Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by βασιλης σαλονικα View Post
    Την Καλημέρα μου απο την πιο κρυα πολη της Ελλάδας,την χιονομανα Θεσσαλονίκη. Το καλοκαιράκι συνεχίζεται αλλα χωρις ζεστές μεγαλες, ηλιοφάνεια, δροσουλα το πρωι και το βράδυ και ενα βοριαδάκι που μας χαϊδεύει, θερμοκρασία τωρα 21 βαθμοι.
    Κλαίω Βασίλη. ....δώσε πόνο. ....τύφλα να χει η Φλωρινα

Comment

• καλημέρα! ελάχιστη 15.4 στα Γιάννενα στα προάστια, όλο και ανεβαίνουμε σε θερμοκρασία! Ηλιοφάνεια.
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• 1η βραδια με σεντονακι....ΟΝΕΙΡΟ....μυρισε Κυκλαδες στην Αττικη παιδια !!!!!!!

Ελαχιστη 22,5 καθως το ισχυροτατο μελτεμι εμποδισε περαιτερω πτωση....αισθηση ως και 2 βαθμους κατω, γλαστρες-τεντες ετοιμες να πεταξουν απτα ξημερωματα με 50-55αρες ριπες !!!!!!
        ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• [ATTACH=CONFIG]11491[/ATTACH]

27.t με 40% υγρασια
          Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου
          http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Comment

• 22 ελαχιστη
            27.8 τώρα μέγιστη με Non stop μελτεμι

Comment

• 16,5 η ελάχιστη αποψε,ειχαμε γερή δροσιά!!!

Στους 27,5 τώρα με αίσθηση χαμηλότερη.

Comment

• Αρκετό αεράκι στα Γιάννενα 30 βαθμοί, λίγα σύννεφα.
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• Οπως τα λεει ο μηχαηλ ειναι στα γιαννενα
                  Περιπου 31 βαθμους εχουμε και λιαζομαστε περιμενοντας να βρουμε σπιτι
                  καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Originally posted by snowjohn View Post
                    Οπως τα λεει ο μηχαηλ ειναι στα γιαννενα
                    Καλή επιτυχία σου εύχομαι για την εύρεση σπιτιού, γιατί εγώ ατύχησα, και δεν έχω καθόλου καλή θέα. Και το χειρότερο είναι ότι αυτή η καθόλου καλή θέα είναι το καλύτερο που βρήκα....

Comment

• Originally posted by snowjohn View Post
                      Οπως τα λεει ο μηχαηλ ειναι στα γιαννενα
                      Έτυχε να περάσω πριν έξω από 2 μεσιτικά γραφεία και γίνονταν ΜΑΚΕΛΕΙΟ... Ούτε όταν έκλεισαν οι τράπεζες τόσος κόσμος... Και εδώ που μένω - κλασική φοιτητοπεριοχή - από χθες χαμός από κόσμο που ψάχνει σπίτι..

Εύχομαι να περάσεις σούπερ φίλε και ελπίζω να φανείτε γουρλίδικη η νέα φουρνιά μπας και δούμε κανά χιόνι της προκοπής επιτέλους...
                      "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Originally posted by dimitris_ioannina View Post
                        Έτυχε να περάσω πριν έξω από 2 μεσιτικά γραφεία και γίνονταν ΜΑΚΕΛΕΙΟ... Ούτε όταν έκλεισαν οι τράπεζες τόσος κόσμος... Και εδώ που μένω - κλασική φοιτητοπεριοχή - από χθες χαμός από κόσμο που ψάχνει σπίτι..

Εύχομαι να περάσεις σούπερ φίλε και ελπίζω να φανείτε γουρλίδικη η νέα φουρνιά μπας και δούμε κανά χιόνι της προκοπής επιτέλους...
                        Χαχαχα και εγω σε μεσιτικο γραφειο ειμαι και περιμενω 3 ωρες!
                        Περασα μαθηματικο και δεν ξερω ποσο σουπερ θα ειναι αφου θα εχει πολυ διαβασμα
                        Ισως οταν παρω πτυχιο ( το ελπιζω) να κανω οσο δυνατον καλυτερο μεταπτυχιακο στην μετεωρολογια αλλιως ειτε αστρονομια ειτε αναλογιστικα
                        Ελπιζω να ειμαι γουρλης πραγματικα!
                        καιρε μου καλε και αγαπημενε ... :rolleyes:

Comment

• Πιο ισχυρό το μελτέμι σήμερα εδώ, στην παραλία των μεσαίων Μελισσίων...
                          21,4-28οc η κύμανση σήμερα....χαμηλή η υγρασία....υπέροχες συνθήκες...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Χαμός με ριπές στα 65χλμ/ώρα
                            29.4 μεγιστη
                            28.8 τωρα

Comment

• Αρκετά ενισχυμένο μελτέμι σήμερα όπως τα είπε και ο Κώστας λίγο πιο πάνω!

Θερμοκρασιακή διακύμανση σήμερα 21,6 έως 28,3 βαθμοί.
                              Η υγρασία αρκετά χαμηλή και σήμερα, 58% το πρωί και 21% το μεσημέρι.
                              Οι άνεμοι Β μέτριοι (5 Bf) με μέγιστη ριπή 56,2 km/h.

Τώρα 27,9 βαθμοί με 31% υγρασία.
                              Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
                              http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

• Γεια σας απο αθηνα πλεον,πριν 2 ωριτσες φτασαμε,μελτεμι και θερμοκρασια ανεκτη...Το βραδυ λογικα θα χει δροσια..

Comment

Working...
                                X