Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Παπλαμουδας View Post
    χαχαχα, ετσι Σπυρο.
    αν και μενα δε μου φαινεται χειροτερο εκτος αν εννοουμε μονο τις Τ σε 850 και 500.

Υ.Γ. Σπυρο κομπλε για αυριο με Μαριο; αν οχι μίλα μου ΟΚ;
    Γιωργο θα τον παρω αυριο το απογευματακι για να κανονισω.Αν αλλαξει κατι θα σε ειδοποιησω με στη μια

Comment

• Comment

• Απολυτη συμφωνια τζιφου κι ευρωπαιου για Βουκουρεστι. Και τα δυο μοντελα δινουν λιγο πανω απο 20μμ χιονουετου Πεμπτη και Παρασκευη, με αρνητικες θερμοκρασιες. Αυτο μεταφραζεται σε 30-40 ποντους φρεσκο χιονι. Κι ολη η επομενη εβδομαδα με ελαχιστες γυρω στους -20c.
        No snow....no party

Comment

• Originally posted by costas1974 View Post
          Δεν ξέρω κατά ποσό είναι εφικτό να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο από το τρέξιμο του Ευρωπαίου. Ίσως αν το χαμηλό που έδειχνε στις 72h το δείξει λίγο πιο δυτικά και λίγο πιο βαθύ... Λέω τώρα...
          λιγο πιο βαθυ οχι απαραιτητα. λιγο πιο ΝΔ μεταξυ Καρπαθο-Κρητη-Ροδο, ( πολλα ζηταω/με ) λιγο πιο κλειστο ( που ηταν ηδη νομιζω ) και πιο στασιμο, που δεν θα φανει σε τρεξιμο /24 ωρες και ειμαστε κομπλετεν!!!
          Last edited by Παπλαμουδας; 04/01/2017, 07:24 PM.
          <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• Καλησπερα παιδια. Επειδη δεν μπορω να δω τα μοντελα αυτη τη στιγμη, καναμε βηματα μπρος ή ηταν χειροτερα τα 12αρια?

Comment

• Originally posted by Παπλαμουδας View Post
              λιγο πιο βαθυ οχι απαραιτητα. λιγο πιο ΝΔ μεταξυ Καρπαθο-Κρητη-Ροδο, λιγο πιο κλειστο ( που ηταν ηδη νομιζω ) και πιο στασιμο, που δεν θα φανει σε τρεξιμο /24 ωρες και ειμαστε κομπλετεν!
              Το πιο βαθύ το λέω γιατί τότε θα κινηθεί κ πιο αργά. Έτσι νομίζω τουλάχιστον...

Comment

• kal το 12αρι του Τζίφου μου φάνηκε ελαφρά χειρότερο...
                THE PARTY IS OVER...

Comment

• Originally posted by spartan View Post

Υετός ukmo?
                  Ιστορικός Χιονιάς - Θαμμένος Πειραιάς !! :cool:
                  http://www.pireaspiraeus.com/2008snowpiraeus/

Comment

• Condrol και μέλη ειναι αξιοπρεπή θα έλεγα, το κύριο ειναι το χειρότερο.
                    sigpic

Comment

• Το εγραψα και το μεσημερι,αλλα θα τα γραψω και τωρα. Ο ευρωπαιος συνηθιζει να δειχνει τα χαμηλα λιγο ανατολικοτερα 2-3 μερες πριν. Για να δουμε...
                      ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ

Comment

• Οκ ευχαριστω παιδια.

Comment

• Μόλις είδα ένα βιντεακι στο φατσοβιβλιο με το μέτωπο που κατεβαίνει. Είναι από πολωνια και έχει χιόνοκαταιγιδα! Πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα πολλά που δεν βλέπουν τα μοντέλα, πόσο μάλλον εμείς
                          THE RETURN OF THE KING...

Comment

• Originally posted by Vasilis Snow View Post
                            Παιδια μπορεί να μου πεί κάποιος αν θα το γυρίσει σε χιόνι στην Βέροια πρίν κόψει ο υετός ??
                            Ζηλεύω τρομερά το κρύο που θα έχεις, μακάρι να είχαμε και εδώ τέτοιο ψύχος. Παρασκευή πρωί θα προλάβεις να χιονιστείς πιστεύω.

Comment

• για Αθήνα...

Comment

• Ξεπεταξε κάποια ελπιδοφόρα ενσεμπλια

Comment

Working...
                                X