Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by kokkinos View Post
    Ένα σχόλιο μόνο, τα διαγράμματα και τους χάρτες που βλέπετε κρατήστε τα γιατί παίζει να κανέτε πάρα πολύ καιρό να τα ξαναδείτε τόσο κοντά (εκτός από τις επόμενες 3-4 μέρες). Ο υετός στην ώρα του, δηλαδή από μεθαύριο πρωί και μέχρι το nowcast.
    Γιατι δεύτερο προςωπο ρε Γέρακα?
    2002!

Comment

• -εεε Κώστα ειμαι με τα πεθερικα μου, θα την δω τη διαταξη και θα σου πω μετα.....
      - κατι τελευταιο δασκαλε...
      - αντε πες ρε Κωστα, μας σερβιρουν πρεπει να σε αφησω........
      - ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΤΕΙ Ο GARY?
      - τουτουυυτ τουτουτττττττττ
      Originally posted by eagles View Post
      χαχαχαχα αλλη καουρα δεν ειχε ο ανθρωπος να ειναι σαν εμας καμμενος 24 ωρες στo pc....επισκεψεις ειχε λεμεεεε τα πεθερικα!!!
      ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
      DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by Xionias Attikis View Post
        σαφέστατα και δεν με έβαλε κανένας δικηγόρο, το έχεις κάνει και σε εμένα όπως και σε πολλούς εδώ μέσα.
        οκ το καταλαβαίνω έχεις γράψει 56000 περίπου μνμτα αλλά χαλάρωσε, μην τρελαίνεσαι, θα κάψεις κουζινέτα.
        το ότι πριν 4-5 σελίδες έγραφες (με το ύφος του... Αστροναύτη" - που σε διακρίνει άλλωστε) ότι "υπάρχει μπόλικος υετός και μετά δεν σου βγήκε, ε οκ στο είπα δεν θα σε πάμε στο απόσπασμα, δεν μπορεί ΌΛΑ να τα ξέρεις - ισχυρογνωμοσύνη.
        και όσον αφορά το... "τέλος", τη μαγκιά άστην καλύτερα... ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ (κάτι ξέρω.....).
        χιονια ελα να πιουμε ενα ποτηρακι να γνωριστουμε μεθαυριο ...ο κωστας ειναι καλο παιδι!!!!!
        Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
        με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
          -εεε Κώστα ειμαι με τα πεθερικα μου, θα την δω τη διαταξη και θα σου πω μετα.....
          +1111111111111111
          http://oinofytaweather.gr/ Μετεωρολογικος σταθμος και webcamera live !!!!!

Comment

• Originally posted by eagles View Post
            χαχαχαχα αλλη καουρα δεν ειχε ο ανθρωπος να ειναι σαν εμας καμενος 24 ωρες στo pc....επισκεψεις ειχε λεμεεεε τα πεθερικα!!!
            Καλα τωρα...συνεχως θα λεει συγνωμη παω να δω το φαί και θα κλέβει ματιές στα μοντελα!!
            2002!

Comment

• Κι ομως υπηρχαν ενας δυο σε αλλα σαιτ που προεβλεψαν με ακριβεια αυτη τη δυσκολη απο πλευρας προγνωσης κακοκαιρια εδω και μερες .Ειδικα για βορεια Ελλαδα και συγκεκριμενα για Θεσσαλονικη επεσαν 100% μεσα ακομη και οταν το Ευρωπαικο ηταν καλουτσικο.
              Όταν η συνέχεια γίνεται ζόρικη, οι ζόρικοι συνεχίζουν.

Comment

• Originally posted by swter View Post
                ( κυκλοφορεί ενα ΑΠΙΘΑΝΟ timelapse στο Fb απο το meteociel με την κίνηση του ψύχους προς τα εδω , αν μπορει κανεις να το ανεβάσει απο laptop , είναι πολυ εντυπωσιακό ..
                https://www.facebook.com/severeweath...2628030293622/

Comment

• Originally posted by Xionias Attikis View Post
                  σαφέστατα και δεν με έβαλε κανένας δικηγόρο, το έχεις κάνει και σε εμένα όπως και σε πολλούς εδώ μέσα.
                  οκ το καταλαβαίνω έχεις γράψει 56000 περίπου μνμτα αλλά χαλάρωσε, μην τρελαίνεσαι, θα κάψεις κουζινέτα.
                  το ότι πριν 4-5 σελίδες έγραφες (με το ύφος του... Αστροναύτη" - που σε διακρίνει άλλωστε) ότι "υπάρχει μπόλικος υετός και μετά δεν σου βγήκε, ε οκ στο είπα δεν θα σε πάμε στο απόσπασμα, δεν μπορεί ΌΛΑ να τα ξέρεις - ισχυρογνωμοσύνη.
                  και όσον αφορά το... "τέλος", τη μαγκιά άστην καλύτερα... ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ (κάτι ξέρω.....).
                  Φιλαράκο τελείωνέ το και μην συνεχίζεις....οκ....αν δεν γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα...τέλος...μην χρειαστεί να επανέλθω, γιατί καραδοκεί η παραθέριση....
                  τα υπόλοιπα ασχολίαστα....ξέρεις τόσα λίγα πράγματα και μην με αναγκάσεις να πω κι άλλα....
                  Αν θες μετεωρολογικά το συζητάμε (5/5 εως τώρα), αφού πλέον δείχνεις ότι παρά την ημιμάθεια, νομίζεις ότι μπορεί να τα ξέρεις όλα....οπότε κόψε τις εξυπνάδες...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                  Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Κάποιος φίλος ρώτησε τι είναι η αποκοπή και γιατί τη θέλουμε. Δεν είμαι ο ειδικός να απαντήσω, αλλά δεν είδα και καμία απάντηση από του ειδικούς... Λοιπών πως το καταλαβαίνω εγώ και ας με διορθώσει όποιος ξέρει καλύτερα. Ο Αυλωνας που μας έρχεται από ΒΔ είναι ψυχρές αέριες μάζες, που στα 4χλμ περίπου ύψος θα έχει θερμοκρασία -36 περίπου Κελσίου. Αποκοπή σημαίνει ότι ο ενιαίος αυλώνας σπάει και σχηματίζεται μία ψυχρή μπάλα πάνω από το Αιγαίο που στροβιλίζεται σα σβούρα. Έτσι δε φεύγει γρήγορα ανατολικά, και καθώς κινείται αργά, και σε συνδυασμό με το χαμηλό κάπου στη Ρόδο, φαίρνει νέφη που σχηματίζονται στο Αιγαίο πάνω από τα προσήνεμα (Έυβοια, ΒΑ Ατιική κλπ.) με αποτέλεσμα να έχουμε παράταση των φαινομένων (σε μορφή του ποθητού χιονιού). Ελπίζω να βοήθησα...
                    Last edited by Xenos; 03/01/2017, 10:09 PM.
                    Κάθε πράγμα στο καιρό του και τα χιόνια το χειμώνα...

Comment

• Γιατί λέω να μετακομίσω στη Στενή!! Χεχε, απλά βλέπω ότι μιλάμε πολύ για τον υετό 84 ώρες πριν σε κάτι το οποίο δύσκολα θα ξαναδούμε στα επόμενα χρόνια.
                      Originally posted by panos erythrea View Post
                      Γιατι δεύτερο προςωπο ρε Γέρακα?

Comment

• By the way, το μετεοσιελ αναφερει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το lake snow effect για την Ιταλια. Για μας ουτε γραμμη.............
                        ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                        DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by eagles View Post
                          χαχαχαχα αλλη καουρα δεν ειχε ο ανθρωπος να ειναι σαν εμας καμενος 24 ωρες στo pc....επισκεψεις ειχε λεμεεεε τα πεθερικα!!!
                          Πεθερικα ο ζιακο ?

Ποσο ειναι η πεθερα του 110 ?
                          Χαρης Αιγαλεω

Comment

• Originally posted by kokkinos View Post
                            Γιατί λέω να μετακομίσω στη Στενή!! Χεχε, απλά βλέπω ότι μιλάμε πολύ για τον υετό 84 ώρες πριν σε κάτι το οποίο δύσκολα θα ξαναδούμε στα επόμενα χρόνια.
                            Συμφωνω απολυτα. ¨Ολοι μας θα κάνουμε πολυ καιρο!! Και η στενή απο πλευράς θερμοκρασίας..!
                            2002!

Comment

• Originally posted by BrainA View Post
                              -εεε Κώστα ειμαι με τα πεθερικα μου, θα την δω τη διαταξη και θα σου πω μετα.....
                              χαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα χαχαχχαχαχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχα
                              ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              πέθανα στα γέλια ρε γμτ, να 'σαι καλά!!!!
                              Υπομονή Και.... Επιμονή Στην Υπομονή!!!

Comment

• Originally posted by Blacktan View Post
                                Πεθερικα ο ζιακο ?

Ποσο ειναι η πεθερα του 110 ?
                                χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαα
                                ρε σταματήστε θα ξυπνήσω τα παιδιά...
                                χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
                                Υπομονή Και.... Επιμονή Στην Υπομονή!!!

Comment

Working...
                                X