Originally posted by teo_73
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Θοδωρα,ολοι πεσαμε εξω,για το λεκανοπεδιο και νοιωθω το ιδιο με σενα,απο την μια! Βεβαια,απο την αλλη,ο καιρος,ειναι η αγαπη μας,το χομπυ μας,το παθος μας,η αρρωστεια μας και η υγεια μας. Λες "δεν θα ξαναδω χαρτες για το επομενο ταδε διαστημα',και στο επομενο ραν,εισαι εκει,παρων,γιατι ειναι το 'σαρακι' μας!! Καλη συνεχεια!!ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ
-
Ειμαι ο Μακης,πες μου το ονομα σου,για να μην μιλαμε στον 'αερα'! Γι'αυτο κι εγω ανεφερα το δευτερο σκελος ,και συμφωνησα μαζι σου. Εδειχνε προς τα που πηγαινε η κακοκαιρια.Originally posted by oxy75 View PostΓια να μη παρεξηγηθώ, περισσότερο μου έκαναν εντύπωση οι προγνώσεις μετά την είσοδο της κακοκαιρίας και ενώ ήδη είχαν φανεί τα πρώτα "περίεργα" χιόνια. Εκεί φάνηκε ότι πολλοί προγνώστες είχαν μείνει σε προηγούμενο επεισόδιο σα να είχαν φτιάξει ένα άλφα πλάνο του τι θα πουν και δε φρόντισαν να το αναθεωρήσουν με τα πραγματικά πια στοιχεία. Αναφέρομαι στους πιο "επαγγελματίες" του είδους που όντως πρέπει να βγάλουν μια πρόγνωση με ότι στοιχεία έχουν αλλά χωρίς εμμονές, τοπικισμούς, αόριστες ελπίδες ή τυφλή εμπιστοσύνη σε αναξιόπιστα όπως φαίνεται μοντέλα.
Για τα παιδιά του φόρουμ που ερασιτεχνικά προσπαθούν εννοείται ότι δε θα πρέπει να απογοητεύονται και να σταματούν. Ακριβώς το αντίθετο, όσο περισσότεροι προσπαθούν τόσο πιο κοντά στην αλήθεια θα είμαστε και όλο και κάτι περισσότερο θα μαθαίνουμε και εμείς που δεν το κατέχουμε το αντικείμενο της πρόγνωσης.ΝΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ \ΚΑΚΟ\ ΜΑΣ ΚΑΙΡΟ
Comment
-
για αυριο απο ΕΜΥ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΩΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -02 (ΜΕΙΟΝ 2) ΕΩΣ 04 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
Comment
-
Το 12άρι έχει γυρίσει το ρέυμα από ΝΑ σε ανατολικό στο βόρειο Αιγαίο και κεντρικό Αιγαίο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment
-
Καταπληκιτκό για Θεσαλία το τρέξιμο αφού δίνει και νοτιαδόχιονο μετά!!
τι συνεπάγεταιOriginally posted by Seth13 View PostΤο 12άρι έχει γυρίσει το ρέυμα από ΝΑ σε ανα
??τολικό στο βόρειο Αιγαίο και κεντρικό Αιγαίο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment