28.9 αυτήν την ωρα με μελτεμι που οι ριπές του φτ
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Collapse
X
-
Ζέστανε σήμερα εδώ και πλέον από δροσερή έχουμε μια φυσιολογική μέρα Αυγούστου από άποψη θερμοκρασιών, με 31-33 βαθμούς στο Θεσσαλικό κάμπο. Εμείς πριν λίγο πιάσαμε τους 32 μέγιστη. Την νύχτα και το πρωί πέφτει η θερμοκρασία σε καλές τιμές οπότε όλα καλά και έτσι να συνεχίσει!
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment
-
33.3 μέγιστη στα Ιωάννινα ενώ έχουμε λίγα μόνον σύννεφα στους ορεινούς όγκους.Καλό απόγευμα.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
εγω το παω με αιρ κο.εχει δουλεψει πανω απο 30 νυχτες φετος για μενα.αρα για μενα ηταν δυνατο το καλοκαιρι φετος για τα μεγαρα.περυσι το εβαλα το βραδυ αν θυμαμαι καλα 6 φορες ολο το καλοκαιρι.Originally posted by kostaskb View PostΑπό τις καλυτερες μέρες του φετινού καλοκαιριού. Μόλις 32,7c αλλά με εξαφανισμένη υγρασία και πολύ δυνατούς ανέμους. Κυκλοφορείς άνετα έξω. Όχι ότι δεν ανάβω κλιματιστικό, αλλά τις περισσότερες ώρες στο fan. Έπεσε και η εσωτερική 2-3c εδώ και δυο μέρες. Σε καλό δρόμο είμαστε. Τέλειωσε το σίχαμα ή μπορεί να χουμε δυσάρεστες εκπλήξεις αργότερα;
Comment
-
Φλεβαρη του '12 20 ποντο στο κεντρο..Τα 5ποντα κτλ δε τα βαζω καν..Παντως μας ερχεσαι και θα αγγιξουμε 20αρι στα 850..Κανονισε..Originally posted by snowjohn View Post31 βαθμους εφθασε σημερα στην δαφνη
λογικα μεθαυριο θα αρχισουν η αναφορες απο πανω για λιγες μερες
αν και πουθενα δεν φενεται δραστηριοτητα
απο ποτε εχει να χιονισει πολυ εκει πανω?
Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!
Comment
-
Χαχα να βρω σπιτι θα ερθωOriginally posted by Gianniwtis View PostΦλεβαρη του '12 20 ποντο στο κεντρο..Τα 5ποντα κτλ δε τα βαζω καν..Παντως μας ερχεσαι και θα αγγιξουμε 20αρι στα 850..Κανονισε..
Τελος σεπτεμβρη θα εγκατασταθω αρα δεν φταιω εγω
Ειπα κατα 99% ειμαι πανω
Ελπιζω ενα νεο 2005 χαχακαιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:
Comment
-
Λίγα συννεφάκια και 27 βαθμοί στα Γιάννενα.Last edited by [weathermaniac]; 25/08/2015, 07:36 PM.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment