα μοντέλα μισό μέτρο στα πεδινά και -20 οχι επειδή μπορει να ριξει 10cm και -4 .Ελπιζω οι διαχειριστές του forum να καταλάβουν οτι δεν θα μπαίνει άνθρωπος απο την υπόλοιπη Ελλαδα στο μέλλον σε αντίστοιχα θέματα εαν δεν γίνει μια αλλαγη .Στο κάτω κάτω απλα προτείναμε να ανοίξει άλλο θέμα για την Αττικη .Δεν θίξαμε κανέναν .Ξαναγραφω οτι μένω Αθηνα .
                      Τι κομπλεξ ειναι αυτο ρε συ;;;ελεος δηλαδη,δεν ειμαστε σαλλονικα και μας φτανουν και τα 10 εκατοστα!!!

Comment

• Originally posted by teo.sol. View Post
                        Σύμφωνα με αυτό τον χάρτη η μισή αττική (σχεδόν δλδ) θα έχει ξημερώματα Σαββάτου βροχή???
                        το βλέπω καλά ή όχι? Γαλάζιο για βροχή δεν είναι (βέβαια θα μου πεις παίζουν ρόλο και οι θερμοκρασίες).
                        Υπομονή Και.... Επιμονή Στην Υπομονή!!!

Comment

• Ειναι τελείως ανούσιο να ανοιχτεί αλλο θέμα για Αττική. Ετσι και αλλιως απο αυριο θα γεμίσουν σελίδες οι αναφορές και οχι ο σχολιασμός χαρτών. Για ονομα του θεού.
                          2002!

Comment

• συμφωνα και με τα τελευταια τρεξιματα φαινεται οτι κυριως Σαββατο αλλα και Κυριακη θα εχει αξιολογες χιονοπτωσεις και βαση και των χαμηλων θερμοκρασιων ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει χιονοστρωση και στο κεντρο της Αθηνας..χωρις να μπορω να σου πω το ποσο..
                            Originally posted by Σωτήριος View Post
                            Καλησπέρα,

Είμαι νέος και άσχετος, απλά παρακολουθώ και σίγα σιγά προσπαθώ να μάθω...
                            Μπορεί κάποιος να κάνει μια ανακεφαλαίωση για το τι θα δούμε από αύριο μέχρι την Κυριακή ή Δευτερα;
                            Ευχαριστώ, δεν ενοχλώ άλλο...

Comment

• Και η Πάτρα φουλ χιόνι..Αυτοί οι χάρτες δε μπορούν να απεικονίσουν λεπτομερώς την εικόνα με αντιπροσωπευτικό τρόπο..
                              ...ακόμα και μέσα στην Αθήνα, που τη νύχτα θα ενταθούν...

Comment

• Nαι η μιση Αττική βροχή και η Γαύδος νότια στην Κρήτη θα έχει χιόνι στα ροζ..

Originally posted by xionias attikis View Post
                                Σύμφωνα με αυτό τον χάρτη η μισή αττική (σχεδόν δλδ) θα έχει ξημερώματα Σαββάτου βροχή???
                                το βλέπω καλά ή όχι? Γαλάζιο για βροχή δεν είναι (βέβαια θα μου πεις παίζουν ρόλο και οι θερμοκρασίες).

Comment

Working...
                                X