Originally posted by βασιλης σαλονικα
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Collapse
X
-
καλημέρα! ελάχιστη 15.4 στα Γιάννενα στα προάστια, όλο και ανεβαίνουμε σε θερμοκρασία! Ηλιοφάνεια.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
1η βραδια με σεντονακι....ΟΝΕΙΡΟ....μυρισε Κυκλαδες στην Αττικη παιδια !!!!!!!
Ελαχιστη 22,5 καθως το ισχυροτατο μελτεμι εμποδισε περαιτερω πτωση....αισθηση ως και 2 βαθμους κατω, γλαστρες-τεντες ετοιμες να πεταξουν απτα ξημερωματα με 50-55αρες ριπες !!!!!!ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Καλή επιτυχία σου εύχομαι για την εύρεση σπιτιού, γιατί εγώ ατύχησα, και δεν έχω καθόλου καλή θέα. Και το χειρότερο είναι ότι αυτή η καθόλου καλή θέα είναι το καλύτερο που βρήκα....Originally posted by snowjohn View PostΟπως τα λεει ο μηχαηλ ειναι στα γιαννενα
Περιπου 31 βαθμους εχουμε και λιαζομαστε περιμενοντας να βρουμε σπιτιΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Έτυχε να περάσω πριν έξω από 2 μεσιτικά γραφεία και γίνονταν ΜΑΚΕΛΕΙΟ... Ούτε όταν έκλεισαν οι τράπεζες τόσος κόσμος... Και εδώ που μένω - κλασική φοιτητοπεριοχή - από χθες χαμός από κόσμο που ψάχνει σπίτι..Originally posted by snowjohn View PostΟπως τα λεει ο μηχαηλ ειναι στα γιαννενα
Περιπου 31 βαθμους εχουμε και λιαζομαστε περιμενοντας να βρουμε σπιτι
Εύχομαι να περάσεις σούπερ φίλε και ελπίζω να φανείτε γουρλίδικη η νέα φουρνιά μπας και δούμε κανά χιόνι της προκοπής επιτέλους..."Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης
Comment
-
Χαχαχα και εγω σε μεσιτικο γραφειο ειμαι και περιμενω 3 ωρες!Originally posted by dimitris_ioannina View PostΈτυχε να περάσω πριν έξω από 2 μεσιτικά γραφεία και γίνονταν ΜΑΚΕΛΕΙΟ... Ούτε όταν έκλεισαν οι τράπεζες τόσος κόσμος... Και εδώ που μένω - κλασική φοιτητοπεριοχή - από χθες χαμός από κόσμο που ψάχνει σπίτι..
Εύχομαι να περάσεις σούπερ φίλε και ελπίζω να φανείτε γουρλίδικη η νέα φουρνιά μπας και δούμε κανά χιόνι της προκοπής επιτέλους...
Περασα μαθηματικο και δεν ξερω ποσο σουπερ θα ειναι αφου θα εχει πολυ διαβασμα
Ισως οταν παρω πτυχιο ( το ελπιζω) να κανω οσο δυνατον καλυτερο μεταπτυχιακο στην μετεωρολογια αλλιως ειτε αστρονομια ειτε αναλογιστικα
Ελπιζω να ειμαι γουρλης πραγματικα!καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:
Comment
-
Αρκετά ενισχυμένο μελτέμι σήμερα όπως τα είπε και ο Κώστας λίγο πιο πάνω!
Θερμοκρασιακή διακύμανση σήμερα 21,6 έως 28,3 βαθμοί.
Η υγρασία αρκετά χαμηλή και σήμερα, 58% το πρωί και 21% το μεσημέρι.
Οι άνεμοι Β μέτριοι (5 Bf) με μέγιστη ριπή 56,2 km/h.
Τώρα 27,9 βαθμοί με 31% υγρασία.Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm
Comment

Comment