Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Spartan View Post
    Λυκοβρυση τι θα κανει φιλος?χαχαχαχα
    Τρύπες βλέπω χαχαχαχα

Χάρη καλή καρδιά φίλε μου. Ας μη το γυρίσουμε πάλι στη ίδια κόντρα κρίμα είναι.. For ur reference πάνε σε αρχικές σελίδες να δεις τι γράφανε συντοπιτες σου.. Μη τρελαίνεσαι
    τα "μοντέλα" μου μέσα.

Comment

• ΛΗΜΝΟΣ.... χιονια θα εχουν οι περιοχες της Λημνου ΟΛΕΣ απο νωρις το απογευμα της παρασκευης μεχρι το μεσημερι του Σαββατου. Μια μικρη εξαρση με πιο εντονα φαινομενα φαινεται το πρωι του Σαββατου. Μεχρι Κυριακη πρωι δεν φαινεται κατι αλλο,αλλα περιμενουμε τις συγκλισεις του Αιγαιου που παντα κατι της δινουν....Οι χιονοπτωσεις κατα βαση θα ειναι ασθενης!!!
      ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ

Comment

• Στροβιλιζεται κ βαθαίνει...επιμένει....μας πόρωνει...έλα θάψει μας ρε 9 χρόνια το περιμένουμε αντε εεεεεεεεεεε

Το καλύτερο τρέξιμο απτό αγαπημένο μου μοντέλο με τον κλασικό τρόπο....το βρίσκει πρώτο στις 200 ωρεΣ το ξεσκίζει 60-100 ώρες καΙ 24 ώρες πριν στο πιο κρίσιμο 12αρι δίνει ρέστα....

Δώσε ρε τζιφε γαζωνε
        ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Ραφήνα και ΠΙκέρμι ρώταγε σήμερα το παλικάρι. Μη τα μπερδεύεις.. Μάλλον θα κάτσει εκεί να περάσει τον χιονιά

Originally posted by geod View Post
          Παιδιά Γλυφάδα τι θα περιμένουμε ρωτάει ένας φίλος?!? Σορρυ αλλα Κλαίω από τα γέλια (και φυσικά από τη χαρά μου)
          Ρε Γιανναρε 89 αγόρι μου πήγαινε πάρε αλυσίδες να ηρεμήσεις

Comment

• Originally posted by Harry View Post
            Συνεχίζεται λοιπόν ο σχολιασμός χαρτών Ιανουαρίου ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και το τσατινγκ.. Αφού είστε τόσο πολλοί δεν ανοίγετε θέμα μόνο για Αττική? Φιλικά πάντα για το καλό του φόρουμ και των λοιπών μελών του..
            Το 1/3 του πληθυσμου της ψωροκωσταινας κατοικει στην αττική. Αφου λοιπόν φσινεται να ευνοειται η Αττική, στατιστικα θα βλεπεις ολο κσι περισδοτερους ατικαριους να ποσταρουν. Καλοδεχουμενοι όλοι...
            Μην τα βάζετε με τον καιρό. Αν δεν άλλαζε κάθε λίγο και λιγάκι, οι εννιά στους δέκα δεν θα ήταν σε θέση να ξεκινήσουν μια συζήτηση.

Comment

• Originally posted by antinod View Post
              ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ..χιονια στην Αττικη απο τα μεσανυχτα προς Σαββατο.Ενα μικρο 'ανοιγμα' μονο στα κεντρικα δυτικα και νοτια του νομου,με πιο ασθενη φαινομενα,και ισως στα πολυ δυτικα παυση, Και απο αργα μεσημερι παλι περισσοτερα φαινομενα μεχρι Κυριακη μεσημερι και βλεπουμε. Προσοχη,περιοχες που βρισκονται βορειοτερα και ανατολικα της πεντελης θα δεχονται ασταματητα χιονοπτωσεις....
              Μάκη θα χιονίσει στα Μελίσσια?

http://weatherparty.blogspot.gr/
              Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου να μην ενθουσιαστεί....αλλά με αυτά που βλέπω δεν μπορώ να κρατηθώ...περίμενα το 12αρι....ξέσκισε τα όλα τζιφεεεε
                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• Ναι ρεεεεεε ναιιιιι

i love winter
                  snow is life

Comment

• Originally posted by Kouvanos View Post
                    Στροβιλιζεται κ βαθαίνει...επιμένει....μας πόρωνει...έλα θάψει μας ρε 9 χρόνια το περιμένουμε αντε εεεεεεεεεεε

Το καλύτερο τρέξιμο απτό αγαπημένο μου μοντέλο με τον κλασικό τρόπο....το βρίσκει πρώτο στις 200 ωρεΣ το ξεσκίζει 60-100 ώρες καΙ 24 ώρες πριν στο πιο κρίσιμο 12αρι δίνει ρέστα....

Δώσε ρε τζιφε γαζωνε
                    Συγνωμη αλλα το καλυτερο σου μοντελο εχει γινει για τον κουβα τελευταιο ομως.

Comment

• Originally posted by spartan View Post
                      Συγνωμη αλλα το καλυτερο σου μοντελο εχει γινει για τον κουβα τελευταιο ομως.
                      Επρεπε να ερθει 1 μερα πριν για να συμφωνησει με τα αλλα μοντελα...καλλιο αργα παρα ποτε
                      ....Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ειναι παντα εδω μαζι μας και παρακολουθει για τον επομενο χιονια...

Comment

• Originally posted by Gary View Post
                        μια νιφαδα για τον φτωχο ρε παιδια?
                        Θα βαλσαμώσουμε μερικές να τις περιφέρουμε στις συναντήσεις για να χουμε να χαιρόμαστε οι βόρειοι.

Ερώτηση: αυτή η "Αστάθεια" που περιγράφετε οι "έμπειροι", με τα χαμηλά, τα δεύτερα χαμηλά και τις συνεχείς αλλαγές, εξακολουθεί να μην αφήνει πιθανότητες για θεσσαλονίκη ή να διατηρήσουμε μια κρυφή ελπίδα για οποιαδήποτε θετική έκπληξη? (οκ, μη βαράτε, άσχετος είμαι).

Comment

• Originally posted by antinod View Post
                          ΛΗΜΝΟΣ.... χιονια θα εχουν οι περιοχες της Λημνου ΟΛΕΣ απο νωρις το απογευμα της παρασκευης μεχρι το μεσημερι του Σαββατου. Μια μικρη εξαρση με πιο εντονα φαινομενα φαινεται το πρωι του Σαββατου. Μεχρι Κυριακη πρωι δεν φαινεται κατι αλλο,αλλα περιμενουμε τις συγκλισεις του Αιγαιου που παντα κατι της δινουν....Οι χιονοπτωσεις κατα βαση θα ειναι ασθενης!!!
                          Χαχα τρολλαρεις για αυτό που έγραψα? Δεν το πα με κακία αλλά το να ψάχνεις ανάμεσα σε τόσο τσατ ένα σωστό γενικό σχολιασμο είναι λίγο κάπως...
                          Snow=life

Comment

• Βλακειες ελεγα GEMara φαινεται το σωστο το μοντελο απο χιλιομετρα.

αχα λαθος θεμα αλλα κομματια να γινει.
                            Hello

Comment

• Γι αυτό αγαπάμε Τζίφο.

Comment

• o τζιφος ανηκει στον λαο.
                                τζοφολα δωσ τα ολα.

Comment

Working...
                                X